Facebook

Alexey: „Hihetetlenül gyorsan gyógyultam fel!”

 
 

Ebben a hónapban az ünnepelt ajándékoz Győrben!

A vizek és találkozások városának büszkeségei között is az elsők között rangsorol a Győri Balett társulata, akik nemzetközi ismertségük és elismertségük mellett töretlen szakmai alázattal és elhivatottsággal gyakorolnak napról napra.

Az 1. születésnapját ünneplő győri Sensolite Gyógycentrumban több százan gyógyultak már, így egyre szélesebb körben ismerik meg a teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápia jótékony hatásait.

Ideális esetben a Gyógycentrum tulajdonosai és munkatársai is jobban örülnek, ha a balett-táncosok fizikai és szellemi teljesítőképességének növeléséhez járulhatnak hozzá, de természetesen sérülések esetén is készséggel állnak a táncosok rendelkezésére, hiszen a fényágyban töltött kezelések alatt a szervezetünk a gyógyulás útjára lép.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Alexey Dolbilov, a Győri Balett társulatának immár hatodik éve oszlopos tagja 2010 őszén szenvedte eddigi pályafutása legkomolyabb sérülését: eltört egy csont a lábfejében, azonban a Sensolite Gyógycentrum tulajdonosai azonnal felajánlották a teljes testfelületen alkalmazott porlizáltfény-terápiát. „A balettművészet a mindenem, el sem tudnám képzelni egy napom zene és tánc nélkül. Gyermekkorom óta balettozom, mindig erre a pályára készültem. 15 éve szerepelek színpadon, így a sérülésem után nagyon megijedtem, hiszen egy ilyen törés és a gipszben töltött időszakot követően rendkívül nehéz újra úgy táncolni, mint korábban.” – meséli az oroszországi születésű táncos.

Az operációt nem kerülhette el a táncos, de műtétet követően – kiváló orvosa javaslatára – egy intenzív, 20 alkalmas Sensolite terápiát kezdett. „A kezelések nagyon hamar éreztették jótékony hatásukat, hihetetlenül gyorsan gyógyultam fel! – mondja csillogó szemekkel – „A fényágynak hála a balesetet követő negyedik héten már újra dolgozhattam és nemsokára az első előadásomon is színpadra tudtam állni. Rohamosan javult a sérülésem, beforrt a törött csont és még az izmaim sem sínylették meg a kényszerpihenőt. Ugyanakkor érezhetően nőtt az állóképességem, feltöltődtem energiával. A fényterápia mellett sok vitamint szedtem és egy Mumio nevű csonterősítőt fogyasztottam, ezen kívül pedig tagadhatatlanul rengeteget segített a pozitív gondolkodás is!”

Alexey azt vallja, hogy a bajt könnyebb megelőzni, mint meggyógyítani, ezért alapvetően mindenkinek szívesen ajánlja a Sensolite-ot – saját tapasztalata alapján azonban a sérülésből lábadozók figyelmét külön felhívná az eljárásra, hiszen a fényágy itt mutatja meg a legjobban mi mindenre képes!

Jöjjön el Ön is, legyen vendégünk egy kezelésre 2011. május 13-14-én! Nem kell mást tennie, csak hívni a 96/528-450-es telefonszámot, ahol asszisztenseinkkel időpontot egyeztethet. Találkozzunk május 13-14-én a győri Sensolite Gyógycentrumban ahol kedvezményes bérletvásárlási lehetőséggel várunk minden érdeklődőt!


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább