Facebook

A közelgő névnapok alkalmából hasznos ajándék az egészség

 
 

Még mielőtt ráfordulnánk a nagy karácsonyi készülődésre, elkezdődne december 1-jén az  adventi időszak, még fontos névnapokat ünneplünk novemberben. Hogy nagyon messzire ne menjünk, hamarosan ünnepelnek az Erzsébetek, Katalinok, Jenők vagy Andrások, de még a Mártonoknak és Szilviáknak sem késő az egészség lehetőségével kedveskedni.

A miskolci Sensolite Egészségcentrum most megkönnyíti a dolgát, ha szerettei körében van novemberben ünneplő. Évek óta nagy népszerűségnek örvend a kedvezmény és találtunk is névnaposokat, akik ajándék bérleteiknek köszönhetően ismerkedtek meg a Sensolite fényággyal. *

Katit sógornője lepte meg egy bérlettel. „Ancsa tudta, hogy kissé szkeptikus vagyok, ezért biztosra ment és a legkisebb kúrát kaptam tőle. Nem akartam megbántani, de lévén, hogy egészségesnek éreztem magam, nem gondoltam, hogy a fényágy hatását érezni fogom. A terápia végére viszont sokkal energikusabbnak éreztem magam, a közérzetem is javult – pedig nem is vagyok depressziós típus – arról nem is beszélve, hogy a munkahelyemen csak nekem nem kellett táppénzre menni. Ilyen telem még nem volt, úgyhogy azonnal vettem is a következő bérletet és a hagyományos téli betegségekkel csak hírből találkoztam. Régen kaptam ilyen hasznos ajándékot!

Nem csak felnőtteknek veszik ám a névnapi ajándék bérleteket, számtalanszor jön jókor a gyermekeknek is. Marci iskola-előkészítőbe jár és szeptember közepe óta folyamatosan betegeskedett – hol jobban volt, hol rosszabbul, teljesen mégsem gyógyult meg. „Utóajándék volt a fiamnak. Több szülő mesélte, hogy mennyire kedvelik a fényágyat, a véleményük számomra fontos, ezért mi is kipróbáltuk. Marci már napok óta alig aludt a köhögéstől. Eleinte minden nap jártunk, és azt vettük észre, hogy a 3. kezelés után jobban alszik, kevesebbet köhög, a 6. alkalom után pedig olyan jól volt, hogy visszaengedtük a barátaihoz. Szerintem mindenki, akinek gyereke van, szeretné megkímélni a gyógyszerszedéstől, és ha van egy ilyen nagyszerű lehetőség, mint a Sensolite, akkor érdemes kipróbálni, nekünk is bevált.” – meséli boldogan az édesanya.

Jó példa András esete az idősebb kor problémáira, hiszen 60 fölött előfordulhat, hogy több panasszal küzd egyszerre az ember. „Amennyire magam körül tapasztalom, egy bizonyos kor betöltése után már szinte automatikusan jelentkeznek problémák. Az évtizedek során nekem az ízületeim használódtak el, jelentős fájdalmaim voltak már, de ha egy mód van rá, gyógyszert nem veszek be. A Sensolite kúrát azért akartam kipróbálni, mert rendszeresen sportolok még mindig és bizony néha előfordul, hogy megerőltetem magam, vagy húzódás miatt kényszerülök pihenőre. Az apróbb sérülések nálam 2-3 kezelés után teljesen elmúltak, és mióta tartom a heti rendszerességet, már az ízületekben érzett fájdalom is minimálisra csökkent, ezzel pedig már lehet együtt élni. Boldog vagyok, hogy a családom nem haszontalan ajándékokra költött, ezúton köszönöm nekik!

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön Zsóka története. „Súlyos autóbalesetem után csúnya vérömleny keletkezett a combom-fenekem tájékán, az orvosok azt mondták hosszabb idő lesz, mire felszívódik. Lábszárcsonttörésem miatt pedig tudtam, hogy a rehabilitáció sem lesz rövid. Összefogott a család, így egy nagyobb ajándékkal leptek meg, nevezetesen egy 20 alkalmas bérletettel – soha nem kaptam még ilyen hasznosat. Nagyon meglepődtem, mert a vérömleny tulajdonképpen az 5. kezelés után eltűnt! A gipszlevétel előtt is hetente háromszor feküdtem be, és utána még hónapokig tartottam a kezeléseket – meggyőződésem, hogy most a fényágynak köszönhetően tudunk erről beszélgetni, hiszen volt erőm és hitem a gyógyuláshoz. Soha nem fogom elfelejteni, mit tettek értem!

Nyilvánvaló, hogy ilyen beszámolók után idén sem maradhat el a névnapi kedvezmény Miskolcon, tehát 2013. november 30-ig kedvező bérletkonstrukcióval lepheti meg névnapos szeretteit! Szeretettel várjuk hétfőtől szombatig a Jókai u. 4. szám alatt található Sensolite Egészségcentrumunkba, de szívesen adunk tájékoztatást telefonon is: 06/46-784-766 és 06/30-858-46-76.

* A cikkben megjelent egyes hatások tapasztalati adatokon alapulnak, azok tájékoztató jellegűek, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt a www.sensolite.hu oldalon talál. Kérjük a konkrét kezelés előtt tájékozódjon honapunkon. 


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább