Facebook

 Sensolite Győr

Győr belvárosának szívében található igényes, szép környezetben Egészségcentrumunk, amely azzal a céllal jött létre, hogy a győri emberek, valamint a környékbeliek számára mutasson valamilyen új, természetes kezelési módot a hagyományos gyógymódokon túl. Célunk, hogy az emberek jól érezzék magukat, megoldással szolgáljunk egészségi állapotuk megőrzésére, hogy a betegség helyett az egészségükre koncentráljanak.

Polarizáltfény-terápia így magában is sok mindent sugall, de igazán akkor tud róla az ember többet, ha megtapasztalja. A fény jótékony hatásainak segítségével már több száz ember gyógyult. A Győri Balett táncosa, Alexey Dolbilov például hihetetlenül gyorsan felgyógyult lábfejében bekövetkezett töréséből, de családok gyógyultak már meg ekcémából, bőrbetegségekből, allergiás tünet együtteseket enyhítettek, immunrendszerüket erősítették. Büszkék vagyunk, hogy Egészségcentrumunkban több sportoló fizikai és szellemi teljesítőképességének növeléséhez is hozzájárulhattunk. Centrumunkban üdvözölhettük már a Győri Audi ETO női kézilabdásai közül Görbicz Anitát, Hornyák Ágnest, Kovacsics Anikót és Orbán Adriennt is.

Ami nagy előnyünk még, hogy Anyukák, Apukák, Nagymamák, Nagypapák gyerekekkel is jöhetnek, akár még együtt is „utazhatnak” a gyermekek számára sokszor egy űrhajóhoz hasonlított Sensolite ágyban. A gyermekek figyelmének lekötése érdekében kisebb játékokat, olvasnivalókat biztosítunk és a kezelés végén mindenki úgy távozik, hogy nem csak jót tett az egészségének, de egy remek program is volt. A fényterápia segíti a gyerekek vírus fertőzések elleni természetes védekezőképességét, így kevesebbet hiányoznak az óvodákból, iskolákból.

Reméljük, mihamarabb találkozunk!

Interjú Fenyő Mártával, a Sensolite Fényágy feltalálójával:

Fenyő Márta a Nő kétszer c. műsorban

Az interjú 12:10-től tekinthető meg. 

Ön is a fényágyban gyógyul, Márta? -

Saját tapasztalatairól mesél a feltaláló.

Rólunk írták: 


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább