Facebook

Leg-leg-leg sztorik a fényágyról!

 
 

3. születésnapját ünnepli a SENSOLITE

Közel 1500 páciens fordult már meg a miskolci Sensolite Gyógycentrumban, akik egészségi állapotuk javulásáról, számos betegségből történő felépülésükről, gyógyulásukról és nem utolsó sorban immunrendszerük erősödéséről számolnak be. Különleges alkalmakkor, például születésnapokon hajlamosak vagyunk egy kicsit nosztalgiázni, mennyi örömben és sikerben volt részünk. Újabb év telt el, a Jókai u. 4. szám alatt található Sensolite pedig már 3. születésnapját ünnepli április 15-én – ebből az alkalomból beszélgettünk Garad Annamáriával, az Egészségcentrum egyik szakasszisztensével, aki kolléganőivel együtt szívét-lelkét beleadva, elkötelezetten és példaértékűen végzik munkájukat, mely esetekre emlékszik vissza legszívesebben. Persze a kérdés nem egészen fair, hiszen minden javulásról és gyógyulásról, elégedett felnőttről, boldog gyermekről tudna mesélni, néhány esetet sikerült kiemelni.

 A leggyorsabb gyógyulás

Gyorsan híre ment két éve Tóth Márti hírének, aki akkor 25 évesen egy sziklamászás során 20 méter magasról zuhant a mélybe, de csodával határos módon túlélte. A fiatal lány 3 hónapig feküdt kórházban, életmentő műtéten esett át és 10 napig mesterséges kómában tartották. „Koponyaalapi és ablakos bordatörésem volt, a keresztcsontom is daraboka tört, ugyanúgy, mint a lapockám, a csigolyám és még sorolhatnám.” – mondja Márti, aki édesanyjának köszönheti, hogy felfedezte számára a fényágyat. „Az életmentő műtét során keletkezett műtéti hegem már 1 hét után gyönyörű lett, a csonttörések helyeinél pedig – amelyekből volt jó néhány – jelentősen csökkent a fájdalomérzetem. A bordatörések átszúrták a tüdőmet, a jobb oldalamon légmell alakult ki, a bal oldal pedig megtelt vérrel, ezért le is kellett csapolni. Sokáig éreztem ásításnál, sóhajtásnál, nagyobb levegővételnél nyilallást, amely valószínűleg a fényterápiának köszönhetően szintén mérséklődött. A kezelések remek hatással vannak a közérzetemre, az általános lelkiállapotomra, sokkal energikusabb vagyok és a koncentrálóképességemen is érzem a javulást.” Márti teljesen felgyógyult, de továbbra is lelkesen jár a kezelésekre, immár több mint 127 alkalommal feküdt a fényágyban.

A leglehetetlenebb helyzetben is segített

Általános tapasztalat a Sensolite Gyógycentrumban, hogy olyan bőrproblémákkal érkeznek sokan, amelyeken orvosok, természetgyógyászok sem tudtak segíteni, csalódottak, elkeseredettek, mégis tesznek egy utolsó próbát, még a teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápiát kipróbálják és a legtöbb esetben kúraszerű használatával jelentős javulás érhető el. „Az egyik vendég olyan bőrproblémával keresett meg minket, amellyel még a bőrgyógyászok sem tudtak hosszú éveken keresztül mit kezdeni. A Sensolite-ban csupán 3 alkalom elegendő volt ahhoz, hogy a melle alatti piros, nagy felületű folt eltűnjön. A hölgy pedig hálás és boldog volt, hogy végre megszabadulhatott ettől a makacs tünettől.”  – ezt már Annamari idézi fel, aki évek óta figyelemmel követi a páciensek gyógyulását.

 A leglátványosabb javulás

Mindig összeszorul a szívünk, ha beteg gyermekkel találkozunk, de a tudat, hogy a fényágy segíthet rajta, erőt ad! „Egy másfél éves kisfiút úgy hoztak a szülei, hogy ekcémáját – főleg a kezén és a felsőtestén – véresre vakarta. Egy éven át heti rendszerességgel jártak hozzánk: az első 2 héten háromszor, majd heti 2 alkalommal jöttek, végül heti 1 kezelés is elegendő volt.” – folytatja az emlékezetes esetek sorát az asszisztensnő. „Már a kezelés elején visszahúzódtak, múltak a sebek, csak a piros folt maradt, de hamarosan az is elhalványult annyira, hogy alig lehetett észrevenni. A mai napig járnak, heti rendszerességgel (eddig 64 kezelés!), de megéri számukra, hiszen annyira szép lett a kisfiú bőre, hogy aki nem ismerte korábban, el sem hinné, hogy valaha milyen csúnya, sebes volt a teste.”

Icipici dióhéjban ennyit a legekről, de a jelenben legalább ilyen nagyszerű hírekkel szolgálhatunk: a Sensolite Egészségcentrumban a Sensolite mellett már a Flabélos teljes test vibrációs edzőgép is várja a vendégeket, amely a kíméletes, mégis hatékony alakformálás eszköze és számos egészségügyi probléma megelőzésében és helyreállításában is segíthet.
A 3. születésnap alkalmából 3 különböző kedvezményből választhatnak az érdeklődők – legyen szó a fényágyról vagy az edzőgépről. Ünnepeljen velünk, tegyen egészségéért és formás alakjáért, keressen minket a Jókai u. 4. szám alatt, vagy hívja jól ismert telefonszámainkat: 06/46-784-766 vagy 06/ 30-858-46-76!

* A cikkben megjelent hatások tapasztalati adatokon alapulnak, azok tájékoztató jellegűek, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt a www.sensolite.hu oldalon talál. Kérjük a konkrét kezelés előtt vegye igénybe az orvosi konzultációt és tájékozódjon honlapunkon.


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább