Facebook

Elkezdődött – tízezrek fertőződtek meg hazánkban!

 

Még mindig nem késő tenni az egészségért

A tavalyinál korábban érkezett az influenzajárvány, melynek nyilvánvalóan kedvezett az enyhe időjárás is, hiszen így könnyebben terjednek a vírusok. Az első adatok szerint a betegek 19%-a gyermek, 41%-a 15-34 év közötti fiatal felnőtt volt, ám az életkor spektruma máris szélesedett – vagyis minden korosztályra veszélyes lehet. Az immunrendszer védettségi szintje, a megfelelő higiéné, valamint a vitamindús táplálkozás egyaránt segíthet a rendre év elején tomboló betegséghullám elkerülésében.

Ahogy a híradások beszámoltak az influenza európai terjedéséről, ugrásszerűen megnőtt a Sensolite Egészségcentrumokba érkező vendégek száma. Jócskán találkozunk ismerős arcokkal, akik évről évre megelőzésképpen alkalmazzák a teljes testes polarizáltfény-terápiát, és idén is nagyon sokan vannak az újak. Sz. M. feszített tempójú életet él, mégis olyan ügyesen gazdálkodik idejével, hogy 20 perces fénykezelései ne maradjanak ki. „Zenekarunkkal járjuk az országot, van, hogy egy héten négyszer-ötször lépünk fel. Arra törekszem, hogy ilyen vírusos időkben minimum heti három kezelést vegyek fel, de ha időm engedi, akár négyszer is jövök. Kiszámoltam, mennyit költ például egy beteg család gyógyszerre; milyen kellemetlenségeken mennek keresztül egy influenzás megbetegedés során, mennyit esnek ki munkahelyükről és az óvodából, iskolából, szóval bátran mondom, hogy ár-érték arányban is sokkal jobban megéri a rendszeres fényterápia.” Nem is csoda, hogy sokan a megelőzés miatt keresnek fel minket, hiszen a pihentető és feltöltő 20 perces kezelések szervezetünk egészsége mellett lelki egyensúlyunkra is kedvező hatást gyakorol.*

A négy gyermekes családanya F-né Gy. Á. először orvosától hallott a fényágyról. „Doktor úr azt javasolta, hogy próbáljunk felvenni egy kúrát, mert a praxisában egyre több szülőtől hallja, milyen jót tesz a gyerekeknek, felnőtteknek ez a terápia. Ha 3 gyerekkel megyek, akkor nekünk elég egy fényágy is, de ha mindenki jön, akkor két kezelőt szoktunk kérni. Eddig egyik gyerekem sem volt beteg, pedig vírusokkal, fertőzésekkel küzdöttek társaik. Reméljük, hogy az influenzát is megússzuk.

Az influenza lappangási ideje egyébként általában 1-4 nap, tehát elképzelhető, hogy akad olyan vendégünk is, aki még nem tud róla, de már kialakulóban van a kórság. Ilyen esetekben valószínűleg jelentkeznek a tünetek, de jó eséllyel enyhébb lefolyásúak és kevésbé gyötrőek lesznek. Fontos tudni, hogy lázas állapotban nem javasoljuk a fénykezelést, de amint lázmentessé vált, máris jöhet hozzánk, mivel tapasztalatink azt mutatják, hogy a gyógyulási folyamatot jelentősen felgyorsíthatja a Sensolite és az esetleges szövődmények is elkerülhetővé válnak.*

Kényszerszabadságra jöttem az influenza miatt és az interneten böngészve találtam rá erre a megoldásra. Sokak véleményét olvastam; tanulmányoztam, hogy hat és a betegségem harmadik napján úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom a fényágyat.” – meséli az 54 éves H. D. „Mivel egész héten nem mehettem dolgozni, volt időm minden napra beiktatni egy-egy kezelést, így sikerült hatszor befeküdni, ami nálam totális sikert eredményezett: hétfőn úgy mentem dolgozni, mintha legalábbis pihenni mentem volna. Engem meggyőzött!

Feltétlenül figyeljen oda az egyéb veszélyforrásokra is: igyekezzen gyakran és alaposan kezet mosni; de ha tömegközlekedik és nincs rá lehetősége, legyen Önnél fertőtlenítő kendő. Tüsszentés és köhögés esetén tartson szája-orra elé zsebkendőt, és ha hirtelen jön is az inger, semmiképpen ne tenyerét, inkább könyökhajlatát használja. Ha pedig úgy érzi beteg, gondolkodjon felelősen és ne menjen közösségbe, ne fertőzze meg embertársait!

Ne feledje, az egészségért soha nem késő tenni!   

* A cikkben felsorolt hatások tapasztalati adatokon alapulnak, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt a www.sensolite.hu oldalon talál.

 

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább