Facebook

Pácienseink mondták

 
 

Műtét utáni hegek, fáradékonyság miatt kereste Gyógycentrumunkat egy 26 éves hölgy (B.K.), aki már az 5. kezelés után jelezte, hogy szépen javult a bőre a hegesedésből.

Ágyékhúzódás miatt bizonyos mozdulatoknál nyilalló érzése támadt a 31 éves Dr. B. A-nak. 3 kezelés után jelezte, hogy mozgása szabadabb, könnyebb lett, a nyilalló érzése elmúlt.

Arcüreggyulladással, fáradékonyságra panaszkodva érkezett B-né. K. M. (62 éves), aki már több mint 30 kezelést vett fel, de már a 3. kezelés után jelezte, hogy öregségi foltjai eltűntek a kezéről, energiaszintje megnőtt. 5 kezelés után arcüreggyulladásos panaszai megszűntek, több az energiája: szellemileg és fizikailag egyaránt sokkal többet bír.

Komoly allergiás tünetei voltak. B-V. E.-nek (35 éves). A hölgy heti 2 alkalmas kezelésszám mellett (ez legalább 20 kezelést jelent) arról számolt be, egyáltalán nem jött ki az allergiája!

Szülei hozták el B.B.-t 6 hónapos korában. A kisbaba 16 alkalommal volt már a fényágyban, és édesanyja elmondta, hogy a heti 1-2 kezeléstől megszűnt a náthája és erősödött az immunrendszere.

Ízületi fájdalmakkal is gyakran megkeresnek minket, így tett B. L-né (65 éves), akinek tünetei 12 kezeléssel már jelentősen javultak, enyhültek.

5 kezelés után a hangulatom sokkal jobb lett, kipihentebbnek érzem magam, jobban tudok aludni, energikusabb lettem.” B.B. (39 éves)

Kezdődő náthám az első kezelés után belobbant, majd az erős torokfájás és térdízületi fájdalom egy nap alatt teljesen megszűnt.  Már az első kezelés után energikusabbnak éreztem magam.”  B. K. 43 éves nő, aki már túl van az 54. kezelésen is

 „14 kezelésnek köszönhetően kedélyállapotom javult, csípőtáji-fájdalmam csökkent.” B-né Dr. M. Gy. (59 éves)

„10 kezelés után az arcbőrömön lévő pattanások elmúltak nagyrészt, a hegek szebbek lettek, általában a bőröm javult.” B. V. (29 éves)

A 41 éves B. O.  bal vádlijában bekövetkezett izomszakadás miatt jött a Gyógycentrumba. „Jobb a hangulatom, jobban alszom, már nem ébredek fel éjszakánként, fájdalomszintem minimálisra csökkent. Sokkal nyugodtabb vagyok, könnyebben kezelem a stresszhelyzeteket.”

Cz. Gy. 62 éves úr, aki 11 kezelés után arról számolt be, hogy lábízületeinek kifejezetten jót tesz a kúra.

 „Konkrét panaszom nem volt, 30-szor jöttem kezelésre, ami rendkívül jót tett az erőnlétemnek, könnyebben megy a futás, nem fáradok el hamar, és jobb kedvű is vagyok.” D. L. (62 éves)

A 42 éves D. M. allergiája miatt járt a terápiára, 19 kezelés után elmondta: „Állatok közelében, zárt térben hosszabb időt el tudok tölteni allergiás reakciók nélkül.”

8-10 kezelés után a 24 éves E. Z-nek is szépen kezdtek javulni a pattanásai.


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább