Facebook

Remekel a fényágy Mosonmagyaróváron is!

 
 

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Sensolite Gyógycentrum Mosonmagyaróváron. Fenyő Márta biofizikus (a Bioptron lámpa feltalálója – a szerk.) találmánya, a teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ágy 2010 augusztusa óta regenerálja és gyógyítja a városban élőket és a környékbelieket egyaránt. A Sensolite-ban – nyugodtan mondhatjuk – testünk mellett a lelkünk is gyógyul, hiszen a kiváló asszisztencia odafigyelése és empatikus készsége nem mindennapi.

A Gyógycentrum sikeréhez természetesen nagymértékben hozzájárul az orvosi jelenlét is. Mosonmagyaróváron többek között Dr. Bodnár Mária belgyógyász, onkológus főorvos tanácsát kérhetik a gyógyulni vágyók. „Mára egyre gyakoribbá vált az ingyenes orvosi konzultáció igénye. Sok páciensünk hallott már vagy olvasott erről a nagyszerű terápiás lehetőségről, de fontosnak tartják kikérni orvos véleményét is a kezelések megkezdése előtt. Igény van arra, hogy információikat megerősítsük; letesztelik, van-e tapasztalatunk az adott problémával kapcsolatban; milyen javulást, állapotváltozást várhatnak.” – mondja a doktornő, majd arról kérdezem, milyen panaszokkal keresik fel leggyakrabban a Gyógycentrumot. „Egyértelműen a mozgásszervi panaszok uralják a pacientúrát, illetve a krónikus ízületi fájdalmakban szenvedők. A másik jelentős csoportot érdekes módon azok a családok alkotják, ahol gyakran fordulnak elő fertőzéses megbetegedések – náluk egyértelműen az immunerősítés, ezáltal a jövőbeli betegségek megelőzése a cél.”

Akik a Sensolite mellett döntenek és eredményt szeretnének elérni, jól teszik, ha komolyan veszik a terápiás javaslatot. „Mindig elmondom, hogy legalább 10-15 kezelést kell felvenni ahhoz, hogy a hatását érzékeljék a páciensek – a gyógyszereket is általában terápiás céllal írják fel. Heti 3, majd 2 alkalommal – tehát 3 hét alatt – ajánlatos felhasználni az első 10 kezelést. Javulás esetén aztán elegendő hetente egyszer felkeresni a Sensolite-ot.” – magyarázza Dr. Bodnár Mária, aki 77 éves édesanyja példáján tapasztalta, hogy a többszörös combcsonttörés is jobban és gyorsabban gyógyul a rendszeres polarizáltfény-terápia hatására.

Tízből kilencen külön megjegyzik, hogy közérzetük lényegesen javult a kezeléseket követően. Közéjük tartozik Horváth Attila is, aki a kezdetektől jár a „fényfürdőzni”. Legyen szó a mindennapok gördülékenységéről vagy stresszes munkahelyéről, közérzetének javulása életének minden területén érzékelhető – az pedig már csak hab a tortán, hogy gyakori derékfájdalma is csillapodott a kezelések hatására.

A sikeres gyógyulások között jegyzik Nagy Gabriella esetét is, aki kisgyermekkora óta küzd atópiás dermatitis-szel – néhány éve még kórházba is került miatta. Néhány hete kereste fel a Sensolite-ot, már 13 kezelésen van túl és remekül reagált a fényterápiára: a 10. alkalom után orvosa is örömmel állapította meg, hogy nem csak látványában, de minőségében is javult a bőre, mára pedig tünetmentes. Gabi tudja, hogy szervezetének szüksége van a fenntartó kezelésekre, ezért újabb 10 alkalmas bérletet vásárolt.

A Sensolite Gyógycentrum számára különösen fontosak azok a páciensek, akik rendszeresen igénybe veszik a terápiát, így a jövőben is számíthatnak kedvezményekre bérletvásárlás esetén! Jöjjön el Ön is, tapasztalja meg saját bőrén a Sensolite jótékony hatásait!

*A cikkben található információk tájékoztató jellegűek, tapasztalati adatokon alapulnak. Ezek a hatások nem tartoznak az eszköz hatósági indikációs körébe és nincsen klinikai kutatási eredménnyel alátámasztva, így nem minősülnek bizonyítottnak a kezelés gyógyhatása a jelölt pontban hivatkozott területeken. Bővebb információ: www.sensolite.hu


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább