Facebook

XXI. századi terápia az allergia ellen Budapest belvárosában

 
 

Sensolite: egy új életminőség

Fénnyel az allergia ellen, búcsú a gyógyszerektől, fogalmazhatjuk meg röviden a Sensolite kúraszerűen alkalmazott egésztest polarizáltfény-kezelés jótékony hatásait, melyet Budapesten a Sensolite Belváros Gyógycentrumban tudnak kipróbálni azok, akik szeretnék allergiás panaszaikat enyhíteni. 

 Az allergia Magyarország lakosságának közel felét érinti. A tapasztalatok szerint leginkább fiatal felnőttek és gyerekek javulnak a fényágyban, amely alapjaiban változtatja meg a mindennapjaikat, és emeli meg életminőségüket.

Sokan rettegve várják, és élik át az allergiaszezont: tüsszögnek, viszket a torkuk, folyik az orruk, bedagad és ég a szemük, a gyermekek síróssá, nehezen kezelhetővé válnak, míg a felnőttek nem tudnak kellő figyelmet fordítani a munkájukra, sem a körülöttük élőkre. Röviden: a beteg számára beszűkül az élet. Egyes becslések szerint Magyarországon a lakosság közel fele szenved valamilyen allergiás betegségben. dr. Lakos Ildikó gyermekorvos úgy fogalmaz, hogy bár az érintettekről pontos számadatot nem tudni, azonban a tendencia évről évre nő. Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója: a szervezet károsnak minősít és elkezd küzdeni olyan, egyébként ártalmatlan dolgok ellen is, mint a virágpor, a házi por vagy az állatszőrök. – Az allergiára való hajlamot örökli az ember, és ezt erősíthetik a különféle környezeti tényezők együttes hatásai – magyarázza a doktornő. Tapasztalata szerint a csecsemőknél az allergiás tünet hasmenésben, ekcémában jelentkezik, egyéves kor körül pedig hörgőgyulladásos, asztmás tünetekre kell keresni gyógyírt. Azonban nem mindegy, hogy mit, a XXI. században már többféle megoldás létezik.

Búcsú a tünetektől
Akik el szeretnék kerülni a különféle gyógyszerek mellékhatásait, jelentős javulást szeretnének elérni, és költséghatékonyabb megoldást keresnek, azoknak egy új magyar orvostechnikai eszköz, a Sensolite fényágy kúraszer alkalmazása javasolt. – Végeztünk olyan klinikai vizsgálatot, melyet a legkorszerűbb módszerekkel (génexpressziós vizsgálatokkal), és azt tapasztalatuk, hogy a Sensolite fényterápiának gyulladás csökkentő, illetve gátló hatása van. – árulta el Fenyő Márta biofizikus, a fényágy, és korábban a Bioptron lámpa feltalálója, aki az eljárás kúraszerű alkalmazásában látja a javulás lehetőségét.

Gyógyulás és madárcsicsergés a fénykagylóban
Az 1000 db speciális LED fényforrás segítségével működő orvostechnikai eszköz révén az emberi test teljes felületére hat a polarizált fény, mely globális biostimulációs hatást fejt ki, vagyis az egész szervezetben megindítja és felerősíti az öngyógyító folyamatokat, a szervezet öngyógyító képessége felerősödik, és ez több kedvező hatás mellett az allergiás reakciókra is kedvező hatást gyakorol. Kinek javasolt a terápia? Kisgyermekkortól a felnőtteken át az idősebb korosztályig mindenkinek rendelkezésére áll a terápia. Fenyő Márta hangsúlyozta, hogy a gyerekek kifejezetten szeretnek, ahogy ők mondják, a “fénykagylóban” tartózkodni, ugyanis a madárcsicsergés, a zene, a szeretteik közelsége mellett kedvenc könyveik, játékaik biztosítják a kellemes közérzetet, és a gyógyulást.

Martinnak megváltozott az élete
A kamaszkorú Martint, akinek asztmás, migrénes és refluxos tünetei voltak, édesanyja F. B. vitte el Sensolite kezelésre. Állítása szerint már az első tíz kezelés után érezhető volt a javulás. – Nyáron kezdtük a terápiát, de olyan jól reagált a fiam a kezelésekre, hogy sokáig egyáltalán nem betegedett meg. Korábban ilyenkor következett az elhúzódó arcüreggyulladás és a hörghurut. Míg máskor nyaranta a heves időjárási változások gyötrő fejfájást okoztak Martinnál, addig a rendszeres Sensolite-ozás óta nem érzi meg a frontokat sem. De még a pattanásos bőre is sokat javult a kezelés hatására. A kezelések hatására mindkettőnk élete megváltozott – fogalmazott az édesanya.

Ingyenes orvosi konzultáció
Szakasszisztensünknek  ez a harmadik nyara, amikor segíti a terápiát igénybe vevőket. Azt mondja, hogy sokan visszajárnak kezelésre azok közül, akik tavaly kezdték el a terápiát, ugyanis azt tapasztalták, hogy könnyebben vészelték át a nyarat, nem volt annyira kellemetlen számukra az allergiás időszak. – A Sensolite egésztest polarizáltfény-kezelésre leginkább 35 éves korig a fiatal felnőttek és a gyerekek a legfogékonyabbak, bár az eljárás más korosztálynak is ajánlott. A kezelés megkezdése előtt minden esetben elmondjuk, hogy az első 4-5 kezelés után felerősödnek a tünetek, majd utána kezd javulni a páciens állapota, hogy a kúraszerű terápia biztosítja a javulást, illetve, hogy az egész kezelés hogyan zajlik, mi várható – részletezte az asszisztens, aki hozzátette, a kezelés megkezdése előtt mindig kikérdezik a pácienst, hogy korábban milyen betegségekben szenvedett, hogy egyáltalán ajánlható-e számára a terápia. A kezelés során minden Gyógycentrumban, így Sensolite Belvárosban is lehetőség van ingyenes orvosi konzultációra.

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább