Facebook

„Ön is a fényágyban gyógyul, doktornő?”

 
 

Erről kérdeztük Dr. Szalánczi Katalin belgyógyász-kardiológus szakorvost, aki saját tapasztalatait meséli most el.
A doktornőhöz intézett kérdésem tehát lényegre törő, a válasz pedig várhatóan sokat mondó lesz…

Ön is a fényágyban gyógyul, doktornő?

A kérdés akkor lett volna igazán átfogó, ha nem csak rám, hanem családomra, szeretteimre, közvetlen környezetemre is rákérdez, mivel nálunk egyre több a pozitív tapasztalat! Melyikkel kezdjem?” – adja át a válaszadás jogát a doktornő.

Feltételezem, hogy hozzátartozói is az Ön ajánlására próbálták ki a teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápiát, úgyhogy haladjunk kronológiai sorrendben! Saját magán mi mindent tapasztalt?
Magáról a polarizált fény hatásairól voltak már pozitív tapasztalataink, hiszen baráti körünkben használták, így számunkra is elérhetővé vált Fenyő Márta korábbi találmánya. Ha ízületi-, mandula- vagy homloküreg-gyulladás ütötte fel a fejét a családban, szinte mindig lámpáztunk, de sérülések, bőrproblémák gyógyulásában is segítséget jelentett a polarizált fény. A Sensolite-ban az a zseniális, hogy mint jó magam is, sokan keresnek fel bennünket egy adott problémával, majd a terápia során jönnek a további felismerések, hogy „jé, már ez sem fáj, azt sem érzem”! Igyekszem én is időt szakítani, hogy befeküdjek a fényágyba, hiszen nem mindegy, hogy meglévő gerincsérvemet kell-e műteni vagy sem? A Sensolite hatására gyakori fájdalmaim jelentősen csökkentek , egy éve már fizikoterápiára sem kellett járnom és gyógyszert is csak időszakosan szedtem. E téren tehát határozottan stabilizált a terápia. Ezen kívül észrevettem azt is, hogy a munkakörömből adódó sok állás és gyaloglás miatt a térdem részleges szalagszakadása is sokkal jobban bírja a strapát, valamint a derékfájdalmamat is gyakorlatilag odafigyeléssel és egy kis krémmel – de gyógyszerek szedése nélkül kordában tudom tartani. Gondolom, ebből az Ön számára is kiderült, hogy a polarizált fény bizony nem válogat, szervezetünk minden részéhez eljutnak a jótékony hatások!

Említette, hogy közvetlen környezetében is többen alkalmazták a terápiát…

Így van! A nagynéném, a férjem és a fiam is sokat köszönhet a Sensolite-nak! A nagynénémnek térd- és csípőízületi fájdalmai voltak, kinézőben is volt a protézis műtét, amelyen végül másfél évet tudtunk tolni, hiszen arról számolt be, hogy a kezelések hatására fájdalmai csökkentek, jobban tudott aludni és pihenni. Sőt, nála is jelentkezett „pozitív mellékhatás”, hiszen néhány kezelés után azt vette észre, hogy egy viszonylag nagy kiterjedésű szemölcse a Sensolite-nak köszönhetően jelentősen visszahúzódott, mérete jelentősen kisebb lett. A férjemet légúti gyulladások miatt „delegáltam” a fényágyba, hatottak is a kezelések, de ami még ennél is érdekesebb, hogy az 5 évvel ezelőtti lábfejtörése óta időnként fájdalmasan dagadó lába is jelentősen javult. A fiamnál általános immunerősítés volt a célunk, valamint az egyetemi vizsgaidőszak ideje alatt a szellemi teljesítőképesség és koncentrációs készség javítása. A fényágyban töltött kezelések után nyugodtabban tudott aludni, nem volt annyira feszült és stresszes. Egész családom megtapasztalhatta azt is,hogy megfázás esetén ha két egymást követő napon befekszünk a fényágyba,az orrfolyást és tüsszögést mintha elvágták volna. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy nem mindenki hisz azonnal és feltétel nélkül a Sensolite-ban. Kissé szkeptikus kolléganőimet is sikerült rávenni egy-egy időszakos terápia felvételére! A korábbi években őszi és tavaszi időszakban jelentkező, erős orrfolyással, tüsszögéssel és bedagadt szemekkel járó szénanátha – amely alkalmanként a munkavégzést is akadályozta – mára a minimálisan zavaró szintre szelídült.

A sok pozitív tapasztalat – bízzunk benne – sok olvasónkat fog arra indítani, hogy ellátogassanak a gyógycentrumba, és kihasználják a január 16-val induló akciónkat : az 5 alkalmas felnőtt bérletünk az akció visszavonásáig 30% kedvezménnyel vásárolható.
Sensolite gyógycentrum : Győr, Batthyányi tér 4. 96/528-449, 30/240-6434.


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább