Facebook

A BOLDOGSÁG MELLÉ EGÉSZSÉG IS JÁR!

 
 

Évek óta nagy népszerűségnek örvend a Sensolite bérletek karácsonyi kedvezménye, hiszen a legtöbben hasznos, értékes és praktikus ajándékot keresnek szeretteiknek. 2013. december 31-ig minden megvásárolt Sensolite bérlet mellé ajándék alkalmakat adunk.

Lepje meg Ön is szeretteit az egészség élményével!

A Sensolite bérlet azért ideális karácsonyi ajándék, mert

Segíthet a család minden tagjának

Egészség – ami nem minden, de nélküle minden semmi

Nem csak prevencióra ajánlott, hanem különböző egészségügyi panaszok kezelésére

Sikeres javulások, gyógyulások ezrei állnak mögöttünk

Olyan kezelés, amely gyógyszertől, fájdalomtól és beavatkozástól mentes

Lehet választani csecsemő, gyermek, junior, gyermek, felnőtt és nyugdíjas bérleteink közül

Illeszthető egyéb kezelésekkel is

Terápia, tehát kúraszerű alkalmazása hozhatja meg a várt eredményt

Ezt nem hagyhatja ki!

A 2013. december 31-ig Sensolite bérletet vásárló vendégeink között pedig 2014. január 7-én egy 2 fő részére szóló hétvégét sorsolunk ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona**** superior szállodába.

 Keresse az Önhöz vagy szeretteihez legközelebb eső Sensolite Egészségcentrumot!

A nyereményjátékkal kapcsolatos információk:
A nyereményjáték szervezője a Polárium Kft.
A nyereményjáték időtartama: 2013. 11. 25. – 2013. 12. 31.
A részvétel a nyereményjáték teljes időtartama alatt bármely Sensolite, Flabélos vagy kombinált bérletek megvásárlását követően lehetséges. A regisztrált játékosok között, a nyereményjáték időtartama alatt egy 2 fő részére szóló 2 éjszakás wellness hétvége kerül kisorsolásra (ajándékutalvány formájában) a hévízi NaturMed Hotel Carbona**** superior szállodába. Részvételi szándékát a kitöltött nyereménykártya Sensolite Gyógycentrumokban történő leadásával regisztráltathatja. A játékban való részvételre azok a 18 éven felüli természetes személyek jogosultak, akik magyarországi lakhellyel rendelkeznek. A nyerteseket sorsolással választják ki, melynek időpontja 2014. január 7. A Sensolite Gyógycentrumok munkatársai és azok rokonai nem vehetnek részt a játékban. Egy személy csak egyszer vehet részt a sorsolásban. A nyeremény cseréje vagy készpénzre történő beváltása nem lehetséges, további ezzel kapcsolatos kérésnek a Polárium Kft. nem tud eleget tenni. A nyeremény nem átruházható. Jogi út kizárva. A sorsolás nyertese e-mailben kerül értesítésre, az ajándékutalvány pedig közvetlenül a megadott címre kerül kidkülésre. A kézbesíthetetlen, visszaérkező utalvány további értesítés nélkül újrasorsolásra kerül. Az adatok a nyereményjátékban történő részvétel céljából kerülnek feldolgozásra. Harmadik fél részére történő adattovábbítás nem történik. Az adatokat a Polrium Kft. és a Hotel Carbona Zrt. marketing célra felhasználhatja. A nyereményjáték szabályait a Polárium Kft. bármikor megváltoztathatja, illetve a nyereményjátékot befejezheti. A nyereményjáték idő előtti megszűntetése esetén a játékosok további igényt, követelést nem érvényesíthetnek.

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább