Facebook

Magyar szabadalom ünnepli 2. születésnapját Szombathelyen

 
 

Így csalódjon mindenki kellemesen! A legtöbben meglepődtek a hatástól, a bizalom pedig egyre nő.

Két éve nyitotta meg kapuját a SENSOLITE Szombathely Gyógycentrum. Ebből az alkalomból mesélt a sikerekről Királyné Dávid Éva, a hazai franchise hálózat diplomás egészségfejlesztője, a szombathelyi Gyógycentrum vezetője, hogy elmondja: Vas megye lakosai az immár két éve működő Gyógycentrumot milyen intenzitással keresik fel és milyen tapasztalataik vannak.

Nagy örömömre szolgál, hogy a híres fizikus Fenyő Márta újabb találmányát Szombathelyen a 19 magyarországi SENSOLITE Gyógycentrum egyikeként én vezethetem két éve. Éppen a napokban ünnepeljük második születésnapunkat. Az elmúlt időszakban több ezer alkalommal keresték fel SENSOLITE Gyógycentrumunkat egészséges és beteg vendégeink, hogy fénnyel fürdessük meg őket.

Egészséges emberek is megkeresik a centrumot?

Igen, mivel a fényterápia rendszeres használata nem csak az allergiás, felsőlégúti megbetegedésekre, az ízületi és reumatikus problémákra, műtétek utáni rehabilitációra, sportsérülésekre, továbbá a szülés utáni illetve változó kori panaszok enyhítésére, és mentális problémák kezelésére lehet alkalmas, hanem az egészséges szervezet immunrendszerét is támogatja. Az erős „gazdasági szmog” okozta szorongás és a stressz oldásában is segít, mindezt ismert mellékhatások nélkül teszi. Az elmúlt két év igazolta, hogy a polarizáltfény-terápia a megelőzésében és különböző betegségek javításában, gyógyításában is fontos szerepet töltött be.

Mi a helyzet a sportolókkal?

Vas megyei sportolók is rendszeresen veszik igénybe a SENSOLITE polarizáltfény-terápiát: a polarizált fény ugyanis a vörösvértestek oxigén felvételét növeli – ezen többletoxigén segítségével indulnak el a szervezet öngyógyító folyamatai. Kálmán Laci például közel két éve a vendégünk, aki akkor a sportpályafutását készült befejezni. Először krónikus felső légúti megbetegedése és kezdődő asztmatikus és ízületi panaszai miatt használta a terápiánkat. Az elmúlt két év alatt a sport teljesítményének fenntartásában, annak fokozásában, a fájdalomcsillapításában a SENSOLITE rendszeres használata főszerepet játszott.

Hatos Gábor birkózó olimpikon is több mint hat hónapja már, hogy hazai reggeleit a SENSOLITE Gyógycentrumban kezdi. Gábor a méregtelenítéshez, a fogyasztáshoz, mentális állapotának javítására, versenyek utáni regenerációra használja a fényfürdőt. Elmondása szerint ennek eredményeként az olimpiára való kijutásban komoly szerepet játszott a SENSOLITE. Immunrendszerét a fényágy védi.

Hatos Gábor a Sensolite-tal

Milyen sikerről tud még beszámolni az elmúlt időszakból?

Két év alatt több száz beteg keresett meg bennünket erős allergiás tünetekkel. A kezelési protokoll szerint meghatározott kezelésekkel az allergia mérséklődött, egyes esetekben megszűnt. A gyermekek felső légúti megbetegedéseinek gyógyításában, megszüntetésében a SENSOLITE jelentős eredményekkel büszkélkedhet. Nagy számban keresnek meg bennünk égési és baleseti, illetve műtéti hegek gyógyulása céljából. Ennek eredményeként a hegek fele annyi idő alatt gyógyulnak és a bőrfelszín életteljesebbé, egészségesebbé válik. Az ízületi problémák bizonyos kor után nem kímélik a szervezetet. A SENSOLITE kezelések után pácienseink arról számolnak be, hogy fájdalmak szinte elillantak. Több betegünknek is a kezelések hatására a járókeretet vagy a mankót sikerült elhagyni.

Ez nem csoda! Az emberi szervezetnek szüksége van a polarizált fény jótékony hatására, melyet már az ókorban is használtak. A felgyorsult világunkban a stressz és a depresszió népbetegség lett. Vendégeink a kezelések során olyan mentális változáson esnek túl, mely segítségével a világot egészen más szemmel képesek szemlélni. Örömünkre szolgál, hogy olyan eszköz van a birtokunkban, amellyel az embereket minden fajta – ez idáig ismert mellékhatások nélkül tudjuk gyógyítani rendkívül hatékonyan.

*A cikkben található információk tájékoztató jellegűek, tapasztalati adatokon alapulnak. Ezek a hatások nem tartoznak az eszköz hatósági indikációs körébe és nincsen klinikai kutatási eredménnyel alátámasztva, így nem minősülnek bizonyítottnak a kezelés gyógyhatása a jelölt pontban hivatkozott területeken. Bővebb információ: www.sensolite.hu


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább