Facebook

Jégre tettük a hokisokat!

 

Döntőt játszanak a Jegesmedvék, hiszen legyőzték a Csíkszereda csapatát! A jégkorongozók ezzel a győzelemmel a MOL Liga döntőjébe kerülnek, ahol a Dunaújvárossal mérik össze tudásukat.

A hokisokat a miskolci Sensolite Gyógycentrum is támogatja, így a srácoknak lehetőségük nyílik arra, hogy akár sérüléseikkel feküdjenek a fényágyba, akár a regenerálódás, feltöltődés legyen a cél.

Hoki csapatVélhetően a Jegesmedvék kapusa, Budai Krisztián tapasztalta meg legkorábban a teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápia gyógyító hatásait. Krisztiánt még az előző szezonban keresztszalag szakadás miatt műtötték, amivel általában fél évet kell kihagyni, a kapus azonban 4 hónap után jégre tudott menni. Akkor még az egyik budapesti Sensolite-ba járt gyógyulni, de ma már a miskolci Gyógycentrumban tölti a 20 perces kezeléseket. „Hetente 1-2 alkalommal mindenképpen befekszem, de ha úgy érzem, hogy valamelyik izmom meghúzódott, akkor rendszeres látogatója vagyok a Gyógycentrumnak. Most, hogy bent vagyunk a MOL Liga döntőjében, van egy szűk hetünk a felkészülésre, teljes erőbedobással azon leszek, hogy a legjobb formámat hozzam, ezért 3-4 alkalommal mindenképpen menni fogok!” – mondja Krisztián. „Őszintén szólva én nem hittem az ilyen terápiákban, de így, hogy saját magamon éreztem a hatását, minden sportolónak jó szívvel ajánlom, de azoknak az embereknek is, akik valamilyen sérülést szenvedtek, hiszen a gyógyulási időt akár felére is csökkentheti a terápia!”

A térdszalag sérülés meglehetősen gyakori a jégkorong sportban, ezért meg sem lepődtünk, hogy Láda Péter is ezzel a problémával küzdött, amikor elkezdte a Sensolite terápiát. „Az egyik jégkorongmérkőzésen sérültem meg, de amint tudtam elkezdtem a kúrát. Mellette persze orvosok is megvizsgáltak. Az első orvos még 3 hónapra tette a gyógyulási időt, a második már csak 5 hetet mondott, de jóval hamarabb meggyógyultam és újra játszhattam.” A hátvéd már több mint 20 kezelést vett fel, az ultrahang vizsgálat is kimutatta, hogy szépen hegesedett a szalag, így a gyors és eredményes gyógyulást részben a Sensolite-nak tulajdonítja.

Hoki csapatA Jegesmedvék nagyszerű csatárának, Popovics Patriknak is egyértelműen pozitív tapasztalatai vannak a fényágyban töltött kezelésekkel kapcsolatban, bár sérülések számában úgy tűnik, kissé túlteljesített. „ Mióta Sensolite-ozom volt már ujjszalag-szakadásom és orrtörésem – akkor szinte minden nap jártam kezelésekre. Biztos vagyok benne, hogy a gyors gyógyuláshoz a terápia nagyban hozzájárult. Érzem azt is, hogy a kezelések után jobb az erőnlétem, nem vagyok annyira fáradékony, ezért meccsek előtt, ha tudok, mindenképpen befekszem a fényágyba!” A Jegesmedvék győzni akarnak a Dunaújváros ellen is, ennek érdekében keményen fognak edzeni, emellett pedig a Gyógycentrumot is sűrűn fogják látogatni a következő napokban. „Szerintem a fizikai munkát végzőknek és az irodában dolgozóknak is jót tesz a kúra, mivel kikapcsolja az agyat, feltölt és újult erővel lehet folytatni a mindennapokat!” – ajánlja Patrik a Sensolite-ot.

A Sensolite jótékony és gyógyító hatásai mellett még valamiben egyetértenek a fiúk: nagyon elégedettek a szolgáltatás színvonalával, szeretnek a Gyógycentrumba járni, ahol mindig jó a hangulat és néhány jó szó mindenkinek jár!

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább