Facebook
 
 

Sensolite Miskolc

XXI. századi terápia az allergia ellen – Fényágy: egy új életminőség

A hideg időjárás miatt késik az allergiaszezon, de a sok csapadék miatt több lehet a tavasszal megjelenő fűfélékből, amely jelentős terhet jelent majd az allergiások számára – közölte a napokban az Országos Környezetegészségügyi Intézet főigazgató-helyettese. Az egészségügyi panaszok százezrek életminőségét érinthetik negatívan.

Az érdeklődők folyamatosan növekedő száma alapján kijelenthető, hogy egyre többen keresnek kiegészítő terápiát az allergiás tünetek enyhítésére vagy kiküszöbölésére. Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatta, hogy a teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápiás ágyban töltött kezelések érdemben segtíhetik a szervezet allergia elleni küzdelmét.
Fénnyel az allergia ellen, beavatkozástól, gyógyszerektől és fájdalomtól mentesen – fogalmazhatjuk meg röviden a kúraszerűen alkalmazott polarizáltfény-kezelés jótékony hatásait. Ez alkalommal az allergiára fókuszálunk, amely Magyarország lakosságának jelentős részét érinti. A tapasztalatok szerint leginkább fiatal felnőttek és gyerekek javulnak a fényágyban, amely alapjaiban változtatja meg a mindennapjaikat, és emeli meg életminőségüket. Tovább…

Fényterápia és vibrációs tréning

Érezte már, hogy mintha a nap is másképp sütne? Hogy alkalmanként egy mély lélegzetben már benne van a tavasz illata? Igen ám, de lassan a gardróbot is célszerű átrendezni, hiszen a téli cuccokra jó ideig megint nem lesz szükség. Tovább…

Miskolci Sensolite Gyógycentrum

Miskolcon több éve működik sikeresen a Sensolite Gyógycentrum, ahol több mint ezer vendégünknek segített már a polarizáltfény-terápia, hogy meggyógyuljon betegségéből, felépüljön sérüléséből, de volt olyan betegünk is, aki beszámolója szerint megúszta pajzsmirigy ciszta műtétjét, mert problémái teljesen megszűntek. Városunk ismert sportolói, a miskolci Jegesmedvék és a DVTK focistái is szívesen jönnek hozzánk gyógyulni, legyen szó rándulásról, ficamról vagy komolyabb sérülésről!

Három fényágy szolgálja betegeink gyógyulását és feltöltődését. Nyitva tartásunkkal is igyekszünk vendégeink kedvében járni. Hét közben reggel  7:00-13:00 és 15:30-19:30 között várjuk a gyógyulni vágyókat, de azokra is gondoltunk, akiknek csak hétvégén jut ideje a kezelésekre, szombaton 8-tól 14:00 óráig vagyunk nyitva.

Vendégeinknek ingyenes orvosi konzultációt biztosítunk, és személyre szabott terápiás csomagokat ajánlunk kedvező bérletárakkal, emellett kedvezményesen vehetik igénybe szakorvosaink magánrendeléseit is.

Ars poeticánk, hogy pácienseink igényeiknek megfelelő, személyre szabott odafigyelésben és gondoskodásban részesüljenek!

Tovább

Elérhetőség

3525 Miskolc, Jókai u. 4.

Nyitva tartás hétfő – péntek: 7:00-13:00 és 15:30-19:30 között
szombat: 8 – 14:00
Miskolcon több éve működik sikeresen a Sensolite Gyógycentrum, ahol több mint ezer vendégünknek segített már a polarizáltfény-terápia, hogy meggyógyuljon betegségéből, felépüljön sérüléséből, de volt olyan betegünk is, aki beszámolója szerint megúszta pajzsmirigy ciszta műtétjét, mert problémái teljesen megszűntek. Városunk ismert sportolói, a miskolci Jegesmedvék és a DVTK focistái is szívesen jönnek hozzánk gyógyulni, legyen szó rándulásról, ficamról vagy komolyabb sérülésről! Ars poeticánk, hogy pácienseink igényeiknek megfelelő, személyre szabott odafigyelésben és gondoskodásban részesüljenek!

Telefon: 06/ 46 784-766, 06/ 30 858-46 76

miskolc@sensolite.hu Sensolite Miskolc