Facebook

Sensolite kezelés

 
 

 Vajon mit nyújt a Sensolite? Ha egyszerűen össze kellene foglalni

20 perc feltöltődést a fény jótékony hatásainak segítségével,

választható meditációs zenével, egy gyönyörű, igényes környezetben.

De azért ez ennél sokkal több….

 A mai rohanó világban élők számára egyre fontosabb, hogy hatékonyan megőrizzék egészségüket, és minél gyorsabban felgyógyuljanak sérülések, betegségek esetén.

A Sensolite Tatabánya Gyógycentrumban alkalmazható fényágyakkal egyedülálló egészségügyi szolgáltatást nyújtunk. A Sensolite olyan orvostechnikai eszköz, amely a gyógyítás számos területén alkalmazható.

A polarizált fény, köszönhetően az 1 cm-es behatolási mélységnek, eléri a kapilláris erekben keringő vért. A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ággyal (fényágy) mobilizálni lehet a szervezet természetes, immunitásért felelős erőit, védekező mechanizmusait, a terápia hatására tapasztalataink szerint a szervezetben öngyógyító folyamatok indulnak be, így hatékonyan tudunk fellépni egyes egészségügyi panaszokkal szemben.

A Sensolite fényágyakat gyermekek is használhatják, sőt kifejezetten élvezik a „fény-kagylóban” töltött időt, ahol kedvükre játszhatnak és olvasgathatnak. Különböző betegségekre pedig akár személyre szabott terápiát javaslunk – csomagjainkról tájékozódhat felkészült, segítőkész munkatársainknál vagy a TERÁPIÁK menüpont (http://www.sensolite.hu/terapiak/) alatt.

Reméljük, mihamarabb találkozunk!


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább