Facebook

Bajban az egészsége? Van megoldás!

 
 

Több százan gyógyultak az elmúlt évben a magyar orvosi találmány segítségével! 1. születésnapját ünnepli a győri Sensolite Gyógycentrum, ahol ezekben a hetekben Önt ajándékozzák meg. Amennyiben 10 vagy 20 alkalmas bérletet vásárol a következő hetekben, 5 vagy 10 kezelés a mi ajándékunk! Sőt május 13-án és 14-én nyílt hétvégénken térítésmentesen tapasztalhatja meg Ön is a gyógyító fény jótékony hatásait!

Még éppen csak megmutatta magát a tavasz, mégis sokak életét keseríti meg a stressz, az allergia vagy váratlan vírusok, baktériumok okozta betegségek. E problémákra kétségtelenül hatékony megoldást nyújt a Sensolite terápia, hiszen a fényágyban töltött kezelések segítenek a betegségek megelőzésében, leküzdésében, valamint elősegítik a szervezet regenerálódását.

A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ágyat, vagyis a Sensolite-ot Fenyő Márta biofizikus találta fel, akinek a ’80-as években a Bioptron lámpát köszönhettük. A fényágy megalkotásával lehetőség nyílt arra, hogy az egész emberi szervezetet kezeljük polarizált fénnyel. „A teljes testes polarizáltfény-terápia mennyiségi és minőségi változást jelent! A polarizált fény – köszönhetően az 1 cm-es behatolási mélységének – eléri a kapilláris erekben keringő vért és az ott található, immunitásért felelős sejtek aktivitását fokozva fejti ki jótékony hatását.” – mondja a Sensolite működési elvéről Márta.

Ez a magyarázata tehát annak, hogy betegségek széles spektrumában alkalmazható a Sensolite fényterápia. A győri Gyógycentrum is nagyszerű tapasztalatokkal gyarapodott az elmúlt év során: sportsérülések, csonttörések, bőrbetegségek, sebgyógyulás, allergiás tünetek csökkenése, reumatikus és ízületi fájdalmak enyhítése, vagy éppen felső légúti megbetegedések terén egyaránt szép sikereket értek el.

Sokan kerestek „receptet” vissza-visszatérő – esetenként folyamatos ízületi fájdalmaikra. Fenyő Mártához is érkeztek pozitív visszajelzések: „Arról számoltak be, hogy a polarizált fény látványosan és gyorsan enyhíti az izületi és reumás problémák tüneteit, csillapítja – sokszor pedig teljesen megszünteti a fájdalmat, jelentősen javít a mozgáskorlátozottságon, nagymértékben oldja az izomgörcsök miatt fellépő fájdalmat. Akik ilyen panaszokkal keresik fel a Sensolite Gyógycentrumot, azt javasolom, hogy az első két hétben heti 3 alkalommal feküdjenek a fényágyba, az azt követő 2-3 hétben pedig hetenként 2 alkalommal keressék fel a Gyógycentrumot. Amikor elérték a számukra optimális állapotot, heti 1 fénykezeléssel fenntartható ez a jó állapot.”

Kismamák is előszeretettel látogatnak a Sensolite-ba – legyen szó gyermekükről vagy saját egészségükről! A szülést követően előfordulhat, hogy az édesanyának tejelválasztási problémái adódnak. Ilyenkor kifejezetten érdemes befeküdni a fényágyba, mert a kismamák többsége azt tapasztalta, hogy a polarizált fény hatására szinte azonnal intenzívebbé válik a tejelválasztás. A legtöbben feltöltődnek energiával, csökken a bennük lévő feszültség és idegesség, sokkal jobban bírják a terhelést, és végül, de nem utolsó sorban a szülés utáni sebek, sérülések, hegek is sokkal gyorsabban gyógyulnak.

Van azonban még egy terület, amely hazánkban százezreknek okoz bosszúságot – az allergia. Mártának azonban erre a problémára is van megoldási javaslata: „A fényágyban töltött kezelések során nem csupán a vírusok és baktériumok ellen tudjuk preventív céllal felkészíteni a szervezetünket, hanem az allergia ellen is! Ha valaki tudja, hogy allergiás, és azzal is tisztában van, mikor várhatók allergiás tünetei (könnyezés, nátha, fulladás, orrfolyás, stb.), érdemes néhány héttel korábban hozzálátni a rendszeres kezelésekhez. A dozírozásra a következőt javaslom: az első két hétben 3-3 alkalommal vegyünk 20-20 perces fénykezelést, a 3. héttől kezdve pedig elegendő heti 2-2 alkalom is. Amikor jön az allergiaszezon, semmiképpen ne hagyjuk abba a terápiát, hanem folyamatosan végezzük tovább, hetente 1 vagy 2 alkalommal, így örömmel fogjuk észlelni, hogy a tünetek lényegesen enyhébbek vagy egyáltalán nem jelentkeznek. Tudományos kutatásaink is alátámasztották, hogy az egész test kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiának kifejezetten az allergia kialakulását gátló hatása van.” – újságolja Márta.

Legyen a vendégünk egy kezelésre május 13-14-én! Nem kell mást tennie, csak hívni a 96/528-450-es számot, ahol asszisztenseinkkel időpontot egyeztethet. Találkozzunk május 13-14-én a győri Sensolite Gyógycentrumban!

*A cikkben található információk tájékoztató jellegűek, tapasztalati adatokon alapulnak. Ezek a hatások nem tartoznak az eszköz hatósági indikációs körébe és nincsen klinikai kutatási eredménnyel alátámasztva, így nem minősülnek bizonyítottnak a kezelés gyógyhatása a jelölt pontban hivatkozott területeken. Bővebb információ: www.sensolite.hu


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább