Facebook

Egyre több az influenzás beteg

 
 

Egyre több az influenzás beteg
A megelőzésben segíthet a Sensolite polarizáltfény-terápiás fényágy

Hogyan úszhatjuk meg a menetrendszerűen év elején jelentkező és tavaszig kitartó influenzás megbetegedést? A szakemberek a megelőzésnek tulajdonítanak kulcsfontosságú szerepet, ebben pedig sikerre számíthatunk, ha kipróbáljuk a XXI. század egyik igazán hatásosnak tapasztalt eljárását, a  Sensolite polarizáltfény-terápiás fényágyat. Gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlott a kúra, amely  az immunerősítésben nyújthat segítséget. Ha idejében elkezdjük a terápiát, elkerülhetők lehetnek a kellemetlenségek, sőt akár az antibiotikumos kezelés is, valamint a lebetegedés miatti hiányzás az iskolából és munkahelyről - annak következményeivel együtt. Mivel a terápia során a szervezet egészét kezeljük több területen hathat egyszerre, így csak nyerhetünk általa.

Magas láz, orrfolyás, köhögés

Jelenleg influenzajárvány ugyan még nincs, csak egyre több influenzás. Ez azonban egyik napról a másikra változhat! Leginkább a gyerekek, az idősek és a gyenge immunrendszerrel rendelkező felnőttek vannak veszélyben. A tipikus tünetek – hirtelen kialakuló magas láz, végtag fájdalom, izomfájdalom, levertség, orrfolyás, köhögés, fejfájás, rossz közérzet, a légutak és nyálkahártyájának duzzanata, illetve szövődményként például előfordulhat keringési és légzési elégtelenség is – többnyire késő ősztől tavaszig keserítik meg a betegek életét.

Immunerősítés gyerekeknek és felnőtteknek

És bár vannak olyan életkörülmények, amelyeket sajnos nem tudunk befolyásolni, azonban sok mindent tehetünk egészségünk megőrzése érdekében. A gondos megelőzés csodákat művelhet! A csoda azonban jelen esetben nagyon is földi, tudományosan megalapozott módon történhet. Amellett, hogy életmódunk is befolyásolja szervezetünk védekezőképességét, az alkoholfogyasztás, a dohányzás, a helytelen táplálkozás, a stressz is egyaránt rontja az immunrendszer működését, amely pedig az influenzavírusok elleni harcban döntő szerepet játszik, a Gyógycentrumok orvosainak tapasztalata alapján a polarizáltfény-terápia javíthatja a szervezet védekezőképességét, ezáltal influenza megelőzésére kiválóan alkalmas lehet!

Megelőzés: Sensolite!

A teljes test kezelésére alkalmas  Sensolite polarizáltfény-terápiás fényágy – Fenyő Márta feltaláló szerint – azoknak javallott, akik a betegség megelőzésében érdekeltek. Egész testünk polarizált fényben fürdik, ha a fényágyba fekszünk, amely a bőrfelszín alá hatolva eléri a kapillárisokat és a vérkeringés segítségével juttatja el a jótékony hatásokat testünk szerveihez, szervrendszereihez. Sok gyermek a hideg napok beköszönte után lebetegedik, és ha újra közösségbe kerül, ismét megkaphat valamilyen fertőzést. Több ezer kis páciens eredménye is azt mutatja, hogy ez a módszer számukra is megoldást is nyújthat: a felső légúti fertőzéseket is meg lehet előzni a rendszeres Sensolite kezelésekkel.

Egy édesanya tapasztalata

Kolumbánné Máté Tünde három éves korától viszi kislányát, Vikit Sensolite kezelésekre. “Kislányom állandóan betegeskedett, hörghurut és orrfolyás volt rá a jellemző, ezért kipróbáltuk ezt a kezelési módot. Nagyon pozitívak a tapasztalataim, mondhatni, rögtön érezhető volt a javulás, ekkor volt első osztályos a gyermekem.” – fogalmazott az édesanya, aki hozzátette: “Szinte hetente jöttünk a kezelésekre, és így második osztályban már csak kétszer hiányzott egy-egy napot, picit köhögött, és nagyon enyhe lefolyású volt ez a köhögés. Most már a második húsz alkalmas bérletet is megvásároltuk, és hetente egyszer fogunk jönni. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”
Légúti fertőzések és grátisz alkalmak
Rendszeresen visszatérő légúti fertőzések természetesen a felnőtteknél is előfordulhatnak, a megelőzés és javulás a gyermekekhez hasonló módon történhet, annyi különbséggel, hogy hosszabb a kezelés időtartama.
Az influenza járvány kivédésére tehát az egyik legjobban kedvelt módszer lehet az immunrendszer megerősítése Sensolite polarizáltfény-terápiás fényágy.


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább