Facebook

Felső légúti megbetegedések megelőzése

 

A felső légutakhoz tartozik az orrüreg, orrmellék üregek (homloküreg, arcüreg), illetve a garat és a gége. A felső légutak megbetegedése nagyon gyakori kórkép, a megbetegedések közel hetven százalékát vírusok vagy baktériumok okozzák. A fertőzés során a nyálkahártyában szaporodó vírusok vagy baktériumok a légutakban gyulladást, nyálkahártya-duzzanatot, fokozott nyákképződést idéznek elő. A fertőző kórokozókkal szemben, a védekezésben kapnak fontos szerepet az orr- és garatmandulák.

A felső légúti megbetegedések az őszi-téli időszakban fordulnak elő a leggyakrabban. Minden szülő „rémálma” gyermekének, gyermekeinek visszatérő felső légúti megbetegedése. A gyakori fertőzések, nátha, influenza azon kívül, hogy a gyermeket megviselik, a szülőknek is rendkívül sok aggodalmat és akár munkahelyi kellemetlenséget okozhatnak. Hiszen különösen, ha kicsi gyermekről van szó – betegsége miatt a szülő munkahelyről való kiesését is jelent. Ezen túlmenően a felső légúti betegségek igénybe veszik a fejlődő gyermek szervezetét, nem szabad elhallgatni azt a tényt sem, hogy előbb-utóbb a vírusos fertőzések szövődményeinek megelőzése céljából az orvos antibiotikum kúrát ír elő a kicsinek. Mára már köztudottnak tekinthető, hogy a túl gyakori antibiotikum szedésnek lehetnek egészségügyi kockázatai (antibiotikum rezisztens baktériumok megjelenése, gombás felülfertőződés, bélflóra egyensúlyának felborulása, hogy csak a legfontosabbakat említsük).

A felső légúti betegségek megelőzésének lehetőségei

Törekedni kell a gyermek immunrendszerének megfelelő felkészítésére, hogy az őszi-téli időszak fertőzéseinek zöme elkerülhető legyen. Egy erős, felkészült immunrendszerrel rendelkező gyermek, még ha meg is betegszik, gyorsabban és szövődmények nélkül gyógyul.

A teljes testes polarizáltfény-terápia tapasztalataink szerint segíthet a gyermekek immunrendszerének erősítésében, illetve a már létrejött betegség javulási idejének lerövidítésében, és a szövődmények elkerülésében. A Sensolite fényágy rendszeres használata hatékony segítséget nyújthat a megelőzésben. Dr. Madarasi Anna, gyermekgyógyász, allergológus, pulmonológus, a Szent János Kórház Gyermekkórházának osztályvezető főorvosa több ezer kezelés pozitív tapasztalatának birtokában, jó szívvel tudja ajánlani a terápiát minden gyermekes szülőnek, felső légúti betegségekre hajlamos felnőttnek.

Most 5+3 bérlet akció! Igényelje kuponját weboldalunkon, és ha most 5 alkalmas bérletet vásárol, 3 kezelést ajándékba kap: http://www.sensolite.hu/felso-leguti-megbetegedesek-ellen/

Siessen, az akció csak november 30-ig tart! 

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább