Facebook

Sensolite Szegeden – élsportolóink is itt gyógyulnak

 
 

SzegedMa.hu, Gaál Bernadett, 2013. október 30., szerda

Megnyílt Szeged egyetlen Sensolite Egészségcentruma, ahol korhatár nélkül bárki kipróbálhatja a fényágyas kezeléseket. Legyen a páciens csecsemő, nyugdíjas vagy sportoló, egészségi állapotától függően kiválóan alkalmazhatja kiegészítő terápiaként is.

A keddi ünnepélyes megnyitón Fenyő Márta biofizikus, a Sensolite fényágy feltalálója röviden ismertette a polarizáltfény-terápiát, melyet ma már nemcsak az emberi test egyes részein, hanem az egész alakon igénybe lehet venni. Többéves kutatómunkájával sikeresen gyógyíthatóvá tett olyan reménytelennek tűnő eseteket, mint a légúti problémák, fekélyek, a súlyos ízületi fájdalmak vagy a kozmetikák leggyakrabban kezelt területe, a pattanásos arcbőr. Bár a fényágy még csak öt éve kezdte meg hódító útját Magyarországon, az élsportolók körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A feltalálónő szerint nekik elsősorban azért javallott, mert a polarizáltfény-kezeléssel érzékelhetően gyorsabban gyógyulnak fel a sérüléseikből, az egészségesek pedig állóképességükben és terhelhetőségükben fejlődhetnek. „Aki rendszeresen használja, gyorsabban kimászik a betegségekből. Mivel ez részint kozmetikai szalon, fogyasztással is foglalkoznak. Ha valaki ultrahanggal vagy más zsírbontó eszközzel szeretne megszabadulni a nem kívánt párnáktól, érdemes előtte a Sensolite-ot használni, mert jó méregtelenítő hatása van” – mondta Fenyő Márta.

 

Nagy Viktor világbajnok vízilabdázó, az A-Híd Szeged kapusa és csapattársa, Tóth Márton vendégként érkeztek a megnyitóra. Nagy Viktor korábban is rendszeres látogatója volt a budapesti szalonnak, véleménye szerint ennek is köszönheti, hogy a barcelonai világbajnokságról hazahozott ujjsérülése a szokásosnál hamarább meggyógyult, de szénanátháját is rendszerint itt kezelteti. Tóth Márton még nem tudott saját tapasztalatokról beszélni, de várhatóan ő is rendszeres látogatója lesz a szegedi Sensolite gyógycentrumnak.

A szeged egészségcentrumban egyébként bárki kórtól és egészségügyi állapottól függetlenül kipróbálhatja a terápia jótékony hatásait. A csecsemők kezelésével még óvatosan kell bánni, nekik 5 percet javasolnak eltölteni a külsőleg szolárium gépre emlékeztető orvostechnikai eszközben, de a felnőttek már akár 20 percre is befeküdhetnek.

http://szegedma.hu/hir/szeged/2013/10/sensolite-elsportoloink-is-itt-gyogyulnak.html


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább