Facebook

A SENSOLITE fényágy és a FLABéLOS edzőgép díjmentesen próbálható ki!

 
 
 

Jelentkezzen most május 4-i nyílt napunkra, hogy biztosan legyen időpontja!

Ha gyors és hatékony regenerálódásra vágyik, ha nyárra formásabb alakot, jobb kondíciót szeretne, próbálja ki a FLABéLOS edzőgépet és a SENSOLITE fényágyat, amelyek együttes használata segíthet Önnek céljai elérésében!

Azok a vendégeink, akik még nem próbálták a FLABéLOS-t vagy a SENSOLITE-ot, május 4-i nyílt napunkon díjmentesen tehetik meg, ehhez nem kell mást tenniük, csak választani a résztvevő SENSOLTIE Egészségcentrumok közül és telefonon időpontot egyeztetni!

A FLABéLOS teljes test vibrációs edzőgép és a Sensolite polarizáltfény-terápiás ágy olyan orvostechnikai eszközök, amelyek együttes használata segít egészsége megőrzésében és számos egészségügyi panasz megszüntetésében – mindezt beavatkozástól, fájdalomtól és gyógyszertől mentesen!

Szakasszisztenseink mindkét orvostechnikai eszközről tájékoztatni fogják, készséggel válaszolnak kérdéseire, valamint az Önnek legkedvezőbb konstrukciót ajánlják!

Most különösen megéri tavaszi kedvezményes bérletink közül vásárolni, hiszen ha a szerencse Önnek kedvez, egy 2 személyre szóló luxus hétvégét is nyerhet Európa legjobb wellness szállodájába, a SPIRIT HOTEL-be!

Keresse országszerte a nyílt napban résztvevő SENSOLITE Egészségcentrumokat és foglaljon időpontot még ma!