Facebook

Egy hír, ami felkeltette az edző érdeklődését

 
 

Egy edzői továbbképzésen vett részt többedmagával Kállai Ákos, világbajnok öttusázó, ahol az előadások sorában Fenyő Márta mondanivalója igazán felkeltette érdeklődését. A fényágy feltalálója javaslatára kezdték el Kállai Ákos „lányai” a Sensolite polarizáltfény-terápiát. Volt sérült a csapatban, így pont jókor adódott a lehetőség. „Az előadáson konkrét eseteket, sportolókat mutattak be, láttuk, hogy kinek milyen sérülése volt és milyen rövid idő alatt sikerült javulást elérni, esetenként teljesen rendbe hozni. Ezen felül egyéb pozitív élettani “mellékhatásai” vannak a terápiának, főleg a sportolókra, akik az átlagosnál túlterheltebb életet élnek, ezért úgy gondoltam Józan Beáta versenyzőm achilles sérülésén mindenképpen ki kell próbálnunk.”

Bea szorgalmasan, az előírt kúrának megfelelően minden nap (hétfőtől péntekig) befeküdt a fényágyba. A fiatal öttusázó immár a 11. kezelését fogja felvenni, tehát tapasztalatai is jócskán gyűlnek: achilles gyulladása kevésbé fáj, így hamarabb térhetett vissza az edzésekhez. Elmondása szerint a hamarabbi gyógyulásokban mindenképp segítette a terápia a felkészülését. „A gyorsabb javulás mindenképpen segítette a felkészülést, valamint, ha edzés után mentem, fáradt voltam és az izmaimat is nehezebbeknek éreztem, a kezelés után sokkal kipihentebbnek éreztem magam. A terápiának egyébként vannak még nagyon jó hatásai, szóval, ha valaki beteg, sérült, vagy allergiás valamire, célszerű kipróbálnia a Sensolite-ot.”

Edzőjük, Kállai Ákos jó szívvel ajánlja a fényágyat mindazoknak, akik egy kicsit is hisznek az alternatív orvostudományban, és azoknak is, akik szkeptikusak vele szemben.

Amit nem próbáltunk és nem ismerünk, arról igazi, saját tapasztalatból eredő véleményünk sem lehet. Gyere el a Sensolite Egészségcentrumba, próbáld ki, és meglátod!


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább