Facebook
 
 

Sensolite Budapest – Komjádi

SENSOLITE Komjádi Gyógycentrum – Budapest

A Sunflower Zrt. Magyarországon elsőként nyitott SENSOLITE Gyógycentrumot 2009. júniusában, a Császár-Komjádi Uszoda közvetlen szomszédságában. A 3 fényággyal működő szalon egyúttal bemutató Gyógycentrumként is funkcionál.

Az elmúlt 4 év eredményes működéséhez olyan sikerek is hozzájárultak, mint a Benedek Tibor vezette Magyar Férfi Vízilabda-válogatott tagjainak, sérült játékosainak a kezelése, akik 2013 augusztusában világbajnoki címet szereztek Barcelonában.

A Sunflower Zrt. tevékenységi körébe tartozik – a Gyógycentrum üzemeltetésén túl – a fényágyak tengerentúli direkt értékese is. Amennyiben további információra van szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a következő e-mail címen: deriszilvia@sensolite.hu vagy a +36 70 4545 510-es mobiltelefonon.

A Sensolite polarizáltfény – terápiás eszköz az Egészségügyi Minisztérium (Egészségügyi Tudományos Tanács Tudományos és Kutatásetikai Bizottságának) pozitív szakmai-etikai véleményével rendelkezik.

A Sensolite az Európai Unióban hivatalosan bejegyzett orvostechnikai eszköz. Az eljárás hatékonysága különböző betegségek kezelésében nem tapasztalati eredményeken alapul, hanem a hagyományos orvoslásban tudományosan igazolt, tanúsítvánnyal elismert evidencia.

Tovább

Elérhetőség

1023 Budapest, Komjádi Béla u. 1.

Nyitva tartás Hétfő – Péntek: 10 – 20
Május 1. – szeptember 30. Szo – V: 9 – 14
Október 1. – április 30.: Szo – V: 9 – 17

Telefon: 06/ 1 345-15 56

gyogycentrum@sensolite.hu Sensolite Budapest – Komjádi