Facebook

Gyógycentrumunkban orvosi ellenőrzés mellett, kellemes környezetben és figyelmes kiszolgálással vehető igénybe a SENSOLITE polarizált-fényterápiás kezelés, a fényágy. A fénykezelés során a fényágy az egészségmegőrző és az öngyógyító képességének felébresztésével és ösztönzésével káros behatásoktól mentesen készteti szervezetét a gyógyulás és az egészségmegőrzés feledésbe merülő feladatának ellátására.

Kecskemét gyógycenturm

A Gyógycentrumban 3 SENSOLITE fényágy áll felnőtt és gyermek vendégeink rendelkezésére. A fényágy világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai eszközként nyilvántartott.

Sensolite fényágy

Az egyes fényszobákban a fényágy mellett megfelelő berendezésekkel biztosítjuk a kényelmes vetkőzési, öltözési lehetőséget a fényterápia során.

fenyterapias_gyogycentrum

Valószínűsítve méregtelenítő folyamatok elindulását a fénykezelés hatására, minden vendégnek megfelelő mennyiségű ásványvizet biztosítunk a fényágy igénybevételekor.
Vendégeink biztonságát szolgálja a mindenki által kitöltendő, ezek után bizalmasan kezelt kérdőív, valamint a rendelkezésre álló orvosi rendelőben igény vagy szükség esetén folytatandó orvosi konzultáció, amit ingyenesen biztosítunk minden vendégünk részére, akik a SENSOLITE polarizált-fényterápiás kezelés, a fényágy mellett döntenek gyógyulásuk elősegítése, panaszaik enyhítése érdekében.

 


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább