Facebook

A legtöbben meglepődtek a hatástól, a bizalom egyre nő!

 
 

A magyar orvostechnikai eszköz, amelyet nemzetközi szabadalmi oltalom véd, immár 2 éves múlta tekint vissza Tatabányán is. Az országszerte megtalálható Sensolite Gyógycentrumokban közel tízezren fordultak meg az elmúlt években, beszámoltak pozitív tapasztalataikról, gyógyulásaikról, sőt egyre több orvos és szakember teszi le voksát a teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápia mellett.

Királyné Dávid Évának, a hazai Gyógycentrum hálózat diplomás egészségfejlesztőjének a kezdetektől gyűlnek a tapasztalatai, így időszerűvé vált, hogy beszélgessünk vele.

Ha jól tudom, a Sensolite-ot nem csak beteg, hanem egészséges emberek is felkeresik.
Igen, mivel a fényterápia rendszeres használata nem csak az allergiás, felső légúti megbetegedésekre, az ízületi és reumatikus problémákra, műtétek utáni rehabilitációra, sportsérülésekre, továbbá a szülés utáni illetve változó kori panaszok enyhítésére, és mentális problémák kezelésére lehet alkalmas, hanem az egészséges szervezetet is támogatja. Az erős „gazdasági szmog” okozta szorongás és a stressz oldásában is segít, mindezt ismert mellékhatások nélkül teszi. Az elmúlt két év igazolta, hogy a polarizáltfény-terápia a megelőzésében és különböző betegségek javításában, gyógyításában is fontos szerepet töltött be.

Igaz, hogy a miskolci élsportolók is rendszeresen igénybe veszik a Sensolite polarizáltfény-terápiát?
Igen igaz, a sportolók, mind pszichés, mind pedig szervi rehabilitáció céljából keresik fel Gyógycentrumunkat. Miskolcon például a DVTK focistái és a Miskolci Jegesmedvék is ráéreztek a fényfürdő „ízére”; érzik, hogy erőnlétük fokozódik, állóképességük javul, arról nem is beszélve, hogy a sérüléseikből nagyon hamar felgyógyulnak. A hokisok kapusa, Budai Krisztián még az előző szezonban szenvedett keresztszalag szakadást, amellyel meg is műtötték. A rehabilitációja során kezdett Sensolite-ozni, azóta pedig, ha izomhúzódással vagy apróbb sérüléssel küzd, gondolkodás nélkül a fényágyat hívja segítségül. Láda Péter a Jegesmedvék oszlopos tagja – társához hasonlóan – szintén térszalag sérülése miatt kereste fel a Gyógycentrumot. Akkor a teljes gyógyulás idejét még 3 hónapra tették, de 1 hónap alatt meggyógyult és újra játszhatott. Popovics Patrik is begyűjtött néhány sérülést: ujjszalag-szakadása és orrtörése gyors gyógyulását is a Sensolite-nak tulajdonította.

Milyen sikerről tud még beszámolni az elmúlt időszakból?
Két év alatt több száz beteg keresett meg bennünket erős allergiás tünetekkel. A kezelési protokoll szerint meghatározott kezelésekkel az allergia mérséklődött, egyes esetekben megszűnt. A gyermekek felső légúti megbetegedéseinek gyógyításában, megszüntetésében is jelentős eredményekkel büszkélkedhet a Sensolite. Nagy számban keresnek meg bennünket égési és baleseti sérülésekkel, illetve műtéti hegek gyógyulása céljából. Ennek eredményeként a hegek átlagosan fele annyi idő alatt gyógyulnak és a bőrfelszín életteljesebbé, egészségesebbé válik. Az ízületi problémák bizonyos kor után nem kímélik a szervezetet. A Sensolite kezelések után pácienseink arról számolnak be, hogy fájdalmak szinte elillantak. Több betegünknek is a kezelések hatására a járókeretet vagy a mankót sikerült elhagyni.
Ez nem csoda! Az emberi szervezetnek szüksége van a polarizált fény jótékony hatására, melyet már az ókorban is használtak. A felgyorsult világunkban a stressz és a depresszió népbetegség lett. Vendégeink a kezelések során olyan mentális változáson esnek túl, mely segítségével a világot egészen más szemmel képesek szemlélni.

Örömünkre szolgál, hogy olyan eszköz van a birtokunkban, amellyel az embereket minden fajta – ez idáig ismert mellékhatások nélkül tudjuk gyógyítani rendkívül hatékonyan.

A tatabányai Sensolite Gyógycentrumot is megilleti a gratuláció, bízunk benne, hogy ezzel a magyar találmánnyal még nagyon sokáig kezelik pácienseiket és további eredményes gyógyulásokról számolnak majd be! A születésnapi hónap alkalmából 2012. június 30-ig a felnőtt és gyermek bérletekből 50% kedvezményt biztosítanak, ezért érdemes felkeresni a Köztársaság út 1/a alatt található Gyógycentrumot, vagy hívja a 06/34-309-500-as telefonszámot és egyeztessen időpontot ingyenes orvosi konzultációnkra!


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább