Facebook

Ha lemerül szervezete „akkumulátora”, nálunk a helye!

 
 

A fényágy a téli panaszokkal is felveszi a harcot

A téli fényhiány, a zimankó okozta megbetegedések megtették hatásukat: ma már mindannyian a tavaszra áhítozunk, de addig is tenni kell valamit egészségünk, jó közérzetünk érdekében!* Ezzel nem csak magunknak, hanem a környezetünknek is jót teszünk.

A vendégek közül sokan azért jönnek a miskolci Sensolite Egészségcentrumba, mert érzik, hogy szervezetük már a vésztartalékait használja és mielőtt teljesen kimerülnének, adnak maguknak hetente 2-3 alkalommal 20 percet, hogy testük-lelkük töltődjön. Elmondásuk szerint sokkal derűsebbek, jobban bírják a napi terhelést, nem lehet őket könnyen kihozni a sodrukból, na és persze energiaszintjük is jelentősen növekedett. Így minden bizonnyal könnyebb lesz átvészelni a tél maradékát.

Sensolite fényágy

A Gyógycentrumban szülők beszélgetéséből az vehető ki, hogy bölcsődés, óvodás vagy éppen kisiskolás gyermekeik mintha csak váltófutást játszanának, hozzák-viszik a legkülönbözőbb betegségeket, amelyek közül legnagyobb arányban felső légúti tünetek jelentkeznek. A Budai Gyermekkórházban végzett több ezer kezelés egyértelműen azt mutatta, hogy azok a kicsik, akik rendszeresen, kúraszerűen használják a fényágyat, jó eséllyel nem betegednek meg, vagy ha mégis, akkor a tünetek jóval enyhébben jelentkeznek, az otthon töltött napok száma is redukálódik. Sz-né Ági három gyermekével érkezett a Gyógycentrumba. Az édesanya elmondása szerint lányait talán csak a játszóházban látta annyira önfeledtnek és boldognak, mint a fényágyban. „Ez a második szezonunk, általában szeptembertől áprilisig rendszeresen járunk és azóta nem is nagyon fordult elő betegség, pontosabban csak azokat kapják el, amelyeken egyébként is célszerű átesni gyermekkorban. A Sensolite azért is bizonyult tökéletes választásnak, mert nem csak akkor jöhetünk, ha nincs baj, hanem akkor, ha köhögnek, szipognak, levertek a gyerekek, csak arra figyelünk, hogy lázuk már ne legyen.

Akinek tört már csontja, vagy korából, érzékenységéből adódóan megérzi a frontváltozásokat, gyötrő fejfájásról vagy ízületi fájdalomról számol be. Több száz páciens tapasztalata alapján elmondható, hogy több mint 90%-uknál csökkent a fájdalomérzet, egyes esetekben pedig meg is szűnt.

Ne feledkezzünk meg a téli sportok (szánkózás, síelés, snowboard, korcsolya, stb.) hódolóiról sem, akik, ha esnek, rosszul lépnek, bizony könnyen a húzódás, zúzódás, ficam és rándulás áldozataivá válhatnak, de akad olyan is, akinek elég kitenni a lábát az utcára. Nekik különösen ajánlott a Sensolite fényterápia, amely akár 5 kezeléssel rendbe hozhatja a sérült területet – így történt ez B. V.-vel is: „Családi nagybevásárlás után, ahogy bepakoltunk az autóba és vittem vissza a kocsit, hirtelen megcsúsztam és szerencsétlenül a bal oldalamra estem. Bár törést nem mutatott a röntgen, a fájdalom már-már elviselhetetlen volt. Mivel a miskolci Sensolite még nyitva volt, még aznap befeküdtem a fényágyba, utána pedig 1 héten keresztül minden nap. A következő hétvégi bevásárlásra annyira rendbe jöttem, hogy már egyedül is vállaltam!

Gyermekek, felnőttek és nyugdíjas korú pácienseink szervezete is hálás lesz a kúraszerűen igénybe vett fényfürdőért, melynek jótékony hatásait már 3-4 kezelés után érzékelhetik.

Ha Önnek is fontos testi-lelki egészsége, mindenképpen keresse fel a miskolci Sensolite Egészségcentrumot a Jókai u. 4. szám alatt és éljen páratlan Valentin napi kedvezményünkkel! További információért pedig hívja a 06/46-784-766-os ás 06/30-858-46-76os telefonszámainkat.

*A cikkben megjelent egyeshatások tapasztalati adatokon alapulnak, azok tájékoztató jellegűek, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt oldalainkon talál.Kérjük a konkrét kezelés előtt vegye igénybe az orvosi konzultációt és tájékozódjon honapunkon.

SuperInfo 2013.02.06.


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább