Facebook

Idén is ünnepi duplázó akció a Sensolite Komjádi Gyógycentrumban!
DECEMBER 1. ÉS 15. KÖZÖTT MINDEN MEGVÁSÁROLT SENSOLITE BÉRLET MELLÉ EGY UGYAN OLYAN SZÁMÚT AJÁNDÉKOZUNK TELJESEN INGYEN!
Most 5 alkalmas bérlete 10, 10 alkalmas bérlete 20, 20 alkalmas bérlete pedig 40 alkalmat ér!
Ajándékozzon idén egészséget szeretteinek, hiszen ez most fontosabb, mint eddig bármikor, így Ön és családja is kirobbanó formában töltheti a a téli szezont!

Csodás téli napokat kíván Önnek a Sensolite csapata!

(További részletekről érdeklődjön munkatársainktól! Kérjük,vásárlás előtt a vírushelyzetre tekintettel, a zsúfoltságot elkerülendő, egyeztessenek időpontot!)

Az akció 2020. december 1.-től 15.-ig tart! 
A bérletek a vásárlást követően 6 hónapig érvényesek!  
Akciónkat a teljes áru felnőtt és gyermek bérletek árából számoljuk és más kedvezményekkel össze nem vonhatók! 20 perces kezelések esetén a kedvezményt diák és nyugdíjas vendégeink számára is a felnőtt bérlet árából számoljuk!


SENSOLITE fényágy használatát minden esetben kúraszerűen ajánljuk, egyetlen kezeléssel nem érhető el a kívánt hatás és nem is gazdaságos, hiszen az felnőttek esetében 6 000 Ft-ot jelent, nyugdíjasok esetében pedig 4 800 Ft-ot. Egészségmegőrzés céljából érkező vendégeinknek és konkrét egészségügyi panasszal bíró pácienseinknek szakasszisztenseink és orvosaink tesznek javaslatot a terápiára, a kezelések gyakoriságára. Általában ennek függvényében döntik el, hogy 5, 10 vagy 20 alkalmas bérletünket vásárolják meg. Amint azt
 árlistánk is mutatja, minél magasabb számú bérletet választ, annál kedvezőbben alakul az egy kezelésre jutó költség. Gyógycentrumunkban már bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk vendégeinknek.


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább