Facebook

Megerősített immunrendszerrel érdemes nekivágni a következő heteknek

 
 

Megerősített immunrendszerrel érdemes nekivágni a következő heteknek. Ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés a terápia iránt

Egyre kiszámíthatóbb és már csupán napokban mérhető, hogy Magyarországot is elérje az influenza és járvánnyá növekedjen. Ugyanakkor számolni kell olyan baktériumok okozta megbetegedésekkel, amelyek hasonló tüneteket okoznak, mint az influenza. A várható betegséghullám szolgáltatta az apropóját, hogy leüljünk beszélgetni Dr. Szalánczi Katalin belgyógyász-kardiológus főorvossal, aki a miskolci Sensolite Gyógycentrum megnyitása óta ott is rendel.


„A szervezetünkben van egy olyan rendszer, amit még egyetlen kutatás során sem tudtak lemásolni, leutánozni, ez pedig az immunrendszerünk. Ezt kaptuk, ez bennünk van, erősödhet és gyengülhet. Egy fertőzéssel teli, stresszes időszak, a külső körülmények miatt például gyengülhet.” – magyarázza a főorvos asszony.„Egy kis szeretetre a szervezetünknek is szüksége van, de arról elfeledkezünk, hogy bennünk van a gyógyulás lehetősége a páratlan egy olyan védekező mechanizmusunknak köszönhetően! Sokan bevesznek ezt-azt, majd kiderül, hogy valamire érzékenyek, egyéb egészségügyi problémákat okoz és már ezeket is kezelni kell. Az emberek hajlamosak az egyszerűbbnek, időhatékonyabb irányba elmenni; a testüket használják – sokszor kizsigerelik –és sajnos nem gondozzák.” – mondja Dr. Szalánczi Katalin, aki a fényágyban rejlő lehetőségekre is felhívja a figyelmet. „Tapasztalataink azt mutatják, hogy a Sensolite Gyógycentrumban kúraszerűen felvett terápia segíti az immunrendszert a lehető legoptimálisabb működésben.Természetesen a rendszeres mozgás, az egészséges életmód és táplálkozás is, de a polarizált fénnyel erősíthetjük a szervezet ellenálló-képességét.A Gyógycenturmban nem pusztán orvosi oldalról közelítjük meg a pácienseket, így a beszélgetések során kiderül, hogy megállás nélkül jönnek-mennek, de hónapok óta ne voltak egy sétán vagy kirándulni, így az immunrendszer egyre védtelenebbé válhat.*”

Néhány hónapos csecsemők is egyre gyakrabban vendégei a miskolci Sensolite Gyógycenturmnak, ennek az lehet az egyik oka, hogy a 6 hónaposnál fiatalabb gyermekeknek nem ajánlott az influenza elleni védőoltás beadni, a szülők ugyanakkor aggódnak a kicsikért, a doktornőnek azonban jó ötlettel szolgál a szülőknek. „Az ilyen fiatal korú csecsemőket is minden további nélkül el lehet hozni a fényágyba, amelynek csak a pozitív hatásait fogják érezni! A kezeléseket akár testvérükkel együtt is felvehetik, sőt sokszor tapasztaljuk, hogy tényleg kevesebb bőrprobléma vagy egészségügyi panasz jelentkezik a kicsiknél. A fényágy jót tesz a kismamáknak is, akik a szoptatás ideje alatt veszik igénybe a kúrát, hiszen az eddigi beszámolók szerint jelentősen fokozódik a tejtermelés, valamint a terápia hatására a szülést követően gyorsabban gyógyul, regenerálódik a szervezet. Az is bevett szokás nálunk, hogy amíg a mama befekszik 20 percre, a picit mellette van 5 percig – így máris ketten élvezhetik a fényfürdőt.”

Az elmúlt napokban ugrásszerűen megnőtt azoknak az érdeklődőknek a száma, akik oltás helyett olyan eljárást keresnek, mint például a fényágy. Jótékony hatásáról Szalánczi doktornőnek van talán a legtöbb tapasztalata. „Amióta a Sensolite megnyílt, azóta vagyok itt és csak ajánlani tudom!Kiváló tapasztalataink vannak minden ilyen vírusos megbetegedés esetén. De akkor is érdemes a kúrát igénybe venni vagy folytatni, ha valaki elkapta a betegséget, ám ekkor az aktív szakaszban, magas lázzal nem szabad jönni, a lábadozási időszakot viszont jelentősen felgyorsítja. Kisebb gyermekeknél, óvodás korba is azért jönnek és járnak rendszeresen, mert azt tapasztalták, hogy vagy nem jelentkezett a betegség, vagy 1-2 nap alatt lezajlott, gyengébb tünetekkel járt együtt.”

Ha Ön is próbára tenné a Sensolite fényterápiát, látogasson el Gyógycenturmunkba, melyet a Jókai u. 4. szám alatt talál, vagy további információért hívjon minket a 06/46-784-766-os és a 06/30-858-46-76-os telefonszámainkon!

*A cikkben megjelent hatások tapasztalati adatokon alapulnak, azok tájékoztató jellegűek, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt a www.sensolite.hu oldalon talál.Kérjük a konkrét kezelés előtt vegye igénybe az orvosi konzultációt és tájékozódjon honapunkon.


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább