Facebook

 

 

MÉG NEM KÉSŐ!!!!
Ha gyermeke szénanáthás a nyár nem épp idilli számára, hiszen a pollenek okozzák a tünetek nagy részét. Az állandó szem-, orr-, és torokviszketés, a bosszantó orrfolyás, szüntelennek tűnő könnyezés, folyamatos tüsszögés az őrületbe kergeti az embert, de mégis mit tehetünk ellene?
Az allergia elleni gyógyszerek hatóanyagai álmosságot, fáradékonyságot, fejfájást okoznak és rontják a koncentrációs képességet is. A legfrissebb kutatások szerint akár 40%-kal gyengébb eredményt érnek el a vizsgákon az allergiás gyerekek, mint egészséges társaik, akik nem szednek gyógyszert… A komolyabb repülőgép társaságok pedig egyenesen megtiltották az antihisztaminok szedését a pilótáiknak, mert drasztikusan rontja a reakcióidőt.
De akkor mégis mit tegyen az, aki megbízható, kíméletes gyógymódot keres?

Megoldást nyújthat a polarizált fény, ha rendszeresen használja a Sensolite fényágyat, így tünetei minimálisra csökkennek, és gyógyszerek nélkül élhet teljes, tünetmentes életet.

 

Hozzájárulunk tünetmentességéhez, a miskolci Sensolite-ban 50% kedvezménnyel használhatja egész nyáron, hisz az egy alkalmas kezelések féláron vehetők igénybe.Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább