Facebook

A HATÁS MEGLEPŐ, A BIZALOM EGYRE NŐ

 
 

Az olimpikonok is a fényággyal készülnek!

Már csak 62 nap van hátra az olimpiai startig! A következő két hónap tehát a felkészülés szempontjából meghatározó lesz a magyar olimpiai keret életében.
Tudja ezt a Kemény Dénes vezette Magyar Férfi Vízilabda-válogatott is, akik a regenerálódás, valamint az esetleges sérülésekből történő mihamarabbi gyógyulás érdekében a Sensolite fényágyat veszik igénybe. Sőt, a Kemény-legények annyira bíznak a teljes testes polarizáltfény-terápiában, hogy a januárban megrendezett eindhoveni Európa-bajnokságra is vittek egy berendezést. Most a Margitszigeten élvezik a Sensolite jótékony hatásait és várhatóan Londonba is elkíséri őket a fényágy.
Fenyő Márta találmánya azonban nem csak a Kemény-legényeket győzte meg – a tatabányai Sensolite Gyógycentrumban készül Londonra a kézilabda-válogatott szélsője Harsányi Gergely, birkózó reménységünk Hatos Gábor, a sokat bizonyított cselgáncsozó Csernoviczki Éva és a kvalifikációért küzdő Füsti Edina gyalogló is.
A kiváló sportteljesítmények fenntartásában, azok fokozásában; a sérülések gyógyításában és a fájdalomcsillapításában a Sensolite rendszeres, kúraszerű használata főszerepet játszik.

Klubján, a Tatabánya-Carbonex-en keresztül ismerkedett meg a Sensolite-tal Harsányi Gergő, érdeklődését pedig Fenyő Márta feltaláló előadása keltette fel. „Sokan kipróbáltuk a csapatból, többen sérülés után jártak rendszeresen és vagyunk egy páran, akik heti-kétheti rendszerességgel ’karban tartjuk’ magunkat a fényterápiával. Én a legszembetűnőbb hatást a regenerációs- és pihenő idő csökkenésében tapasztaltam. 2 edzés között általában 1-2 órát alszom, hogy a délutáni edzést is bírjam, de ha a délelőtti edzés után befekszem a Sensolite-ba, az ott eltöltött kellemes 20 perc elegendő pihenést és feltöltődést jelent.” – számol be tapasztalatairól Gergő. „Ha egy ilyen ’gép’ segítené az edzőtáborozást és mérkőzésekre való felkészülést, valószínűleg lerövidülne a szervezet regenerációs ideje, gyorsabban áteshetnénk az izomláz kellemetlen tünetein és a kisebb-nagyobb sérülések és húzódások is gyorsabban gyógyulhatnának, ami nagyon fontos a mai élsportban, ezért is ajánlom sportoló társaimnak és mindenkinek, akinek fontos az egészsége.”

Hatos Gábor heti 2 alkalommal fényfürdőzik, túl van már a 30. kezelésén is, így bőven akadnak tapasztalatai. „Sokkal frissebbnek érzem magam, fogyasztás szempontjából, fizikai erőnlétem fenntartásában és javításában is segít a fényágy, az olimpiai felkészülésemen is szerintem 10-15%-ot javít.” – magyarázza a sportember, aki sportolóknak és hétköznapi embereknek egyaránt jó szívvel ajánlja a terápiát.

Jó ideje rendszeresen látogatja a Sensolite Gyógycentrumot Csernoviczki Éva is, aki térdműtétje után gyógytornászától hallott erről a terápiás lehetőségről. Az élsportolók közül sokan a versenyek hetében sűrűbben vesznek fel kezeléseket – közéjük tartozik a sikeres cselgáncsozó is. „Több mint 60 kezelésen vagyok túl és elmondhatom, hogy a terápia hatására több súlyt, könnyebben tudok leadni, jobban bírom a terhelést, frissebb, üdébb vagyok az edzésen, ez pedig a felkészülésem során kiemelkedő jelentőséggel bír

Füsti Edina még küzd a londoni kvalifikációért, de ő is az „évek óta Sensolite-ozók” táborába tartozik. „Igyekszem heti 2-3 alkalommal befeküdni a fényágyba, mert érzem, hogy szükségem van rá. Főként a regenerációban segít, de ha kezdődő sérülésem, húzódásom volt az is helyrejött pár kezelés után, de ha megfáztam, akkor sem kellett gyógyszerhez nyúlnom. Azt hiszem, mindenkinek ki kellene próbálni a Senso-t, aki természetesen szeretné megőrizni az egészségét.” – meséli Éva és ellátja olvasóinkat még egy jó tanáccsal. „Bátran próbálják ki gyermekes szülők, hiszen kiváló immunerősítő a csemetéknek – ezt tapasztalatból mondom – igaz, rávenni őket nehéz dió, de megéri!

A Sensolite fényterápiát egyébként nem csak élsportolók és gyermekes szülők vehetik igénybe, hanem az allergiás panaszokkal, reumatikus vagy ízületi fájdalmakkal, bőrproblémákkal küzdők; de eredményesen alkalmazható kismamák esetében is vagy akár a műtét utáni rehabilitációba építve. Tapasztalja meg most Ön is a polarizált fény jótékony hatásait és a Köztársaság út 1/A alatt található Sensolite Gyógycentrumban, további információért pedig hívjon minket a 34/309-500 vagy a 30/240-65-04-ös telefonszámainkon!


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább