Facebook

Itt az idő, hogy tegyen egészségéért!

 
 

Allergiás? Fájdalmai vannak? Formába szeretné hozni magát?

Legtöbben kellemes, örömteli, vidám képeket kapcsolunk a ’tavasz’ szóhoz, azonban ezt a boldogságot gyakran beárnyékolhatja az allergia, az ízületi vagy reumatikus panaszokból adódó fájdalom és valljuk be, az évszak slágere minden évben a felesleges kilók leadása nyárra.

A panaszokra találhat olyan terápiát, amely kúraszerű alkalmazása segíthet azok enyhítésében, javításában – ilyen az egész testes polarizáltfény-terápia, amely fényágy néven vált ismertté és Fenyő Márta biofizikus találmányaként jegyzik. A feltaláló vágya az volt, hogy találmánya elsőként a magyar lakosság szolgálatába álljon és segíthessen az embereken, akik szeretnének egészségügyi állapotukon javítani, gyorsabban gyógyulni, komplex hatást elérni. Ez sikerült is, hiszen a Sensolite fényágyak elsőként hazánkban váltak elérhetővé, a Gyógycentrumok tulajdonosai pedig – a feltalálóval együtt – elkötelezettek a magyar emberek segítése iránt.

Több tízezer vendég fordult már meg a Sensolite-ban, így a tapasztalatok száma is egyre gyarapodik, ezek pedig arról tanúskodnak, hogy a rendszeres kezelések hatására igen kedvező eredményeket érhetünk el. Kézenfekvő volt az ötlet, hogy néhány problémás területről, valamint a fényágy pozitív hatásairól magát a feltalálót, Fenyő Mártát kérdezzük.

Az enyhe tél miatt százezrek bosszúságára korábban érkezett az allergia szezon, azonban kérdés, hogy ezzel mit tud tenni a Sensolite?

Sokat és jót! Ha valaki tudja, hogy allergiás, és azzal is tisztában van, mikor várható a kellemetlen pollen, ami előhozza allergiás tüneteit (könnyezés, nátha, fulladás, orrfolyás, stb.), érdemes 1 – 1,5 hónappal korábban hozzálátni a rendszeres kezelésekhez.* A dozírozásra a következőt javaslom: az első két hétben 3-3 alkalommal vegyünk 20-20 perces fénykezelést, a 3. héttől kezdve pedig elegendő heti 2-2 alkalom is. Amikor jön az allergiaszezon, semmiképpen ne hagyjuk abba a terápiát, hanem folyamatosan végezzük tovább, hetente 1 vagy 2 alkalommal, így örömmel fogjuk észlelni, hogy a tünetek lényegesen enyhébbek lehetnek, vagy egyáltalán nem jelentkeznek.

Az időjárásra elsősorban az idősebb generáció érzékeny: fejfájás, ízületi panaszok és fájdalmak keseríthetik meg a mindennapjainkat. Ezekre a problémákra mi lehet a recept?

Valóban sokan keresik fel az Egészségcentrumokat reumatikus és ízületi panaszokkal.Azt tapasztaltuk, hogy a polarizált fény látványosan és gyorsan enyhítheti az ízületi és reumás problémák tüneteit egyaránt, csillapítja – sok esetben– meg is szüntetheti a fájdalmat, jelentősen javíthat a mozgáskorlátozottságon, nagymértékben oldhatja az izomgörcsök miatt fellépő fájdalmat.*Ilyen esetekben célszerű az első két hétben 3-3 alkalommal befeküdni a fényágyba, majd hetente kétszer és amint elérték a számukra optimális állapotot, heti 1 fénykezeléssel fenntartható ez a kedvező állapot.

Sokszor látok kismamákat, pici babával érkezőket is a Sensolite Egészségcentrumba érkezni. Ez azt jelenti, hogy gyermekeknek is ajánlják a kezeléseket?

A kismamák számára igazi felüdülést jelent a Sensolite! Arra azonban szeretném felhívni a figyelmet, hogy a várandósság első 3 hónapjában nem támogatjuk a kezeléseket, de nem azért, mert árthat, inkább óvatosságból szerepel az ellenjavallatok között. Amikor a baba megszületik és netán a kismamának tejelválasztási problémái adódnak, akkor kifejezetten érdemes befeküdni a Sensolite-ba, mert a fényágyat használó kismamák többsége azt tapasztalta, hogy szinte azonnal intenzívebbé válik a tejelválasztásuk, kipihentebbnek, energikusabbnak érzik magukat. Azt tapasztaljuk, hogy pici babákat legtöbbször immunerősítés miatt hoznak, vagy pelenkakiütésekkel – a tapasztalataink azt mutatják, hogy már néhány kezeléstől is lényegesen szebbek ezek a területek.*

Lassan lekerül a kabát, előbukkannak az idomok, vonalak, amelyekre oly’ érzékenyek vagyunk. Tud-e ebben segíteni a polarizáltfény-terápia?

A Sensolite serkenti szerveztünk anyagcseréjét, ezáltal kiválasztó-rendszerünket is. Sok esetben tapasztaltuk, hogy a polarizáltfény-terápiának kifejezetten méregtelenítő hatása van. Mivel szervezetünkben a méreganyagok tárolására szolgál a zsírszövet, ha segítünk, hogy eltávozzanak belőle a méreganyagok – a fényágy ebben is segíthet -, akkor a zsírszövet szinte okafogyottá válik, ezért könnyebben leadható, de semmiképpen ne felejtkezzünk el a rendszeres testmozgásról sem, amelyet az Egészségcentrumban található Flabélos teljes test vibrációs edzőgépek biztosíthatnak!

Érdemes most felkeresni a miskolci Sensolite Egészségcentrumot, ahol 10 kezelés áráért 14-etadunk (10-es bérlethez + 4 ajándék alkalom). Szeretettel várjuk rugalmas nyitva tartással (H-P 7-20, Szo 8-20) szakképzett asszisztenseinkkel, akik felmerülő kérdéseire készséggel adnak választ. Látogasson el hozzánk a Jókai u. 4. szám alá vagy hívjon minket jól ismert telefonszámainkon: 06 46/784-766, 06 30/858-46-76.

*A cikkben megjelent hatások tapasztalati adatokon alapulnak, azok tájékoztató jellegűek, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt awww.sensolite.hu oldalon talál.Kérjük a konkrét kezelés előtt vegye igénybe az orvosi konzultációt és tájékozódjon honapunkon.


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább