Facebook

A tél triumvirátusa: megelőzés, influenza, lehangoltság

 
 

Csak bírja a téli strapát a szervezet! Sokan így vágnak neki a téli hónapoknak, ami nem is csoda, ha a fényhiányra, a rövid nappalokra, hidegre, megfázásra és persze a menetrendszerűen érkező influenzára gondolunk.

„A XXI. századi megelőzés mellett döntöttem”

Egyre gyorsabban és biztosabban közeledik hazánk felé az influenzajárvány, amelyet természetszerűleg mindenki el akar kerülni, azonban a védettségre vonatkozó elképzelések megoszlanak. Egyfajta megoldás lehet a Sensolite fényterápia. A több éves tapasztalat és a visszajelzések alapján elmondható, hogy sokaknak sikerült elkerülni a megbetegedést azzal, hogy rendszeresen jártak (minimum 10 alkalommal!) Sensolite fénykezelésre.* „Legalább 10 éve egyre kevesebb bizodalmam van az oltásokban, annyi kontra érvet hall és olvas az ember. Negyedik éve pedig a Sensolite-tal védem ki a betegséget. Amint meghallom, hogy közeledik a járvány, elkezdek egy 15-20 kezeléses kúrát, végig járok, amíg azt nem mondják, hogy lecsengett, mondhatnám, hogy a XXI. századi megelőzés mellett döntöttem. Azért is szeretem a fényágyat, mert ezek a kezelések nem csak az immunrendszeremnek tesznek jót, ilyenkor könnyebben kezelek mindent és mindenkit, kiegyensúlyozott, nyugodt, mégis energikus vagyok.” – mondja K. N., aki cégénél betöltött vezető pozíciója miatt sem szívesen esik ki a munkából, és akinek kollégái közül egyre többen választják a Sensolite-ot.

Gyorsabb javulás, kevesebb szövődmény

Akit már gyötör az influenza, annak sem kell elkeseredni. A lázas állapot ugyan ellenjavallat a Sensolite esetében, de amint láztalanná válik, lehet is kezdeni a kúrát, hiszen a páciensek beszámolója és orvosaink tapasztalatai is arról szólnak, hogy a javulás gyorsabb lesz, és jó eséllyel a szövődmények is elkerülhetővé válnak. T.B. 4 fős családja együtt lábadozott otthon tavaly ilyenkor. „Először a gyerekek betegedtek le, egy nappal később pedig mi is a férjemmel. Félelmetesen magas láza volt mindenkinek, akkor kezdtünk kutakodni gyógyszermentes megoldás után, így találtunk a Sensolite-ra. Együtt jártunk mindannyian egy hétig minden nap, gyönyörűen fel is gyógyultunk mindannyian és a gyerekek is nagyon hamar visszamehettek az óvodába és iskolába – makkegészségesen. Idén beelőzzük az influenzát, már javában vesszük fel a kezeléseket.”

Fényággyal a téli depresszió, rosszkedv ellen

Az elmúlt hónapokban a hideg időre nem lehetett panaszunk, napfényből viszont annál komolyabb lehet a hiányunk, amelynek kétségtelenül vannak pozitív élettani hatásai. Fenyő Márta biofizikus, a polarizáltfény-terápia – így a Sensolite feltalálója is – azt magyarázta el, milyen összefüggés van a Nap és a fényágy jótékony hatása között. „Kevesen tudják, hogy a Nap által kifejtett jótékony hatások a látható színtartománynak köszönhetők – ellenben a láthatatlan tartományban található káros ultraibolya és infravörös sugárzással. Tehát a látható tartomány játszik fontos szerepet a depresszió leküzdésében és a hangulatjavításban egyaránt.  A Sensolite fényének hullámhossz tartománya a látható spektrumban helyezkedik el, így a mentális állapotunkra, hangulatunkra, energikusságunkra is pozitív hatást gyakorolhat. Sőt mivel a Sensolite fényét polarizáljuk, a sejttevékenységre plusz jótékony hatásai vannak.

* A cikkben megjelent hatások tapasztalati adatokon alapulnak, azok tájékoztató jellegűek, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt a www.sensolite.hu oldalon talál. Kérjük a konkrét kezelés előtt vegye igénybe az orvosi konzultációt és tájékozódjon honapunkon.


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább