Facebook

Még nem késő védekezni!

 
 

Az immunrendszer állapotán sok minden múlhat!

Mindent elkövet az immunrendszere erősítése érdekében? Vagy úgy érzi, most kellene tenni érte? Esetleg gyermekei, unokái egészsége miatt aggódik?

Nem csupán a hideg idő okozta meghűlések, megfázások vagy a vészesen közeledő influenzaszezon jelentenek veszélyt az immunrendszerünkre, a tartós stressz is megviseli szervezetünk „védvárát”.

Arról nem is beszélve, hogy a gyermekek még érzékenyebben reagálhatnak a bölcsődei vagy az óvodai csoportban, iskolai közösségben végigsöprő mini járványokra, amely a beteg apróságot ágyba, a szülőt pedig a betegágy mellé parancsolja.

A Sensolite Egészségcentrumokba látogató vendégek 46%-a megelőzés céljából jön el hozzánk – különösen az őszi-téli időszakban, amikor számos veszélyfaktorral kell megküzdenie a szervezetnek.

Tapasztalatok, pozitív visszajelzések ezrei engednek arra következtetni, hogy a Sensolite polarizáltfény-terápia jótékony hatást gyakorol az immunrendszerre, hiszen vendégeink jelentős része a kúrának tulajdonítja a betegségmentes őszi-téli hónapokat, de még ha el is kapnak valamit, tüneteik sokkal kevésbé viselik meg őket és néhány napon belül teljesen felépülnek.*

„Nem olyan időket élünk, amikor megéri kifeküdni a betegséget, miközben a munkával haladni kellene.” – kezdi V. K., aki saját bevallása szerint akármilyen csodaszereket szedett korábban, legalább egy szezonális betegséget elkapott. „2 éve találkoztam a Sensolite-tal az egészségpénztáramon keresztül, rengeteget olvastam a terápiáról és meggyőzött, sőt annyira bevált, hogy a közérzetemen, a teherbíró képességemen és a teljesítményemen is javulást érzek.”

Teljes családok is járnak a miskolci Sensolite Egészségcentrumba: szülő-gyermek párosok foglalják el ilyenkor a kezelőhelyiségeket. „Az ikerink már elmúltak 5 évesek, tehát nekik elegendő 10 perc is a Sensolite-ban, de mindig velünk fekszenek be. A felnőtteknek járó 20 percet a férjem és én is kihasználjuk, félidőnél pedig a gyerekek kiszállnak.” – meséli Sz. R. O., akik az Egészségcentrum nyitva tartása miatt döntöttek a kúra mellett. „Mindketten dolgozunk, ráadásul mire összeszedjük a lányokat és odaérünk, közelítünk a 19 órához, mégis be tudunk feküdni. Számunkra ez is a tökéletes szolgáltatás része.” A család tagjai közül egyedül az édesapa volt beteg az elmúlt másfél évben, de amint lázmentessé vált az állapota, naponta fordult meg a Sensolite-ban, hisz tudta, így hamarabb rendbe fog jönni.

Már szép korúnak számító páciensünket a tavalyi influenzajárvány után hozta el a fia, mivel a betegség miatt szövődmények alakultak nála, melyek hosszú hetek után sem akartak múlni. „93 éves vagyok, koromból fakadóan már jócskán vannak egyéb problémáim is, amelyeken szintén segített a terápia.A köhögés, amivel eredetileg jöttünk, teljesen elmúlt már 4 kezelés után, a reumás lábaimból elillant a fájdalom és olyan jól érzem magam a bőrömben, hogy két dédunokámat is elvállalom egy-egy délutánra. Ez a fényágy roppant jó találmány!”

A Sensolite polarizáltfény-terápia a tapasztalatok szerint tehát adhat egy olyan pluszt a szervezet immunitásának növeléséhez, amellyel akár zökkenőmenetesen vészelhető át a tél, sőt a teljesítő- és koncentrálóképessége növekedhet, kedélyállapota javulhat és kiegyensúlyozottabbá válhat.

Gyarapítsa Ön is Sensolite-tudatos vendégeink táborát, vegyen egy kúrát a miskolci Sensolite Egészségcentrumban, ahol hétfőtől péntekig 7-20 óra között, szombaton pedig 8-tól 20 óráig várjuk. Ne feledje, Egészségcentrumunkban egészségpénztári és SZÉP kártyát is elfogadunk! Amennyiben további kérdése merülne fel vagy időpontot szeretne egyeztetni, szakasszisztenseink várni fogják hívását a 06/46-784-766-os vagy a 06/30-858-46-76-os telefonszámokon.

*A cikkben megjelent hatások tapasztalati adatokon alapulnak, azok tájékoztató jellegűek, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt awww.sensolite.hu oldalon talál.Kérjük a konkrét kezelés előtt vegye igénybe az orvosi konzultációt és tájékozódjon honapunkon.


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább