Facebook

Tréning az immunrendszerének – segít a fényágy

 
 

Napjaink egyik univerzális módszere a teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápia, amelynek feltalálója Fenyő Márta biofizikus. Ez az óriási felfedezés, mely képes beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait, Sensolite fényágy néven vált ismertté.  Elődje, a Bioptron lámpa a ’80-as években született találmány, amely lokálisan alkalmazta a polarizáltfény-terápiát. A polarizáltfény-terápia teljes testfelületre kiterjesztett változata a Sensolite fényágy mára az Európai Unió területén bejegyzett, minősített orvostechnikai eszköz.

Az 1980-as évek elején Fenyő Márta biofizikus és kutatócsoportja jött rá arra, hogy a polarizált fény valamennyi biológiai rendszer stimulálására képes, ennek alapján kifejlesztették az emberek kezelésére alkalmas polarizált fényt kibocsájtó lámpát, azóta pedig orvosok, kórházak, rendelőintézetek, magánrendelők és magánszemélyek nélkülözhetetlen gyógyító eszközévé vált. A Sensolite fényágy sikere az egész szervezet egy idejű kezelésében rejlik, hiszen így mennyiségi és minőségi előrelépést lehetett elérni az egészség megőrzése vagy visszaszerzése terén.  A közel 1000 fényforrás segítségével előállított polarizált fény pedig gondoskodik a teljes test megfelelő kezeléséről. A polarizált fény jótékony hatása a szervezet egészére hat. A tapasztalatok szerint fokozhatja a teljesítőképességet, javíthatja a közérzetet, serkentheti az ellenálló-képességet, csökkentheti a szorongást és a stresszes állapot okozta tüneteket, tehát alapvetően jobb életminőséget biztosíthat, és életkortól függetlenül bárki használhatja, csecsemő, kisgyermek, kamasz, felnőtt, és idősebb korosztály.*

”Amikor valamilyen kórokozó, betegség támadja meg szervezetünket, akkor a polarizált fény segítségével nem a betolakodó elpusztítására törekszünk, hanem mobilizáljuk a szervezet saját természetes erőit, védekező mechanizmusait, hogy hatékonyabban  tudjon fellépni a kóros állapot megszüntetése érdekében”- mondja a feltaláló Fenyő Márta.

A fényterápia napjaink egyik hatékony gyógymódja, amely természetes úton segíti az immunrendszer és a sejtek élettani funkcióit.

A cikkben megjelent hatások tapasztalati adatokon alapulnak, azok tájékoztató jellegűek, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt a www.sensolite.hu oldalon talál. Kérjük a konkrét kezelés előtt vegye igénybe az orvosi konzultációt és tájékozódjon honapunkon.


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább