Facebook

Hatékony gyógyulás nyáron is!

 
 

Szikrázó napsütés és kellemes, nyári meleg – milyen nagyszerűen hangzik! Ehelyett viszont idén “nyáron” úgy érezhetjük magunkat, mintha csak a trópusokon élnénk. A kánikulai meleget egyik napról a másikra felválthatja 10-15 fokos lehűlés – gyakran felhőszakadással vagy szűnni nem akaró esőzéssel kombinálva. Nem csoda, hogy még az egészséges szervezetet is megterheli a hektikusan változó időjárás!

Fenyő Márta biofizikus találmánya, a Sensolite fényágy immár a második nyári szezonban nyújt segítséget azoknak, akiket reumás fájdalmaik gyötörnek, allergiások, vírusos fertőzésben szenvednek, vagy akiknek a változókor tünetei okoznak napi kellemetlenséget.

Sok múlik mindemellett egy jól kiválasztott fürdőruhán is, hisz’ ma már nem csupán azt kell mérlegelni, hogy alakunkhoz illő strandruházatot választottunk-e, hanem azt is, hogy vajon mennyire fedi „jótékony homály” a narancsbőrt, amely a nők 80% (!)-át érinti? Réka csupán 28 éves, azonban fiatal kora ellenére nála is megjelent a narancsbőr. Büszkék vagyunk rá, hogy Rékának egy 10 alkalmas Sensolite kúra hatására szinte teljesen kisimult a bőre és újra feszessé vált.

Rendkívül óvatosnak és körültekintőnek kell lenni ahhoz is, hogy a nap káros sugarai ellen védekezzünk! Ha mégis jelentkezik a bőrpír vagy leégés, az akkut fázis után érdemes felkeresni a Sensolite Gyógycentrumot!

„A polarizált fény eléri a bőrfelszín alatti kapilláris erekben keringő vért és az ott található, immunitásért felelős sejtekre, vörösvértestekre, a vér alakos elemeire hatva fejti ki jótékony hatását.” – magyarázza Márta a fényágy működési elvét. A véráram segítségével az emberi szervezet minden szervéhez, szervrendszeréhez eljut a fény jótékony hatása.

Javulásukról egyre többen számolnak be asszisztenseinknek, sőt, sokan papírra vetik gondolataikat is. Ágoston 36 éves családapa, akinek gyakorlatilag az év minden napján helyt kellett állnia családapaként és családfenntartóként, azonban az allergiás hónapok igazi kínszenvedést jelentettek: ha gyógyszert szedett az volt a baj, ha nem, akkor pedig az. Mára 22 kezelést vett fel a Sensolite Gyógycentrumban: tavaly az őszi, idén pedig a tavaszi szezont „úszta meg” – ráadásul tünetmentesen.

Baráti körből értesült erről a terápiás lehetőségről Jolika és Évike is, akiket ízületi panaszaik gátoltak abban, hogy aktív unokáik nyomába eredjenek hétvégenként. „Az idős hölgyek nagyszerű idősjósnak bizonyultak.” – meséli a Gyógycentrum asszisztense mosolygó tekintettel – „Jolika a 8., Évike pedig 9. kezelésig pontosan meg tudta mondani, mire számítsunk másnap: lehűlésre, hőségre, esőre vagy szélre. Ma már csak az unokákról sztoriznak a heti fenntartó kezelések alkalmával.”

Adrienn férjével, Vilivel kereste a gyógyulás lehetőségét a Sensolite-ban. A feleségről kiderült, hogy azon nők táborát gyarapítja, akiket korán ér el a változókor, annak kellemetlen tüneteivel együtt. Férje pedig, aki a víz szerelmese, gyakran „szedett össze” különböző vírusokat, fertőzéseket. Családi program náluk azóta is a fényterápia, felvették már az ajánlott 10-10 kezelést és saját problémájuk kapcsán mindketten tapasztalták a fény jótékony hatásait!

A Sensolite teljes testes polarizáltfény-terápiát kúraszerűen célszerű használni a lehető legkedvezőbb eredmény elérése érdekében, erre ingyenes orvosi konzultáció keretében teszünk javaslatot. Próbálja ki Ön is a gyógyító fény jótékony hatásait!

*A cikkben található információk tájékoztató jellegűek, tapasztalati adatokon alapulnak. Ezek a hatások nem tartoznak az eszköz hatósági indikációs körébe és nincsen klinikai kutatási eredménnyel alátámasztva, így nem minősülnek bizonyítottnak a kezelés gyógyhatása a jelölt pontban hivatkozott területeken. Bővebb információ: www.sensolite.hu


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább