Facebook

A pólósok is fényfürdőznek

 

Az idei szezontól már a Vasas vízilabda csapata is Fenyő Márta biofizikus találmányában, a Sensolite fényágyban töltődik, regenerálódik, ha szükséges, akkor gyógyulnak a srácok – köztük dr. Steinmetz Ádám, akinek”a Vasas legtöbb fényfürdőt vett sportolója” címet szavaztuk meg!

2011. októberétől azonban már a TEVA-VASAS-UNIQUA csapatának többi tagja is rendszeresen töltődik a fényágyban – alkalmanként 20 percet nekik is megér, hogy a legjobb formájuk elérésében segítse őket a Sensolite polarizált fénye.

A fényágyat korosztálytól függetlenül ajánljuk gyermekeknek, felnőtteknek és az idősebb korosztály tagjainak is, legyen szó megelőzésről vagy éppen valamilyen konkrét betegség gyógyulásáról.

A teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápia különlegessége, hogy klinikailag bizonyított gyógyító hatása van gyermekek visszatérő felső légúti megbetegedéseire, sportsérülésekre vagy éppen a kamaszok mindennapjait megkeserítő pattanásos bőrre.

Gyógycentrumainkat rendszeresen keresik fel mozgásszervi panaszokkal küzdők, akik 10 kezelés után egyértelműen pozitív tapasztalataikról számolnak be, de kiváló tapasztalati eredményeink vannak allergia, depresszió vagy éppen csonttörések gyorsabb gyógyulásában is!

A Sensolite és a Vasas együttműködésének köszönhetően bérleteinkből 20%-os kedvezményt biztosítunk a következő 3 Sensolite Gyógycentrumban:

 • Sensolite Komjádi NYITVA TARTÁS: H-P 10-20, Sz-V 9-14
  1023 BUDAPEST, KOMJÁDI BÉLA U. 1.
  TELEFON: 06/1 345-1556
  E-MAIL: gyogycentrum@sensolite.hu
 • Sensolite Rózsakert NYITVA TARTÁS: H-P 10-20, SZ 10-19, V 10-16
  1026 BUDAPEST, GÁBOR ÁRON U. 74-78.
  TELEFON: 06/1 391-5971
  E-MAIL: rozsakert@sensolite.hu
 • Snesolite Központi Gyógycentrum NYITVA TARTÁS: H-P 7-19 SZ 9-14
  1139 BUDAPEST, ROZSNYAI U.11
  TELEFON: 06/ 1 350-9370
  E-MAIL: kozpont@sensolite.hu

JÖJJÖN EL ÉS TAPASZTALJA MEG SAJÁT BŐRÉN A GYÓGYÍTÓ FÉNY JÓTÉKONY HATÁSAIT!

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább