Facebook

Polyák Lilla a Sensolite-tal készül „A Dal 2013” középdöntőjére

 
 

„A dalomban és a fényágyban is bízom”

Polyák Lilla immár „A Dal 2013” középdöntőseként próbál a szombati adásra, azonban napirendjébe igyekszik rendszeresen beiktatni egy-egy 20 perces Sensolite alkalmat is. A próba és kezelés között néhány percet beszélgettünk a Sensolite Újlipót Gyógycentrumban.

Polyák Lilla a Sensolite-tal készül „A Dal 2013” középdöntőjére

Hogyan találkoztál a fényággyal?

Kolléganőm Détár Enikő mesélt róla, de már korábban is olvastam a Sensolite-ról. Megkérdeztem Enikőt, mint gondol a terápiáról, mi a véleménye, hiszen ő már próbálta és a pozitív tapasztalatokat hallva én is elkezdtem.

Amikor elkezdted a kezeléseket, volt valamilyen konkrét panaszod? 

Éppen egy kezdődő alsó légúti fertőzéssel kezdtem a kúrát, akkor négy egymást követő napon vettem fel kezelést, sok időm nem volt, mert utaztunk Németországba, de most újra rendszeresen járok. Nagyon jó a közérzetem, a teherbírásom és annak ellenére, hogy a környezetemben nagyon sokan betegek – ebben az influenzás, járványos időszakban egyébként én is el szoktam kapni – most semmi bajom!

A családból még csak Te vagy rendszeres látogatója a Sensolite Újlipót Gyógycentrumnak?

Már Zsolt is elkezdett járni, ő is érzi, hogy nagyon jót tesz neki a fényágy! Iszonyatosan megfeszített időszakon van túl, egy hét alatt 2 premierje is volt, de ezek a kezelések segítettek abban, hogy egészséges maradjon. Sőt, a kisfiam is nagyon szereti, rendkívül élvezi, hogy ott lehet, várja, hogy újra mehessen – ösztönösen érzi, milyen jót tesz neki! És ha már az Újlipótvárosnál tartunk, el kell mondanom, hogy az egész csapat csodálatos, nagyon örülök, hogy találkoztam velük. Mindig segítőkészek, rugalmasak. Előjegyzési rendszerben folynak a kezelések, de ha és a hektikus életemből, időbeosztásomból adódóan előfordul, hogy nem vagyok bejelentve, de mégis lenne egy fél órám, a lányok mindig megoldják, hogy legyen helyem. Nagyon köszönöm nekik is a támogatást és a tulajdonosoknak, hogy lehetővé tették nekünk a fényágy használatát!

Nem mehetünk el az Euróvízió mellett sem, hiszen szombaton középdöntő, ahová egyenesen bejutottál. Hogyan készülsz, milyen érzéseid vannak?

Egész héten készülni kell a mindennapi elfoglaltságok mellett, úgyhogy fárasztó napjaim vannak, de igyekszem ilyenkor is beiktatni a kezeléseket pont azért, hogy bírjam a hajtást. Nagyon remélem, hogy jól fog sikerülni a szombati középdöntő és bár a továbbjutás egyre nehezebb, erősen bízom a dalban, nagy lehetőségek vannak benne! Az pedig, hogy mennyien szeretik még rajtam kívül, hamarosan ki fog derülni!


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább