Facebook

Bajban az egészsége? Van megoldás!

 
 

Nyílt hétvége a tatabányai Sensolite Gyógycentrumban

Több százan gyógyultak az elmúlt évben a magyar orvosi találmány segítségével! 1. születésnapját ünnepli a tatabányai Sensolite Gyógycentrum, ahol ezekben a hetekben ünnepelt ajándékozza meg Önt! Felnőtt bérletek 50%-os kedvezménnyel vásárolhatók vonatkozik, a tatabányai Sensolite Gyógycentrumban!

A felhőtlen, boldog időtöltést azonban egyre többször keseríti meg a stressz az allergia vagy váratlan vírusok, baktériumok okozta megbetegedés. Ezekre a bajokra nyújt hatékony megoldást a Sensolite, hiszen a fényágyban töltött kezelések segítenek a betegségek megelőzésében, leküzdésében, valamint elősegítik a szervezet regenerálódását.

A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ágyat, vagyis a Sensolite-ot Fenyő Márta biofizikus találta fel, akinek a ’80-as években a Bioptron lámpát köszönhettük. A fényágy megalkotásával lehetőség nyílt arra, hogy az egész emberi szervezetet kezeljük polarizált fénnyel. „A Sensolite mennyiségi és minőségi változást jelent! A polarizált fény – köszönhetően az 1 cm-es behatolási mélységének – eléri a kapilláris erekben keringő vért és az ott található, immunitásért felelős sejtek aktivitását fokozva fejti ki jótékony hatását.” – mondja a Sensolite működési elvéről Márta.

Ez a magyarázata tehát annak, hogy betegségek széles spektrumában alkalmazható a Sensolite fényterápia. A tatabányai Gyógycentrum is nagyszerű tapasztalatokkal gyarapodott az elmúlt év során: sportsérülések, csonttörések, bőrbetegségek, sebgyógyulás, reumatikus fájdalmak enyhítése, felső légúti megbetegedések terén egyaránt szép sikereket ért el a Sensolite.

Kismamák is előszeretettel látogatnak a Sensolite-ba – legyen szó gyermekükről egészségéről, vagy sajátjukról! A szülést követően előfordulhat, hogy az édesanyának tejelválasztási problémái adódnak. Ilyenkor kifejezetten érdemes befeküdni a fényágyba, mert a kismamák többsége azt tapasztalta, hogy a polarizált fény hatására szinte azonnal intenzívebbé válik a tejelválasztás. A legtöbben feltöltődnek energiával, csökken a feszültségük, sokkal jobban bírják a terhelést, és végül, de nem utolsó sorban a szülés utáni sebek, hegek is gyorsabban gyógyulnak.

Az Európai Unió becslése szerint kontinensünkön minden hatodik(!) munkavállaló küzd valamilyen mozgásszervi problémával. Azok közül, akik ízületi vagy reumatikus panaszokkal keresték fel a Sensolite-ot, arról számoltak be, hogy a polarizált fény látványosan és gyorsan enyhíti, csillapítja tüneteiket – sok esetben pedig – teljesen megszünteti a fájdalmat, jelentősen javít a mozgáskorlátozottságon. Fenyő Mártának konkrét terápiás javaslata is van: „Az első két hétben heti 3 alkalommal feküdjön a fényágyba, az azt követő 2-3 hétben pedig hetenként 2 alkalommal keresse fel a Gyógycentrumot. Amikor elérte az Ön számára optimális állapotot, heti 1 fénykezeléssel fenntartható ez a jó állapot.”

Van azonban egy olyan terület is, amely százezreknek okoz bosszúságot – az allergia. „Az allergiásoknak érdemes a ’szezon’ előtt elkezdeni a kezeléseket: az első két hétben 3-3 alkalmat javasolnék, a 3. héttől kezdve elegendő heti 2-2 alkalom is, majd pedig fenntartó kezelésként hetente egyszer érdemes felkeresni a Sensolite Gyógycentrumot. Tudományos kutatásaink is alátámasztották, hogy fényágynak kifejezetten az allergia kialakulását gátló hatása van.”

Legyen a vendégünk Ön is egy kezelésre május 27-28-án, egyeztessen időpontot a 06/34-309-500-as telefonszámon! Találkozzunk Tatabányán a Sensolite Gyógycentrumban!

*A cikkben található információk tájékoztató jellegűek, tapasztalati adatokon alapulnak. Ezek a hatások nem tartoznak az eszköz hatósági indikációs körébe és nincsen klinikai kutatási eredménnyel alátámasztva, így nem minősülnek bizonyítottnak a kezelés gyógyhatása a jelölt pontban hivatkozott területeken. Bővebb információ: www.sensolite.hu


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább