Facebook

Sensolite Csodálatos Gyógyulások – Játékszabályzat

 
 

A Sensolite „Csodálatos gyógyulások” esszépályázatának hivatalos játékszabályzata

 1. A Játék szervezője továbbiakban Szervező: Polárium Kft. . (székhelye: 1023 Budapest, Komjádi B. u. 1.)
 2. A játékban résztvevő személyek: A játékban minden olyan személy részt vehet (továbbiakban: „Játékos”), aki a Sensolite Facebook játékának felhívására jelentkezik, és megírja személyes tapasztalatait a Sensolite egészségre gyakorolt jótékony hatásairól.
 3. A játék menete: Játékfelhívás, a játék leírása: Önnek is segített a Sensolite fényágy? Írja meg tapasztalatait és nyerjen! 2014. 12. 23.-ig várjuk a Sensolite fényágy jótékony hatásaival kapcsolatos tapasztalatokat, élményeket, esszéket.
A legjobb esszéket a www.sensolite.hu oldalon is megjelentetjük.
 A verseny fődíja:
 • 1 db OTO CHILI kockahas gép a Mediwel-től
 További nyeremények:
 • 1 db 5 alkalmas Sensolite bérlet
 • 1 db kiváló minőségű magyar borokból összeállított borcsomag kisorsolása a legaktívabb szavazók között
 Egy pályázó csak egy esszét tölthet fel a játékba, valamint egy szavazó, egy nap csak egyszer szavazhat. A pályázatok elbírálásában marketingesek, PR szakértők, újságírók, orvosok segédkeznek. A legalább 20 szavazatot kapott fotók közül a zsűri választja ki a legjobb pályaművet, amelynek szerzője elnyeri a fődíjat. A második legtöbb szavazatot szerző pályamű tulajdonosa 1 db 5 alkalmas Sensolite bérletet nyer!
Javasoljuk, hogy a pályázat tartalmazza az alábbi tartalmi elemeket: Meddig járt Ön a Sensolite Gyógycentrumba és milyen problémával? Mi lett az eredmény? Mit tapasztalt? Egy pályázat legfeljebb 3000 karakter hosszúságú lehet, az ennél hosszabb pályaműveket nem áll módunkban elfogadni. A játékba érkező, a pályázat témájához nem kapcsolódó pályaműveket nem tudjuk elfogadni.
4. Szerzői jogok Szervező a játék propagálása céljából a beérkezett esszéket, szövegeket, Sensolite-al kapcsolatos tapasztalatokat szabadon szerzői jog érvényesítése nélkül felhasználhatja (Internet, Facebook, sajtó, TV). A pályázók az esszé elküldésével tudomásul veszik a pályázati feltételeket. A pályázónak teljes mértékű szerzői és személyiségi jogokkal kell rendelkeznie a beadott pályamű fölött. A Szervező nem vállal felelősséget az ezek hiányából eredő jogvitákban.
5. Játékból kizárt személyek: A játékban nem vehetnek részt a Polárium Kft. tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, a társasággal munkavégzésre irányuló egyéb munkaviszonyban és megbízási jogviszonyban álló személyek, valamint mindezen személyek közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § (b) bekezdés).
 6. Nevezési határidő: Az esszéket 2014.12.22-ig 23.30-ig várjuk. Szavazni is eddig lehet a pályaművekre.
 7. Az eredményhirdetés módja és időpontja: A legalább 20 szavazatot szerző pályaművek közül szakmai zsűri választja a legjobbat, melynek szerzője nyeri a játék fődíját. Az eredményhirdetés időpontja várhatóan 2014. 12 23.
 8. Nyeremények A verseny fődíja:
• 1 db OTO CHILI kockahas gép – A legjobb pályamű szerzőjének, melyet a zsűri választ ki a legalább 20 szavazatot szerző pályaművek közül
További nyeremények:
• 1 db 5 alkalmas Sensolite bérlet, melyet a második legtöbb szavazatot szerző pályamű tulajdonosa nyer.
• A szavazók közül 1 db borcsomag kisorsolása. A sorsolás a véletlenszerűség elve alapján, az Antavo Promotion Builder segítségével történik.
 9. Kiértesítés, nyereményátvétel:
A szervező fenntartja a jogot a Játékszabályzat módosítására. A nyertest e-mailben értesítjük.  Az email cím helytelen megadásából, vagy egyéb technikai okokból fakadó, sikertelen értesítésért felelősséget nem vállalunk. A fődíj átadása személyesen történik. A fődíj átvételének feltétele a személyazonosság igazolása. A fődíj nyertese, a nyereménye átvételét aláírásával igazolja. A nyeremények készpénzre nem válthatók. A nyeremények átvételére (Sensolite bérletek esetében is) az értesítést követő 30 naptári napon belül van lehetőség. A szavazók között kisorsolásra kerülő nyeremény postán kerül kiküldésre a nyertes részére. Az 1 db Sensolite bérlet nyertese az 5 alkalmas bérletet bármely Sensolite Gyógycentrumban igénybe veheti.
 10. Nyilvánosság, adatkezelés: A játékban való részvétellel a játékosok hozzájárulnak, hogy a nyertes nevét és lakhelyét nyilvánosságra hozzuk, és róla beszámoljunk, hírt tegyünk közzé. A nyertes hozzájárul a www.sensolite.hu honlapon valamint a https://www.facebook.com/sensolite oldalon való szerepléshez, és pályaművének www.sensolite.hu oldalon való közzétételéhez. A játékban való részvétellel a játékosok hozzájárulnak, hogy adataikat a Polárium Kft. kezelje, és őket időközönként üzeneteivel megkeresse, a játékba feltöltött pályaművüket pedig monogrammal ellátva, promóciós céllal felhasználhatja és közzéteheti, időbeli korlátozás nélkül.
11. Adatkezelési regisztrációs szám: NAIH-79663/2014.
 Köszönjük, hogy velünk játszik! Szeged, 2014. 10. 27.

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább