Facebook

Fenyő Márta tippjei

 
 

Flabélos-os fogyókúrázóknak

Fogyókúrázók figyelem! Sokkal könnyebben és gyorsabban mehet a fogyás, ha rendszeresen használja a Sensolite fényágyat. A polarizált fényfürdő előmozdíthatja a méregtelenítést, ezáltal segítheti a zsírbontást. Tehát érdemes a Flabélos használata ELŐTT befeküdni a fényágyba!

Teljes körű információért kérjük, kattintson ide: www.sensolite.hu/terapiak

Pattanásos tiniknek:

Vigyázz! Látlak! Ne nyomkodd otthon a pattanásaidat, mert ártasz magadnak! Helyette inkább feküdj be rendszeresen a Sensolite fényágyba, amelynek gyulladáscsökkentő hatása megkönnyíti, hogy a szakértő kozmetikus higiénikus módon tisztogassa ki arcbőrödet. Ha nem mégy kozmetikushoz, akkor is jelentősen javul a bőröd állapota a rendszeres fényágy használatnak köszönhetően.

Időskorú reumás embereknek:

Problémái vannak a mindennapos mozgásában? Javaslom, hogy éljen a Sensolite fényágy áldásos hatásával, néhány kezelés után érezni fogja a különbséget, mert mozgáskorlátozottsága és esetleges fájdalmai jelentősen csökkenhetnek.

Teljes körű információért kérjük, kattintson ide: www.sensolite.hu/terapiak

Allergiásoknak:

A kellemetlen allergiás tünetek tapasztalataink szerint akár meg is előzhetők, a már jelen lévő allergiás tünetek pedig enyhíthetők! Megelőzés: a tünetek várható beindulása előtt 1 hónappal kezdje el a rendszeres Sensolite fénykezelést. Tünetek enyhítése: érdemes megkezdeni a fénykezelést akkor is, amikor a tünetek már megjelentek. E téren is kiváló tapasztalataink vannak!

Teljes körű információért kérjük, kattintson ide: www.sensolite.hu/terapiak

Senolite fényágy az allergiás tünetekre

Senolite fényágy az allergiás tünetekre

Belső szervek panaszai:

Közismert a polarizált fény sebgyógyulásra és gyulladáscsökkentésre gyakorolt jótékony hatása. A Sensolite fényágy polarizált fénye a keringésen keresztül eléri a belső szervek sejtjeit, szöveteit is. Ezért érdemes kipróbálni a Sensolite fényágyat gyomorfekéllyel, irritábilis bélszindrómával vagy Crohn betegséggel küzdőknek is. Ezeken a területeken jó tapasztalatokra tettünk szert!

Teljes körű információért kérjük, kattintson ide: www.sensolite.hu/terapiak

Immunerősítés felnőtteknek:

Javaslom, hogy elsősorban az őszi-téli fertőzésekkel fenyegető időszakok előtt 1 hónappal kezdje el a Sensolite polarizáltfény-terápiát. Ezzel felkészítheti immunrendszerét a kritikus időszakra, és sokkalkisebb valószínűséggel kaphatja el a vírusos és bakteriális fertőzéseket. Ha erre igénye van, természetesen ez az év bármely időszakára érvényes. Ha az egész őszi- téli időszakban meg szeretné őrizni egészségét,  akkor elérheti ezt a kúraszerűen alkalmazott , heti 1-2  Sensolite fénykezeléssel.

Teljes körű információért kérjük, kattintson ide: www.sensolite.hu/terapiak

Immunerősítés gyermekeknek:

Szeretné, ha gyermeke kevesebbet betegeskedne az óvodai, iskolai időszakban? Jó lenne, ha kevesebb antibiotikumot kellene szednie gyermekének? Fontos Önnek, hogy kevesebbet legyen betegállományban, mert gyermeke a szokásos felső légúti fertőzésében szenved? Javaslom, hogy a szeptemberi óvoda- és iskolakezdés előtt 1 hónappal megelőzésképpen kezdjék el a rendszeres Sensolite fénykezelést, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy gyermeke a kritikus időszakban már megerősödött immunrendszerrel nézhet szembe az őt fenyegető vírusokkal és baktériumokkal. A kezelés nagyon kellemes és minden gyermek kivétel nélkül nagyon szeret a Sensolite fényágyban tartózkodni!

Teljes körű információért kérjük, kattintson ide: www.sensolite.hu/terapiak

Felső légúti betegségek megelőzése:

Nagyon nagyszámú páciens esetében tapasztaltuk, hogy azok a gyermekek és felnőttek, akik rendszeresen és könnyen megkapják a felső légúti vírusos vagy bakteriális fertőzéseket, melynek súlyos szövődményei lehetnek (fülproblémák, tüdőgyulladás, krónikus arc- és orrmelléküreg-gyulladás) megelőzhetik mind a fertőzést, mind a súlyos szövődmények kialakulását, ha rendszeresen használják a Sensolite fényágyat. Immunrendszerük erősödhet, a szövődmények fellépésének valószínűsége jelentősen csökkenhet. Mindezt elérhetik néhány 20 perces, nagyon kellemes pihenéssel a fényfürdőben.

Teljes körű információért kérjük, kattintson ide: www.sensolite.hu/terapiak

Kismama:

Kismamák figyelem! Szeretné elkerülni a szülés utáni depressziót? Szeretne feltöltődni energiával és sokkal magabiztosabbá válni a gyermek körüli teendőkben? Szeretné, ha több anyateje  lenne, hogy könnyebben és tovább tudjatáplálja csecsemőjét? Szeretne nyugodtabb, energikusabb lenni? Mindezt elérhetia rendszeres 20 perces pihenéssel, ellazulással a Sensolite fényágyban. Szoptatós kismamák! Ha 5 percre kisbabáját is maga mellé veszi, akkor egyúttal mind a saját, mind a baba természetes védekező mechanizmusait is serkenti, és ha még szoptat is közben, még az anyatej mennyiségének növekedésétis megtapasztalhatják mindketten.

Teljes körű információért kérjük, kattintson ide: www.sensolite.hu/terapiak

Koncentráló-képesség növelő:

Vizsgázó diákok, fontos tárgyalások előtt álló üzletemberek, munkahelyi interjúra készülők, figyelem! Ha szeretné, hogy jól vágjon az agya, javuljon a koncentráló képessége, gyorsak legyenek a reflexei, melegen ajánlom, hogy vizsga, fontos tárgyalás vagy munkahelyi interjú előtt néhányszor vegye igénybe a Sensolite fénykezelést, mert tapasztalatink szerint az agy és a szervezet javulóoxigénellátása miatt fizikai és szellemi teljesítőképessége jelentősen javulhat!

Teljes körű információért kérjük, kattintson ide: www.sensolite.hu/terapiak

 Mentális egyensúly:

Az életünkben egyre súlyosabban és egyre többször előforduló stressz és feszültség nagyon sok ember esetében fizikai, betegségekben is megnyilvánuló elváltozásokat okoz (pl. gyomorfájás, fejfájás, krónikus fáradtság, szédülés, magas vérnyomás, stb.). Nézzen magába! Elképzelhető, hogy Ön is szenved ezektől a problémáktól? Ha szeretné megelőzni vagy megoldani ezeket a helyzeteket, érdemes rendszeresen igénybe venni a teljes testet átölelő polarizáltfény-terápiát, melyet a Sensolite fényágy nyújthat Önnek!

Teljes körű információért kérjük, kattintson ide: www.sensolite.hu/terapiak

Sportsérülés:

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy élsportolóink és olimpikonjaink sportsérüléseiket követően rendszeresen a Sensolite fényágyban gyógyulnak, ezzel felére, harmadára csökkentve a gyógyulási időt. Ez természetesen nemcsak számukra nagy jelentőségű, hanem Önöknek, a sportot szerető és rendszeresen űző egészségtudatos embereknek is, akik akár a teniszezésnél, a síelésnél, a futásnál óhatatlanul sérüléseket szenvedhetnek. Ha azt szeretnék, hogy ezek a sérülések lényegesen gyorsabban és probléma mentesebben gyógyuljanak, jó szívvel ajánlom a Sensolite fényágy használatát. Jómagam is rendszeresen sportolok, sajnos sokszor sérülök is, és ilyenkor kivétel nélkül mindig használom a Sensolite fényágyat, mert nekem is használt.

Szépség:

Ha Ön igényes arra, hogy haja, körme, bőre ápolt és szép legyen, és ezért minden áldozatot meghozott eddig is, akkor jó szívvel ajánlom, hogy mostantól kezdve építse be ebbe az arzenálba a rendszeres Sensolite fényágy használatot is. Tapasztalataink szerint a bőr fiatalosabb, rugalmasabb, hidratáltabb lesz, hiszen tudjuk, hogy ez a fényterápia elősegíti a sejtek jobb oxigénellátottságát. A Sensolite fényágyban a 20 perces polarizáltfény-fürdőben Ön zavartalanul pihenhet, szépülhet!

Teljes körű információért kérjük, kattintson ide: www.sensolite.hu/terapiak

Plasztikai sebészeti beavatkozások után:

A polarizáltfény-terápia serkentheti, gyorsíthatja a sebgyógyulást, műtéti hegek esetében pedig a problémamentes és gyorsabbjavulást. Természetesen ez vonatkozik a szükségessé váló egészségügyileg indokolt műtétek hegeire, de a plasztikai sebészeti beavatkozások után óhatatlanul megjelenő hegekre is. Ha azt szeretné, hogy a műtéti hegek gyorsan, szépen és problémamentesen gyógyuljanak, akkor a műtét után, a varratszedést követően érdemes rendszeresen igénybe venni a Sensolite polarizáltfény-kezelést.

Teljes körű információért kérjük, kattintson ide:  www.sensolite.hu/terapiak


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább