Facebook

Fényágy a csapat szolgálatában – Zalaegerszegen is

 

Sensolite fényágyA Sensolite Gyógycentrumba hívták sajtótájékoztatóra a média munkatársait ahol a vezetőség a következő szezonra vonatkozó fontos bejelentéseket tett a ZTE-NKK csapatával kapcsolatban.

Tóth László ügyvezető köszöntötte az egybegyűlteket és néhány szóban összefoglalta az elmúlt szezont. Kiemelte, hogy a megszerzett 4. hely nem csalódás a vezetők számára. Ezután jövő is szóba került, ami a csapatépítésről szólna. mondhatjuk úgy, beindult a piac a női kosarasoknál. Sajnos, Zsovár Orsolya távozott az együttestől, az idei második Sopron gárdáját erősíti a következő kiírásban és örömteli, hogy a válogatottban is szerepet szánnak neki. Tóth László úgy fogalmazott, hogy vannak dolgok és emberek, akik viszont nem jelentenek változást, de továbbra is a csapatot erősítik. Így csapatkapitányunk, Szélesy Judit, újra elkötelezte magát az együtteshez és Gáll Tamás vezetőedző is. Mindez szerinte az állandóságot is mutatja, és elmondása szerint hat játékosukkal már megegyeztek, csupán az aláírás van hátra. Az erősítésekről is szólt, s mint mondta, magyar szinten ismert kosarasokkal állnak kapcsolatban. A Sopron és a Pécs csapatából is vannak kiszemeltek, de ezekről még korai lenne beszélni.

Sensolite fényágyA sajtótájékoztató második felében egy szintén a csapat életét érintő bejelentés hangzott el. Mégpedig arról, hogy a Sensolite továbbra is a női csapat mögött áll – a cég a ZTE KK férfi csapatának is segít – és évi közel 8 millió forintot érő támogatásukra a következő szezonban is számíthatnak. Tóth László a Zala Volán Kosárlabda csapatának szakosztály-vezetője, aki egyúttal köszönetet mondott egyik szponzoruknak, a Polárium Kft-nek, akik a teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápiát (fényágy) biztosítják a zalaegerszegi alakulat játékosainak. Bács Vanda, a Sensolite kommunikációs vezetője elmondta, hogy cégük a hazai élsportra kifejezetten nagy hangsúlyt fektet, hiszen a fizikai és szellemi teljesítményfokozás, a regeneráció, a rehabilitáció és a sportsérüléseket gyors, hatékony gyógyítása terén egyaránt jelentős eredményeket ért el.

A lányok a pihenésüket töltik, várhatóan augusztus elejéig, a vezetők pedig a csapat erősítésén dolgoznak. Ez a szponzoráció is azt mutatja, hogy évről-évre fejlődik a csapat és erősödik azok tábora, akik szeretik a női kosárlabdát és támogatják is.

Zalaegerszeg, 2012. május 10.

Forrás: ztenkk.hu

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább