Facebook

A tavaszi test-lélek egyensúlyért

 
 

Fényterápia és vibrációs tréning

Érezte már, hogy mintha a nap is másképp sütne? Hogy alkalmanként egy mély lélegzetben már benne van a tavasz illata? Igen ám, de lassan a gardróbot is célszerű átrendezni, hiszen a téli cuccokra jó ideig megint nem lesz szükség.

Van, akit már a gondolattól is elfárad, hogy pakolni kellene; a látvány pedig, hogy mintha összementek volna ruhatárunk… no comment!

Elkeseredésre semmi ok, hiszen a fáradtság, kedvtelenség jelezheti, hogy csupán a szervezet „akkumulátora” van erősen merülőben. Az esetlegesen felszedett plusz kilók pedig egy kis odafigyeléssel könnyen eltüntethetők!

A fény hatásait már évezredek óta ismerik és alkalmazzák, mára pedig azt is tudjuk, a fénynek mely tulajdonságai mire jók. A polarizált fénynek például bizonyított számos területen a gyógyító ereje, a kedélyállapotra gyakorolt jótékony ereje. A szervezetet tavasszal nagyszerűen lehet turbózni egy kis fényterápiával, amely segíthet a feltöltődésben, az energizálásban, a jobb közérzet elérésében, és az állóképesség és koncentrációképesség növelésében is. Mint minden eljárásnál, ebben az esetben is kiemelt fontossága van a kúraszerű alkalmazásnak, hogy elérjük a kívánt eredményt.

Ami pedig az alakformálást illeti, nos, a XXI. század felgyorsult tempója, az elvárások és az állandó rohanás sokat ellehetetlenít – már ami a rendszeres mozgást illeti. Ma már erre is megtalálták a megoldást! A teljes test vibrációs eljáráson alapuló tréningre csupán 10 percet kell szánni alkalmanként, mellyel akár kiváltható egy hagyományos, 45-50 perces edzés is. Nem erőlteti meg a szervezetet, nem igényel speciális ruházatot, tulajdonképpen a helyes tartásra kell odafigyelned abban a 10 percben, majd a rendszerességre!

Hírességeink közül is sokan tették már le voksukat a két eljárás mellett, közöttük Polyák Lilla, Dukai Regina, Détár Enikő, Rékasi Károly, Hernádi Judit és Oszter Sándor.

A fényterápia és teljes test vibrációs tréning kombinációjával is sokat tehet egészségéért, alakjáért, de ne feledje, hogy a helyes táplálkozás, a szabadlevegőn töltött idő és naponta legalább negyedórányi törődés lelkünkkel, érzéseinkkel is részét képezi  az egészségtudatos életmódnak!

Most tavaszi kihagyhatatlan ajánlatunk a test-lélek egyensúlyáért:

Sensolite polarizált  fényterápia és a FlaBélos teljes test vibrációs tréning kombinációja!

3 alkalmas 20 perces Sensolite polarizált fényterápia+5 alkalmas 10 perces FlaBélos teljes testvibrációs tréning most csak 9990 Ft 20 500 Ft helyett

Érvényes: 2013.03.06.-2013.03.31-ig


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább