Facebook

A TELJES TEST VIBRÁCIÓS ELJÁRÁS MISKOLCON IS HÓDÍT!

 
 

Egyre többen használják Miskolcon is a FLABéLOS mozgásterápiás alakformáló készüléket, amely országszerte óriási népszerűségnek örvend! Nem csoda, hiszen fiatalok és idősek, nők és férfiak egyaránt használhatják, sőt nem csak az áhított karcsúság elérésben nyújt segítséget rendszeres alkalmazása, de számos egészségügyi panaszra is jótékony hatást gyakorolhat.

A FLABéLOS további nagy előnye, hogy egy kezelés tényleg csak 10 perc és ez az idő valóban felér egy 45-50 perces klasszikus edzőtermi munkával. Ennyit még a legelfoglaltabbak is be tudnak iktatni napirendjükbe.

Egyébként is ránk fér a fittség, kell egy kis energia és jókedv, hogy tavaszra felpörögjünk és formába hozzuk magunkat, amiben a FLABéLOS nem csak partner, hanem az egyik leghatékonyabb segítség is.

A. V. attól tartott, hogy nem lesz elég kitartó, ez is – mint minden korábbi próbálkozása – kudarcba fullad. „Azt mondták, ehhez nem kell akaraterő és hamar látványos eredményeket fogok elérni. 2-3 alkalom után már sokkal jobban éreztem magam a bőrömben, jobban bírtam a terhelést. Most már a harmadik bérletemet vettem meg, és már az egy számmal kisebb ruháim is rám jönnek. Számomra nem kérdés a folytatás!

Dr. Endre Veronika belgyógyász, obezitológus szakorvos előadásain mindig kiemeli, hogy a FLABéLOS kifejezetten jó hatással van a szervezetre és az emésztésre, ráadásul kíméli az ízületeket, a szívet és a tüdőt is. Számos jótékony élettani hatása közül is talán a legfontosabb, hogy a tapasztalatok alapján megállítja a csonttömeg-vesztést, javítja a vérkeringést, növeli az izmok erejét és tónusát, valamint előszeretettel alkalmazzák a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek rehabilitációjában.

Hölgyek nagy „mumusa”, a cellulit ellen is hatékony fegyvernek bizonyult a FLABéLOS, hiszen fokozza a nyirokkeringést, így a méregtelenítést is (köztudott, hogy a méreganyagok zsírsejtekhez tapadásával alakul ki a narancsbőr), azonban fontos észben tartani, hogy a siker feltétele naponta 2-3 liter víz fogyasztása!

FLABéLOS-on gyakran „rezegnek” középkorú hölgyek is, akik sugárzó jókedvvel mesélnek tapasztalataikról. B. J.-né rendszeres és kínzó derékfájása miatt választotta a teljes test vibrációs eljáráson alapuló készüléket és sikere hatására még férjét is sikerült rávennie, hogy egyszer-egyszer álljon rá a gépre. „Ez a 10 perc elmondhatatlanul sokat jelent! A munka, család és háztartás mellett már nem jutott volna időm, hogy még edzeni is járjak, de mióta nálunk is van Flabi, össze tudom kötni a kellemest a hasznossal és egészségessel! Ha a férjemnek jobb napja van, eljön velem, meggyőződésem, hogy a korából adódó szív- és érrendszeri kockázatot ezzel csökkenteni tudjuk!

Ha Ön is kipróbálná a FLABéLOS-t, ne habozzon, foglaljon időpontot jól ismert telefonszámainkon: 06/46-784-766 vagy 06/30-858-46-76 és találkozzunk a miskolci Sensolite Gyógycentrumban a Jókai u. 4. szám alatt!

43heti_cimlapfoto

Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább