Facebook

Immunrendszerünk erősítése

 

Immunerősítés ősszel és télen

Az őszi-téli hűvösebb idő beköszöntével szervezetünk nem csak a hidegebb időjárásnak köszönhető kihívásokkal kell hogy szembenézzen, de egyre inkább szaporodnak a különböző kórokozók által terjesztett járványszerű megbetegedések is. A szervezet legfőbb védelmi bástyája az immunrendszer, ez a komplex módon működő védekező rendszer felelős azért, hogy a szervezetbe került idegen ágensek (baktériumok, vírusok) ne tudjanak fertőzést okozni.

Bár az immunrendszer megfelelő működésének szükségességével általában mindenki tisztában van, mégis sokan igen mostohán bánnak szervezetük legfontosabb védelmi rendszerével. Azzal is szinte mindenki tisztában van, hogy az őszi-téli időszak milyen egészséget veszélyeztető kockázati tényezőkkel érkezik, mégis kevesen vannak, akik megfelelően felkészítenék immunrendszerüket a hidegebb évszakok kihívásaira. Mikor pedig elérkezik a meghűléses, járványos, influenzás időszak, akkor vagyonokat ad ki patikaszerekért, hogy gyógyulását felgyorsítsa. A legtöbb ebben az ilyenkor jelentkező betegség azonban megelőzhető lenne, ha eleve erős, jól működő immunrendszerrel várnánk az őszt és a telet is. Persze a kora tavaszi időről sem szabad megfeledkeznünk, hiszen erre az időszakra szervezetünk raktárai kimerülnek és bizony tény, hogy a komolyabb influenzajárványok ekkor is előfordulnak.

Hogyan erősítse immunrendszerét?

Bizonyos életkori és életviteli tényezők különösen hajlamosítanak különböző fertőző betegségekre. Kiemelten érinti ez a veszély a kisgyermekeket, iskoláskorúakat, hiszen immunrendszerük és szervezetük még fejlődik, ugyanakkor rendszeresen járnak közösségekbe, ahol nap mint nap találkoznak beteg gyerekekkel is. Az is köztudott, hogy ha a gyermek „hazaviszi” a betegséget, nagy eséllyel a család minden tagja is elkapja azt.

Számos lehetőségünk van azonban felkészíteni immunrendszerünket erre az időszakra. Gondoskodjunk szervezetünk megfelelő vitamin és ásványi anyag utánpótlásáról, fogyasszunk minél több zöldséget és gyümölcsöt. Törekedjünk arra, hogy immunrendszerének erősítése végett szabad levegőn végezzen rendszeren testmozgás, természetesen ügyelve az időjárásnak megfelelő öltözködésre. A pihentető és kielégítő mennyiségű alvással is támogatja immunrendszere működését. Több ezer páciens tapasztalata bizonyítja, hogy a Sensolite fényterápia kíméletes, ugyanakkor hatékony lehet az immunrendszer erősítésében. Családja, gyermeke egészségének védelmében javasolt immunerősítő fényterápiás kúra felvétele, hiszen „megfizethetetlen” előnyökkel jár, ha az őszi-téli időszakban elkerülnek minket a fertőzések.

Most 5+3 bérlet akció! Most 3 kezelést ajándékba kap, 5 alkalmas bérlet vásárlása esetén, ha feliratkozik weboldalunkon: http://www.sensolite.hu/immunerosites-gyermekeknek-es-felnotteknek/ 

Ne feledje, az akció csak november 30-ig tart!

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább