Facebook

Sensolite kezelés

 
 

A Sensolite-ról

A Sensolite, országos gyógycentrum hálózatban elérhető egyedülálló egészségügyi szolgáltatás, olyan orvostechnikai eszköz amely a gyógyítás számos területén alkalmazható. A polarizált fény, köszönhetően az 1 cm-es behatolási mélységnek eléri a kapilláris erekben keringő vért. A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ággyal (fényágy) mobilizálni kívánjuk a szervezet természetes immunitásért felelős erőit, védekező mechanizmusait, a terápia hatására tapasztalataink szerint a szervezetben öngyógyító folyamatok indulnak be, így hatékonyan tudunk fellépni egyes egészségügyi panaszokkal szemben.

Egyre több az influenzás beteg
A megelőzésben segíthet a Sensolite polarizáltfény-terápiás fényágy

Hogyan úszhatjuk meg a menetrendszerűen év elején jelentkező és tavaszig kitartó influenzás megbetegedést? A szakemberek a megelőzésnek tulajdonítanak kulcsfontosságú szerepet, ebben pedig sikerre számíthatunk, ha kipróbáljuk a XXI. század egyik igazán hatásosnak tapasztalt eljárását, a  Sensolite polarizáltfény-terápiás fényágyat. Gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlott a kúra, amely  az immunerősítésben nyújthat segítséget. Ha idejében elkezdjük a terápiát, elkerülhetők lehetnek a kellemetlenségek, sőt akár az antibiotikumos kezelés is, valamint a lebetegedés miatti hiányzás az iskolából és munkahelyről - annak következményeivel együtt. Mivel a terápia során a szervezet egészét kezeljük több területen hathat egyszerre, így csak nyerhetünk általa. Tovább…

Sensolite Belváros

Gyógycentrumunk a nyugalom szigete a lüktető belváros forgatagában, ahol Ön is feltöltődhet a polarizált fény vitalizáló erejével. A Sensolite fényágy egy olyan orvostechnikai eszköz, amely a gyógyítás számos területén alkalmazható, legyen szó megelőzésről, gyógyításról vagy betegség utáni rehabilitációról. A szabadalmaztatott magyar találmány feltalálója Fenyő Márta.

A Sensolite Belváros Gyógycentrumban exkluzív körülmények között, maximális odafigyeléssel várjuk gyógyulni vágyó vendégeinket. Munkatársaink felkészültsége, szakmai ismerete a garancia, hogy problémájára a leghatékonyabb terápiás csomagot kapja.
Sensolite

XXI. századi terápia az allergia ellen Budapest belvárosában

Sensolite: egy új életminőség


Fénnyel az allergia ellen, búcsú a gyógyszerektől, fogalmazhatjuk meg röviden a Sensolite kúraszerűen alkalmazott egésztest polarizáltfény-kezelés jótékony hatásait, melyet Budapesten a Sensolite Belváros Gyógycentrumban tudnak kipróbálni azok, akik szeretnék allergiás panaszaikat enyhíteni. 

 Az allergia Magyarország lakosságának közel felét érinti. A tapasztalatok szerint leginkább fiatal felnőttek és gyerekek javulnak a fényágyban, amely alapjaiban változtatja meg a mindennapjaikat, és emeli meg életminőségüket. Tovább

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább