Facebook

Sensolite kezelés

 
 

A Sensolite, országos gyógycentrum hálózatban elérhető egyedülálló egészségügyi szolgáltatás, olyan orvostechnikai eszköz amely a gyógyítás számos területén alkalmazható. A polarizált fény, köszönhetően az 1 cm-es behatolási mélységnek eléri a kapilláris erekben keringő vért.

A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ággyal (fényágy) mobilizálni kívánjuk a szervezet természetes immunitásért felelős erőit, védekező mechanizmusait, a terápia hatására tapasztalataink szerint a szervezetben öngyógyító folyamatok indulnak be, így hatékonyan tudunk fellépni egyes egészségügyi panaszokkal szemben.

A magyar lakosság egyre nagyobb része szenved a stressz okozta betegségekben (depresszió, cukorbetegség, emésztési zavarok, daganatos megbetegedések, stb.) vagy a rohanó élet hozta életfunkciós zavarokban (allergia, alvásproblémák, menstruációs és változókori zavarok stb.) vagy egyéb kóros elváltozások keserítik életét.

A SENSOLITE sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápia – a fényágy – minden ember életére pozitív hatással van, legyen egészséges, fizikailag sérült, vagy különböző betegségekben szenvedő. A polarizált fényterápia, a fényágy hatására beindul az emberi szervezet csodálatos öngyógyító mechanizmusa, ami az idők során részben, vagy teljesen elfelejtette eredeti feladatát.


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább