Facebook

Jól ismerjük őket, de mit gondolnak a fényágyról?

 
 

Megérkeztem a miskolci Sensolite Egészségcentrumba, ahol a szakasszisztenseket akartam tapasztalataikról kérdezni, de azt hiszem, erre mondják: ember tervez, Isten végez. Történt ugyanis, hogy mire éppen belelendültünk volna a beszélgetésbe, belépett az ajtón Deák-Bárdos Mihály Európa-bajnok, ötszörös világbajnoki ezüstérmes birkózó. Kiderült, hogy a sportember 2 évvel ezelőtt hallott a Sensolite fényterápiáról. „Annamari (a Sensolite Egészségcentrum egyik nagyszerű szakasszisztense – a szerk.) gyerekkori ismerősöm, ő ajánlotta, hogy próbáljam ki a fényágyat.” – mesél a kezdetekről. „Egy birkózónak mindig fáj valamije, ezért jó, ha van egy olyan eszköz, mint a Sensolite, amely az egész testet kezeli. A legszembetűnőbb számomra a regenerációban nyújtott segítsége – a kezelés alatt maximálisan átadom magam a pihenésnek, és utána érzem, hogy felfrissültem, energikusabb vagyok, jobb a közérzetem, jobban bírom a terhelést. Akármilyen mókásan hangzik, mintha fiatalabbnak érezném magam.” Az aktívan sportoló Deák-Bárdos elárulta, hogy most van egy kisebb keresztszalag húzódása, ezért most sűrűbben fordul meg a Sensolite Egészségcentrumban és arról is beszélt, most éppen hova, mire készül. „ A Sensolite segít a versenyekre való felkészülésben, és a kimerítő megmérettetések utáni regenerációban egyaránt. Mivel idősebb versenyző vagyok, számomra kiemelten fontos a gyors regeneráció. Most éppen a március eleji szombathelyi nagydíjra készülök, biztos vagyok benne, hogy sokat fog segíteni a fényágy.”  Városunk birkózója jó szívvel ajánlja mindazoknak a Sensolite fényterápiát, akik nehéz fizikai munkát végeznek, sportolnak vagy tenni akarnak egészségük megőrzése érdekében.

Ahogy Deák-Bárdos elfoglalta kezelőhelyiségét, már érkezett is a Gyógycentrumba dr. Szalánczi Katalin kardiológus-belgyógyász főorvos, aki egyben a Sensolite-ban is rendel. Hamar kiderült, hogy utolsó beszélgetésünk óta tovább gyűltek a doktornő és családja tapasztalatai. „A fiam vizsgaidőszak előtt és közben jön Sensolite-ozni, amitől mélyebben tud aludni, javul a teljesítménye, oldódik a feszültsége, jobban tud koncentrálni a tanulásra. Ilyenkor másnaponta befekszik a fényágyba. A szellemi teljesítmény növekedése nála tökéletesen megfigyelhető.*

Rendszeres vendége az Egészségcentrumnak Dr. Szalánczi Katalin férje is, róla a következőket tudtuk meg. „A férjemnek nagyon jót tesz a Sensolite, amikor fáradt, kimerült, de most egy sérülés miatt jár elsősorban. Az edzéseket nem megfelelő bemelegítéssel kezdte, így Achilles íngyulladása van. Szedett rá gyógyszert  több-kevesebb sikerrel, ám végül a Sensolite kezelések hatására csökkent jelentősen a fájdalma a sarok duzzanattal együtt. Reggelente alig hajlott a bokája, fájt az izomzata, amely szintén szépen oldódni kezdett és gyógyszert sem szed. Ami nagyon fontos, hogy kúraszerűen, rendszeresen kell alkalmazni a Sensolite-ot, akkor várható megfelelő és tartós eredmény.”

Egy szerencsétlen esés Katikát sem kímélte, a doktornő mindkét térdét csúnyán megütötte. „Az a baj, hogy nem tudok olyan sűrűséggel befeküdni a fényágyba, mint ahogyan kellene. Az esés után fájdogáltak a térdeim, kezelték is, meg szedtem rá gyógyszert, de amikor már nagyon duzzadt és fájt mindkettő, akkor 2 hétig szépen, rendszeresen befeküdtem. Már 6 alkalomtól jelentősen csökkent a duzzanat és a fájdalmam is.” A doktornő egy vírusos megbetegedés miatt az utóbbi időben nem tudott Sensolite-ozni, meg is fájdultak újra a sérült térdek, de a jövőben is befekszik a fényágyba a mielőbbi gyógyulás érdekében.

Vannak a Sensolite történetében olyanok is, akik nagyon gyorsan reagálnak a kezelésekre, van ilyen sportoló a doktornő környezetében is. „Az egyik ismerősünk fia jéghokis, neki lett egy olyan ínszalag húzódása, amivel kétséges volt, hogy el tud-e menni egy kiemelten fontos meccsre. Összesen 3 kezelést tudott felvenni és hihetetlen, de utazott a csapattal, sőt játszani is tudott!”

Az évszak standard betegsége az influenza, amikor az immunrendszer némi „turbózást” igényel. „A Sensolite Egészségcentrumba most már évek óta rendszeresen járnak a krónikus légzőszervi betegek, hiszen jó eséllyel nem is betegednek meg, de ha mégis elkapnak valamit, sokkal könnyebben vészelik át a betegséget. Azok a gyerekek pedig, akik lassan évek óta járnak hozzánk, már késő ősszel elkezdik a kúrát, szüleik pedig arról számolnak be, hogy a kicsik lényegesen kevesebbet hiányoztak az óvodából, iskolából. A tapasztalataink azt mutatják, hogy az immunrendszer erősítésében is nagyon hatékony a Sensolite!”

Amennyiben Ön is tenne egy próbát, és saját tapasztalattal gyarapodna, ne habozzon, éljen Valentin napi bérlet kedvezményünkkel és legyen Ön a szerencsések egyike, aki romantikus vacsora utalványaink egyikét nyeri meg! Szeretettel várjuk a Sensolite Egészségcentrumban a Jókai u. 4. szám alatt, vagy hívjon minket jól ismert telefonszámainkon: 06/46-784-766 és 06/30-858-46-76.

* A cikkben megjelent egyes hatások tapasztalati adatokon alapulnak, azok tájékoztató jellegűek, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt a www.sensolite.hu oldalon talál. Kérjük a konkrét kezelés előtt vegye igénybe az orvosi konzultációt és tájékozódjon honapunkon.


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább