Facebook

Csak pár perc a gyermekek egészségéért!

 
 

Újra megtelt gyermekek kacagásával, jókedvű visongásával, örömteli játékuk zajával bölcsi, ovi és iskola, hiszen becsengettek az új tanévre!

Gyakorló szülők már biztosan tudják, hogy szeptemberben – a nyári élménybeszámolókon túl – a kórokozók csereberéje is elkezdődik, és köztudott, hogy a kicsik között akadnak kifejezetten „nagy gyűjtők” is. Különböző betegségeknél, így például a visszatérő felső légúti vagy a gyulladásos megbetegedéssel küzdő gyermekek esetében klinikai vizsgálatok támasztják alá a teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápia gyógyító hatását.

A vizsgált apróságok 80%-a kiváló tapasztalatokkal és eredményekkel fejezte be a 10 alkalmas terápiát: több gyermeknél teljes mértékben megszűntek a tünetek, míg másoknál jelentősen csökkent azok lefolyása, ezen kívül pedig jóval kevesebb antibiotikus kezelésre volt szükség. Érthető módon a tünetmentessé vált gyermekeket tovább vizsgálták és azt találták, hogy a szervezetben a gyulladásért felelős bizonyos gének aktivitása a polarizált fény hatására csökkent, tehát a kis betegek kúraszerű polarizáltfény-kezelése során a krónikus gyulladások gátlása és a tünetek csökkenése következett be.

Dr. Gyimesi Judit gyermekgyógyász már több mint 1 éve rendel Sensolite Gyógycentrumban, így jócskán akadnak tapasztalatai is a közösségbe kerülés időszakáról. „Nekem nem csak az évnek ebben a szakában jók a tapasztalataim! A szülőknek, családoknak megelőzésképpen is szoktam ajánlani, emellett természetesen betegségek gyógyításában is remek eredményeink vannak! A gyerekeknél azt tapasztaltam, hogy a fényágyban töltött kezelések hatására sokkal gyorsabban gyógyulnak, ezzel együtt egyre kevesebb gyógyszert kell szedniük. Azt látom, hogy a kicsik imádják a fényfürdőt, gyakran előfordul, hogy nem is akarnak kijönni a Sensolite-ból. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy-egy gyerek fél az elején – hiszen az ágy hozzájuk képest hatalmas, indításkor pedig meglepi őket a közel 1000 fényforrás felvillanása – azonban asszisztenseink kreatív ötletei és általában az édesanya vagy a ’bizalmi ember’ közelsége hamar átlendíti őket, gyorsan megbarátkoznak ezután a fénykagylóval.”

A doktornő kifejezetten preventív jelleggel, általánosan heti két kezelést ajánl , ezt követően pedig – ha minden rendben van – elegendő a heti 1 alkalom is. Ha konkrét betegséggel érkeznek a Gyógycentrumba, minden esetben igyekszik személyre szabott terápiát javasolni a konzultáció során, de általánosságban elmondható, hogy minimum 10 kezelés szükséges a várt eredmény eléréséhez.

A tapasztalatok azt mutatták, hogy a gyermekek érzékenyebben reagálnak a teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápiára, ezért esetükben az életkor és testmagasság függvénye, hogy 5, 10 vagy 15 perces kezeléseket ajánlunk.

A fényágy jótékony hatásait már családok százai érezhették az elmúlt két évben, így aztán szívesen osztják meg velünk tapasztalataikat is. A 35 éves P.K. óvodás és iskolás lányaival jár rendszeresen a Sensolite-ba. „Ahogy számolom, már másfél éve rendszeresen visszük a lányokat fényfürdőzni. Az óvodás csoport és az iskolai osztály is sok ’meglepetést’ rejtett évről évre, de most már a mi tartjuk az egészségcsúcsot az oviban és a suliban is, hiszen a gyerekek emlékeim szerint összesen háromszor voltak azóta betegek, de egyik eset sem volt vészes, hamar meggyógyultak. Eleinte igyekeztem, hogy hetente három alkalommal eljussunk Sensolite-ozni, illetve ha valamire készülünk (nyaralás, évkezdés) akkor is szeretem, ha hetente legalább kétszer eljutunk, egyébként a heti 1 kezeléssel nagyszerűen tartjuk magunkat!”

Most az Ön gyermeke is megtapasztalhatja a Sensolite gyógyító fényének jótékony hatásait, hiszen a Sensolite Gyógycentrumban kedvezményt biztosítunk gyermek és junior bérleteinkből!

Pár percet megér gyermeke egészsége!

*A cikkben található információk tájékoztató jellegűek, tapasztalati adatokon alapulnak. Ezek a hatások nem tartoznak az eszköz hatósági indikációs körébe és nincsen klinikai kutatási eredménnyel alátámasztva, így nem minősülnek bizonyítottnak a kezelés gyógyhatása a jelölt pontban hivatkozott területeken. Bővebb információ: www.sensolite.hu


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább