Facebook

Páciensek tapasztalatai

 
 

“Kedves Látogatónk!

A SENSOLITE orvostechnikai eszköz CE tanúsítási eljárásban hatóságilag engedélyezett indikációt a MIRE AJÁNLJUK A KEZELÉST? menüpont alatt találja meg.

Az ORVOSI TAPASZTALATOK menüpontban található információk részben a SENSOLITE eszközzel, illetve a polarizált fénnyel kezelést, kutatást végző orvosok, biológusok, kutatók által közvetlenül tapasztalt, vagy ekvivalens eszköz vonatkozásában rendelkezésre álló szakirodalomban hivatkozott olyan hatásokról, hatásmechanizmusokról is beszámolnak, melyek a jelenleg hatályos jogszabályok szerint nem képezik az eszköz hatóságilag engedélyezett indikációs területeit. Ezen információk orvostudományi kutatások elvégzését követően alkalmasak lehetnek az indikációs területek hatósági bővítését célzó eljárások megalapozására.

A PÁCIENS-TAPASZTALATOK menüpontban található beszámolók a SENSOLITE eszköz indikáció szerinti használata során a páciensek által tapasztalt, dokumentált szubjektív észlelésen alapuló információkat tartalmaznak, mely beszámolókban a páciensek részben olyan pozitív hatásokról is említést tesznek, melyek a jelenleg hatályos jogszabályok szerint nem képezik az eszköz hatóságilag engedélyezett indikációs területeit. Ezen páciens-tapasztalatok jelenleg nincsenek klinikai kutatási eredményekkel alátámasztva, de alkalmasak lehetnek a jövőben elvégzendő kutatások irányának megalapozására.

A SENSOLITE eszköz indikációtól eltérő használata során mellékhatások nem merültek fel, de az indikációtól eltérő használat esetére az üzemeltető felelősségét kizárja.”

A TÁJÉKOZTATÁST ELOLVASTAM ÉS TUDOMÁSUL VETTEM. TOVÁBB A BETEGTAPASZTALATOKHOZ!

B. Zoltán 34 éves

Tüneteim:

 • hosszan tartó nátha (baktériumos fertőzés)
 • fejfájás (heti 2x)
 • ekcéma kézen
 • 2009 ben arcüreg ciszta műtétem volt

Március közepén kezdődő hosszan tartó náthára a legerősebb antibiotikumos kezelést kaptam (orr sprayvel kiegészítve) 1 hetes kúra volt.

A kezelés után 3 napra a nátha visszatért és az egész arcüregem fájt, ezután fordultam fül orr gégész szakorvoshoz, aki másik fajta orrcseppet javasolt és a Bioptron lámpa használatát, illetve általános immunerősítés céljából a Sensolite fényágy használatát.

 1. kezelés után: a közérzetem jobb, nátha picit enyhült, fejfájás nem alakul ki, csak tarkó fájdalom
 2. kezelés után: nátha enyhült, fejfájás nincs
 3. kezelés után: nátha nincs, ekcéma jelei az ujjamról fokozatosan tűnnek el, fogyás (kb. 1kg), fizikai erőlétem javult 25%-al
 4. kezelés után: fejfájás nincs, ekcéma eltűnt, további fogyást tapasztaltam, fizikai erőnlétem tovább javult

Köszönet Évának a kedvességéért és a jó tanácsokért, és a Sensolite fényágynak a gyógyító hatásért. Jó szívvel ajánlom mindenkinek a fényágyat, aki gyógyulni vágyik.

B-né. Margit

A magyar csodalámpa kicsiben és nagyban is ötösre vizsgázott.

Némi szomorúságot csak az jelent, miért nem világít a magyar betegek éjjeli szekrényén is úgy, mint Svájcban. Közel 40 évet dolgoztam az egészségügyben. Két gerincműtétem lett a végkielégítésem. Sajnos a fájdalmak velem maradtak, de a „csodalámpa” nálam szemléletváltozást hozott, és gyógyszerek helyett őt veszem elő. Pár éve használom a kézi lámpát, tudását már a családomnál is élvezhettük.

Engem régóta messze elkerül az a fajta megfázás, ami negyedévente sűrű váladékozással, köhögéssel megkeserítette a napjaimat. Gerincfájdalmaim kezelésénél nagy élmény volt felfigyelni arra, hogy a fájdalom megszűnése mellett a lábzsibbadásom is lényegesen csökkent. Egyetlen mellékhatása van a lámpának, hogy időigényes. Ezért volt nagy élményem 2 éve találkozni a fényággyal. Ami a kávénál 3 az 1-ben az a fényterápiában 100 az 1-ben.

Minden túlzás nélkül állítom, hogy már az első kezelés után új ember sétált az utcán. Időközben Apukám sajnos meghalt. Anyukám problémái viszont sokasodtak. Lelki gondjai mellé, mankóra lett szüksége, felerősödtek a mozgásszervi panaszai, főleg a térde fájt. Nagy rábeszélésekkel rábírtam, hogy ő is kipróbálja a fényágyat. A második alkalommal Évike szólította a kezelések utáni vérnyomásmérésre és az én Anyukám botjáról megfeledkezve felkelt és elindult. Ő lepődött meg legjobban, de a boldogsága leírhatatlan volt.

Természetesen folytattuk a kezeléseket, de a bot, azóta is a sarokba pihen.
Köszönjük Fenyő Mártának és Évikének

Eszter 25 éves

Szezonális pollenallergia (fű fa búzafélék stb.) utáltatja meg velem a legszebb évszakokat gyerekkorom óta. A tünetek szénanátha, gyulladt szemek, fájdalmasan duzzadt nyirokmirigyek, levertség, az ezekkel járó szorongás változó intenzitással közel fél évig tartanak. A tíz kezelésnek még az elején tartok, de már az első alkalom után éreztem, hogy valamitől lényegesen jobb a közérzetem, a második után tapinthatóan megszűnt a nyirokcsomók duzzanata, a szénanátha jelentősen mérséklődött, a harmadik után már a magas pulzusszámom a normális felé tendált, s lényegesen jobb erőben érzem magam.

A tapasztalatok okán gyógyszerektől és a szkepticizmusomtól a kezelések hatását illetően érzékeny búcsút készülök venni.

Hiteles emberek egy világklasszis találmány mögött, engem már nem kell meggyőzni.

H. Lívia

Öt éve állapítottak meg nálam egy súlyos mozgásszervi betegséget. Nagyon nehéz volt feldolgoznom. Súlyos depresszióba estem. Majd rá kellett jönnöm, hogy csak én segíthetek magamon. Minden alternatív gyógymódot kipróbáltam. Így kerültem a Szent Márton utcai üzletbe 2010-ben. Az üzlet megnyitása előtt már olvastam a fény gyógyító erejéről, és alig vártam, hogy Szombathelyen is nyíljon egy centrum. Szinte az elsők között vásároltam bérletet, és vártam a csodát. Azt hittem az első alkalom után futni, szaladni fogok, de legalábbis elhagyom a botot. Sajnos nem így történt! Szorgalmasan jártam heti két ill. később egy alkalommal egy évig. A csoda váratott magára, de eljött. Az addig búskomor öreglányból, újra a régi vidám nő lettem. Újra volt kedvem dolgozni, a családommal törődni, sütni- főzni. Társaságba járni, a depressziónak vége lett! Lassan a fájdalmaim is enyhültek.

Az üzletben a két hölgy társasága, jókedve mindig feldobott. Jó volt velük nevetni, vidáman jöttem el, sőt volt úgy, hogy a botot is ott felejtettem!

A családomban és az ismerőseim körében is ajánlom a Sensolite gyógymódot. Elvittem a nagylányomat is, aki mindig fáradt és ideges, rossz alvó volt a munkahelyi stressztől. Neki is bevált. Most is van bérlete.

Hiszünk a fény gyógyító erejében!

A barátaim kipróbálták, elhozták beteg gyerekeiket.

Visszatérve az ott dolgozó hölgyre. Köszönet nekik, amiért kedvességükkel, vidámságukkal, szeretetükkel visszahoztak az Életbe!

Ajánlom mindenkinek, ha tehetik, próbálják ki

Kisgyermekes Édesanyák

„Fő célom az volt, hogy a tejelválasztásom – amely természetes úton elég nehezen ment – meginduljon a császármetszés után. Én magam is meglepődtem, hogy már az első kezelés után éjszaka jelentkezett a kezelés eredménye. Ami még nagyon fontos volt, hogy egy 20 perces alkalom után úgy éreztem, mintha legalább 3 órát aludtam volna, tehát kipihent voltam, feldobott, ráadásul a császármetszés helye rohamosan elkezdett gyógyulni, sokkal szebb volt a heg. Egészségesebbnek érzem magam – röviden így tudnám összefoglalni!” T. É.


Néhány hónapos kisfia bőrbetegségére keresett gyógymódot C. C., mindenképpen szerették volna elkerülni a szteroidos kenőcs használatát. „Marcinak nagyon száraz bőre miatt bőrgyulladásos foltok nőttek a hasán illetve a fején. Azért jöttünk, hogy a gyulladás lelohadjon, és ne kelljen elkezdeni a szteroidos krémezést. Már a harmadik kezelés után nagyon jól látszódott, hogy a gyulladás visszahúzódik! Az a gyulladt pirosság már fél órával a kezelés utána visszalohad és bőrhámlás marad, így tulajdonképpen csak egy erős testápolót kell használni. Egy 10 alkalmas kúrát végigcsináltunk és eddig megúsztuk a szteroidos kenőcsöt!”

P. Rita 35 éves

17 éve van pikkelysömöröm. Ez idő alatt sikerült többé- kevésbé szinten tartani, illetve tünet mentesíteni a bőröm a hagyományos módszerekkel.

Azonban a terhességem alatt és a kisfiam születése utáni szoptatási időszakban a bőröm állapota sokat romlott. A szoptatást követően a jól bevált kezelési módok nem használtak.

A Sensolite fényággyal már az első néhány kezelés után sokat javult a bőröm állapota: A sömörös felületek kisebbek és laposabbak lettek, a gyulladás megszűnt, a pikkelyesedés (korpásodás) is lecsökkent, a bőr felszíne selymesebbé vált, valamint a közérzetemre is jó hatással volt.

Sensolite, a megnyugtató fény

Számtalan próbálkozásom volt már arra, hogy a bennem lévő feszültséget, szorongást valamilyen alternatív módszer segítségével oldjak, de nem sok eredményt hoztak. Amikor a pszichológusom azt mondta, hogy feküdjek nyugodtan a fényágyba, rögtön kétségbe estem. Egyrészt nem volt mindegy, hányadik emeletre kell mennem, és az is szorongással töltött el, hogy új hely felfedezése előtt állok.

A karácsonyi kimerültség elhatalmasodott rajtam, így érkeztem, valóban nagy szükségem lenne egy kis feltöltődésre.

Az új év új lehetőségével, a Sensolite-tal próbáltam új erőre kapni. Mivel erős klausztrofóbiám van, kihívást jelentett, hogy magamra zárjam a „kabint”, így hagytam magamnak annyi rést, hogy ki tudjak mászni belőle, „ha bármi veszélyhelyzet adódik”. Ahogy haladtam a kezelésekben, egyre kíváncsibb lettem, milyen eredményeket fedezek fel magamon. Érdekes volt, hogy már nem akartam folyton aludni. És valóban az első kezelések után is még használható maradtam otthon. Lényegesen kevesebb lett – szerintem meg is szűnt – a türelmetlenségemből fakadó viták száma. Persze, vannak nehezebb napok, de csak elvétve, amikor az energiaszintem vészesen lecsökken, de ilyen esetekben sem vagyok annyira feszült, mint korábban.

Ezek voltan az első kézzelfogható változások. A kezeléssorozat közepén ennél sokkal izgalmasabb folyamatokat tapasztaltam magamon. Eltűntek, minimálisra csökkentek a véraláfutások, bevérzések száma a bőröm alatt. Ezt megdöbbenve vettem észre, ugyanis elszoktam attól, hogy nem vagyok tele lila foltokkal. Ha nyár lett volna, biztosan mutogatom a lábaimat, és örülök annak, hogy végre nem játszik színváltósat a lábam.

Aztán a reggeli tükörbenézésekben is egyre nagyobb örömömet leltem. Az orromon évek óta díszelgő banyafolt (egy vérlencse) egyre halványabb lett. Már nem kell korrektorral próbálkoznom az eltűntetésével, és attól sem kell tartanom, hogy sebészeti úton szabaduljak meg tőle. Jó, jó látszani még látszik, de hol van már az, amikor rettenetesen szégyelltem, hogy ilyen izé csúfít el.

A leginkább szembe tűnő változás a testemen, a strummám átalakulása volt. Már korábban is kés alá fektettek volna az orvosok, ha hagyom magam, de ez a megoldás fel sem merült bennem, mivel működési zavara nincs a pajzsmirigyemnek.

Az első kezelésektől éreztem, hogy jót tesz eme mirigyemnek és dudoromnak a fény. De ekkora változásra nem számítottam. Szemmel láthatólag lényegesen kisebbek lettek a strummák mind a két oldalon. Olykor csak a cisztáimat véltem látni, a többi megnagyobbodás fokozatosan tűnt el a nyakamról. Ez a legnagyobb öröm számomra, amit a Sensolite-tól kaptam!

A nyugtalanságomat, a feszültségemet és a kimerültségemet meglepetésszerűen elhagytam a kezelések során. Egyre jobban érzem magam, pedig más módszerrel nem kombináltam a terápiát.

A kabint az utolsó kezelésre lecsuktam. Képes voltam ellazulni már a harmadik alkalommal. Ahogy ritkultak a kezelések száma, egyre jobban hiányzott a fényágy. Az a 20 perc, amikor semmi másra nem kell koncentrálnom, csak arra, hogy a fényt beengedjem a testembe, az energiáimat mozgósítsam, és feltöltődjek.

Egyetlen problémám adódott a Sensolite-tal kapcsolatban. És erre nem találok magyarázatot. Ez a fantasztikus kezelés a zsírokat és a plusz kilókat miért nem égeti le az ember fogyni vágyó lányáról? ? Ennél jobb fogyókúrás módszert el sem tudnék képzelni!

Én nagyon köszönöm a lehetőséget, és az biztos, hogy örök híve (és használója) maradok a Sensolite-nak!

Köszönöm mindezt a SENTSOLITE-nak és Évának

Túl voltam egy fizikoterápia és gyógytorna „kúrán” a váll és nyakízületi fájdalmaim miatt. A fájdalmaim csökkentek ugyan, de az érzést szerettem volna teljesen elfelejteni. Ekkor a Savaria Forumban szembe találtam magam a Sensolite ismertetőjével. Felkerestem a szombathelyi gyógy centrumot, ahol szakszerű és nagyon kedves útmutatót kaptam a kezeléseket illetően. A kezdeti megilletődés után nagyon kellemesen éreztem magam. Elkezdődtek a kezelések. Finom” volt. Aztán a 4. kezelés után, szinte egyik pillanatról a másikra éreztem, hogy valami elképesztő nagy energia tölt el, minden porcikámat. Fizikailag és lelkileg egyaránt. Fantasztikus érzés!

61 éves vagyok és nagyon jól érzem magam. Reggelente korán és frissen ébredek, sokat dolgozok, még a hőséget is jobban bírom, mint tavaly.

Észre sem vettem, hogy az izületi fájdalmaim elmúltak. Pedig azért mentem leginkább a gyógy centrumba. És mellé még egy csomó pluszt is kaptam, amire nem számítottam.

Köszönöm mindezt a SENTSOLITE-nak és Évának, aki szakmai hozzáértésével és kedvességével hozzájárult, hogy én most nagyon jól érzem magam a bőrömben.

Sz. Evelyn 18 éves

Tapasztalatok:

 • jobb közérzet
 • jobb teljesítmények

Már sok mindent kipróbáltam, de a fényterápiás kezelés bizonyult a legjobbnak számomra. Bőrproblémával fordultam segítségért, de ezen panaszom mellett számos helyen javulást vettem észre, pl.: – látásom javult (rövid látó vagyok, egyre kevesebbet kell szemüveget használnom). Az iskolai teljesítményem is javult, hiszen kevesebb idő alatt is ugyanolyan eredményt érek el, kevesebbet stresszelek, sokkal több energiám van (a barátaimnak is feltűnt ?). Egy – egy kezelés után már a következőt várom, mert egyértelműen jobban érzem magam, sokkal nyugodtabb, türelmesebb vagyok, kipihenten, újult energiával kezdek bele a dolgokba.

Csak pozitív tapasztalataim vannak, örülök, hogy a szüleim megtalálták ezt a lehetőséget számomra, ami egyértelműen hatásos

Bízom a további kezelések sikerében

Az idült rheumatoid arthritiszes és arthrosisos izületeimet gyógyszerrel és különböző alternatív gyógymódokkal igyekszem kordában tartani.

A 3-4. Sensolite fényterápia után azt vettem észre, hogy az ujjpercek gyulladta, fájdalmas duzzanata leapadt, a fájdalom a minimálisra csökkent. Az ujjak merevsége lazult, szabadabb a mozgás. (pl. fájdalom nélkül gyúrtam tésztát vagy varrtam, amit már régóta csak könnyek között tudtam elvégezni).

A háztartási munka nem esett nehezemre amióta fényterápiára járok. Csípőm, térdem, vállam, ahol a mozgás eléggé beszűkült, és az időjárást mindig jelzi, mintha lényegesen jobb lenne. Ezek a másfél hét tapasztalatai.

Bízom a további kezelések sikerében, és köszönöm az eddigieket.

Márta 83 éves

2. kezelés után nyugodtabban alszom. Végig alszom az éjszakákat. Napközben is nyugodtabb vagyok.

6. kezelés után az általános közérzetem is jobb.

Péter 16 éves

10 kezelés után: Pattanások száma csökkent, a teherbírás nőtt, tanulmányaim eredményesebbek. Csökkent az allergiás reakciók száma, gyógyszerek hanyagolhatók.

Csilla 32 éves

Jobb lábam műtve volt. Műtéti hegeknél csipkelődő érzés volt. 7 kezelés után érezhető változás. Véraláfutás hamarabb felszívódott.

Bal lábamon benőtt a köröm és gyulladt volt. Egy kezeléstől elmúlt a gyulladás.

V. Márta

Eddigi tapasztalataink alapján: ( minél korábban jön valaki, annál hamarabb hat)

 • akut és krónikus légúti megbetegedésekben nagyon jó eredmények
 • allergiás tünetek enyhítése és megszüntetése
 • belső elválasztású mirigyek jól reagálnak, pajzsmirigy működési zavar, menstruációs fádalmak enyhítése
 • rándulás, húzódás, törés gyógyulási idejének jelentős csökkentése
 • izületi és egyéb gyulladásos panaszok „ pl. Emi vérképe jó,tályog UH neg., vállfájdalom”
 • nehézlábérzés, hajhullás, bőrproblémák
 • krónikus fáradság, lehangoltság – szinte az első kezelés után már jelentkezik a pozitív hatás
 • energikusabb, nyugodtabb, terhelhetőbb lesz

59 éves pedagógus vagyok, július elején kerestem fel a városunkban májusban nyílt Sensolite Gyógycentrumot. Panaszaim rendkívül sokrétűek voltak, gyakori nátha, fül- és orr-melléküreg-, fogíny gyulladás, izületi panaszok. Fáradékonyság, idegesség, hangulatingadozás. Már a kúra elején idegrendszerem, kedélyem nyugodtabb, időjárási frontnál terhelhetőségem jobb lett. Fáradékonyságom csökkent. Másfél hónapja tartó hörghurutom elmúlt. Már 5. kezelés után éjszakai alvásom – altató nélkül – jobb lett. Fogíny és gyökérgyulladásom sokat javult. Bal váll fájdalmam csak ritkán jelentkezik, akkor is sokkal enyhébben, mint annak előtte és nem kell bevennem gyógyszert. Amit az ismerősök is észrevettek a hajam és a bőröm szebb, simább lett, műtéti hegem szinte alig látható. Múlt héten 16. kezelés után elvégzett kontroll laborvizsgálat minden eddigieknél jobb eredményt mutatott. Magam részéről mindenkinek szeretettel ajánlom! V.Márta

FŐ szempont, hogy mellékhatások nélkül gyógyul

Gyermek tapasztalatok

2011 nyarán 15 hónapos kislányunk arcán, fejbőrén és végtagjain tűszúrásnyi piros kiütés szerű pöttyök jelentek meg.

Bőrgyógyász, allergológus, belgyógyász vizsgálta és javasolt terápiát a foltok megszüntetésére, azonban egyik kezelés sem bizonyult önmagában elégségesnek. Közös álláspontunk volt, hogy a bőrön jelentkező reakciók, immunológiai eredetre vezethetők vissza.

Ekkortájt értesültünk egy újsághirdetésből a polarizált fény terápiáról. Egyik orvos sem ellenezte a terápia alkalmazását, így arra az elhatározásra jutottunk, hogy kiegészítő kezelésként elkezdjük a SENSOLITE terápiát.

A polarizált fényterápia elkezdését követően a bőrelváltozások halványodtak és fokozatosan eltűntek.

Két másik óvodás korú gyermekünket is rendszeresen hordjuk a kezelésekre. Az óvodai hiányzások látványosan csökkentek, ha meg is betegedtek a gyógyulás lényegesen gyorsabb volt mint óvodás társaiknál. A tünetek kevésbé súlyos formában jelentkeztek minden esetben, kifejezetten a „szokásos téli „ felső légúti megbetegedéseknél.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a gyerekek kifejezetten élvezik a „Fényfürdőt” melyhez nagy- mértékben hozzájárul a terápiákon érezhető családias, barátságos légkör. A „fényfürdőzés” már nem csak a gyerekek immunrendszerét erősítő terápia, hanem kellemes családi programmá nőtte ki magát.

dr. N. Beatrix
dr. S. Gergely

H.T. Zsuzsa

Összegezve: valami megváltozott. Határozottan életvidámabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, könnyedebben veszem az akadályokat, nem küzdök már fájdalmakkal. Amint lehetőségem adódik rá, újra igénybe veszem a fényágyat.

1. alkalom

Előzmények: A hozzállásom a kezeléshez nem volt sem pozitív, sem negatív. Gondoltam veszteni valóm nincs, hát kipróbálom. Nemrég voltam – közel 1 hónapig – beteg, antibiotikumot is szedtem. Sajnos – mint később kiderült – az egyik vízben oldódó gyógyszert tablettaként szedtem be. A gyomromat megviselte a dolog, ezért kávét egy hete nem tudok inni, így nem is okozott gondot a kezelés előtti kávé kihagyása.

Tapasztalatok:

 • jókedv, határozottan jobb hangulat
 • kezelés vége felé kesernyés szájíz
 • bizsergés, néha tűszúrás szerű szurkálások a nyakam, pajzsmirigyen környékén

2. alkalom

Előzmények: Kíváncsian vártam a következő alkalmat. Nem számítottam nagyobb áttörésre, de érdekelt, hogy mi várt rám.

Tapasztalatok:

 • műtött kézfejemen folyamatos bizsergés
 • a pajzsmirigynél szurkálás, a gégémnél ismerős nyomás – ha ideges vagyok, néha alig kapok levegőt, olyankor erős szorítást érzek. Ez a nyomás inkább olyan volt, mint amikor a vérnyomásmérőt pumpálják, de lazán. Lassú, kismértékű szorítás majd elernyedés a gége körül. Először megijedtem, aztán tudatosítottam magamban, hogy nem megfulladni fogok, ez a gyógyulás része.
 • javulhatott a vérkeringésem, mert eddig 21 fokos szobában pólóban, hosszú ujjú pizsamában, gyapjútakaró, plusz pléd alatt is vacogtam, a lábaim jéghidegek voltak. Éjszaka sem ébredek fel arra, hogy fázom.
 • menstruáció előtt egy-két nappal már gyógyszert kellett szednem fejfájásra (ált. napi 2-3-at), ma csak reggel vettem be egyet. Anti bébi tabletta mellett mindig fejfájás jelentkezett ebben az időszakban, a nélkül erős hasi görcsök. Ez gyerekszülést követően sem változott. Most nem éreztem határozottan egyiket sem, csak egy erősebb szúrást a méhem tájékán. Arra vettem be reggel egy szem gyógyszert.
 • ami még nem változott, az a pihentető alvás érzése, mostanában az esti gyógyszer mellett is nyugtalanul alszom. Az előző este is ilyen volt, de a kezelés után már nem éreztem magam fáradtnak és kimerültnek.

3. alkalom

Tapasztalatok:

 • éjszaki fázás helyett folyamatos izzadás
 • állandó szomjazás, még a fürdőbe is vizes palackkal járok
 • viszont nem kell sűrűbben a mellékhelyiséget látogatnom
 • jókedv, optimizmus, az ÉLET érzése

4. alkalom

Tapasztalatok:

 • várom az alkalmakat, hisztis gyerekként élem meg az utolsó egy-két percet, mert tudom vége a mai „lebegésnek”
 • szó szerint vigyorogva jövök ki az szombathelyi gyógycentrumból
 • másfél hete nem szedtem fájdalom csillapítót. Ha így haladok, a dobozát sem ismerem fel.
 • a kesernyés szájíz változatlan, szerintem most köszön vissza az a rengeteg méreg, amit eddig bejuttattam a szervezetembe.

5. alkalom

Tapasztalatok:

 • elmúlt a kesernyés szájíz
 • kiegyensúlyozottnak, elégedettnek érzem magam – megjegyzem soha sem voltam megelégedve magammal, sem teljesítményben sem külsőleg. Ez megváltozott. Koordináltabban élek, beosztom az időmet. A külsőmet elfogadom, mosolyogva veszem le a polcról az egy számmal nagyobb ruhadarabot. Ez vagyok

6. alkalom

Tapasztalatok:

 • nem tudnak kihozni a sodromból. Ha fel is bosszantanak, nem veszem a szívemre mint korábban
 • nem fáj a forgóm, szakadt bokaszalagom helye sem fáj, nem fáj az arcom(korábbi agyrázkódás, fejsérülés, koponyazúzódás, arccsont repedés)
 • striák a csípőmön elhalványodtak
 • csökkent a rágási kényszerem
 • könnyűnek érzem magam, szinte lebegek
 • a vérnyomásom tökéletesen beállt

7. alkalom

Tapasztalatok:

 • általánosan jó közérzet
 • nem vagyok érzékeny az időjárásra
 • kipihentnek érzem magam, sokkal kevesebb (kb. 6 óra) alvás is elég

8. alkalom

Tapasztalatok:

 • nem pattanásos a bőröm
 • nem vagyok igerlékeny, míg korábban kisebb apróságokon is felcsattantam
 • jól érzem magam a bőrömben

9. alkalom

Tapasztalatok:

 • nem fáj semmim
 • kiegyensúlyozott, nyugodt vagyok
 • nem aggodalmaskodom mindenen

10. alkalom

Tapasztalatok:

 • dinamikusabb, rugalmasabb vagyok. Meg tudom osztani a figyelmemet, nem kell erőltetnem magam, hogy egy dologra alaposan koncentráljak
 • Összeszedettebb vagyok, nem kell fájdalmakkal bajlódnom és velük együtt léteznem. Alapvetően több energiám jut mindenre

Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább