Facebook

Sensolite Gyógycentrum Szeged

2013. novemberében nyitottuk meg szegedi gyógycentrumunkat, ahol végre a városban  és környékén élők, valamint a határon túlról érkezők is igénybe vehetik  a Sensolite polarizáltfény-terápiát.

Az ország számos pontján található Sensolite Gyógycentrum, és a betegek tapasztalatai alapján elmondható, hogy sokaknak  segített kigyógyulni betegségéből, felépülni sérüléseiből.

Sensolite fényágy

Egyelőre egy fényágy szolgálja betegeink gyógyulását és feltöltődését. Nyitva tartásunkkal is igyekszünk vendégeink kedvében járni. Hétfőtől péntekig reggel 8-tól este 19 óráig várjuk a gyógyulni vágyókat.

A kezelésekre bejelentkezés, további bővebb információ:

62/656-509

RÓLUNK MONDTÁK

Sensolite Szegeden – élsportolóink is itt gyógyulnak

SzegedMa.hu, Gaál Bernadett, 2013. október 30., szerda

Megnyílt Szeged egyetlen Sensolite Egészségcentruma, ahol korhatár nélkül bárki kipróbálhatja a fényágyas kezeléseket. Legyen a páciens csecsemő, nyugdíjas vagy sportoló, egészségi állapotától függően kiválóan alkalmazhatja kiegészítő terápiaként is. Tovább…

http://szegedma.hu/hir/szeged/2013/10/sensolite-elsportoloink-is-itt-gyogyulnak.html

Fénnyel gyógyítanak

Szeged – Fenyő Márta biofizikus, a fényágy feltalálója is részt vett tegnap Magyarország 19. Sensolite Egészségcentrumának megnyitóján, Szegeden.

(Délmagyarország napilap, delmagyar.hu – 2013.10.30. 09:21)

A bioptron lámpa feltalálója 2008-ban fejlesztette ki a polarizált fényt árasztó ágyat, amely a bőrbetegségektől a reumatológiás problémákon és felső légúti panaszokon át a sportsérülésekig számos problémára nyújt gyors megoldást, de egészségmegőrzésre is alkalmas. A fényterápia során a teljes testfelületet kezelik, amelynek hatására a szervezet több oxigént képes megkötni, ellenállóbbá válik, és méregteleníti önmagát. Tovább…

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/fennyel_gyogyitanak/2355729/


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább