Facebook

MOFETTA- CO2 Gyógykabin

 
 

MOFETTA- CO2 Gyógykabin

A Mofetta egy széndioxid gázfürdős kezelés, amely az egyik leghatékonyabb megoldás az érrendszeri betegségek kezelésére és megelőzésére, ugyanakkor számos más páratlan hatással is rendelkezik. Az érrendszeri betegségek kialakulásában számos olyan tényező fellelhető melyek össze is függhetnek: túlsúly, mozgáshiány, dohányzás, stressz, magas vérnyomás, cukorbetegség, stb, de különböző örökletes tényezők is ide sorolhatóak. A kezelést ajánljuk még műtétek utáni rehabilitációra, végtagfájdalmak és zsibbadások enyhítésére, méregtelenítésre, fogyásra, szédülésre, fáradtságra, csontritkulás kezelésére, de értágító hatásának köszönhetően a kezelés természetes viagra is egyben.

Milyen is egy ilyen terápia? Egy kabinba kell helyet foglalni ahová kb. 15 percen keresztül széndioxid gáz kerül bevezetésre. Mikor a kabin megtelt 20 percet kell eltölteni benne, amíg a gáz a bőrön keresztül kifejti hatását. Belélegezni semmiképpen nem lehet a kabin kialakítása következtében. A kezelés után jóleső fáradtságot lehet majd érezni. Kúraszerűen alkalmazva pedig esetleges betegségek enyhülhetnek, valamint a fentebb felsorolt tünetekben pozitív változásokat lehet majd tapasztalni.

Ha ismerős Ön számára a zsibbadás, a hideg végtagok, a szűnni nem akaró fájdalom, a fáradt, görcsös láb, próbálja ki a Mofetta széndioxidos szárazfürdőt, a ”kabinba zárt segítséget” érszűkület kezelésére!

A kezelés alkalmazható:

  • szív- és perifériás érbetegségek (alsó végtagi érszűkület)
  • vérnyomás tartós csökkentésére
  • ízületi betegségekkel kapcsolatos fájdalmak mérséklésére és megszüntetésére
  • érműtétek utáni állapotok,
  • cukorbetegség érszövődményei
  • arthrosisoknál és csontritkulás esetében
  • bőrgyógyászati betegségek esetében (pikkelysömör, gombás fertőzések)
  • potenciazavar
  • a szervezet ellenálló képességének fokozására, méregtelenítésére

A kezelés kúraszerűen fejti ki legkedvezőbb hatását (egy kúra 10-15 alkalom)

Egy-egy alkalom során a páciens egy kabinban foglal helyet, ahová 15 percen keresztül tiszta széndioxid gáz kerül bevezetésre. Mikor a kabin megtelt, a biztonsági gyertya – amely a gáz szintjét jelzi – elalszik, s ezután további 20 percet kell bent tölteni. (A kabin kialakításának köszönhetően a gáz belélegzése kizárt.) A bőrön keresztül átdiffundáló gáz értágító hatást fejt ki, fokozza a kapilláris keringést, és az anyagcsere folyamatokat. Kezelés után jóleső fáradtságérzés tapasztalható. Minden kezelés előtt és után vérnyomás ellenőrzés történik.

A kezelés időtartama: 30-35 perc

Közvetlenül kezelés után a vérnyomás picit emelkedhet, ami átmeneti jellegű. Hosszú távon azonban vérnyomást normalizáló hatás tapasztalható. A kúra alatt a bevitt folyadékmennyiséget növelni kell!

Ellenjavallat:

- 200/100 Hgmm feletti vérnyomás, súlyos szemfenéki elváltozás, súlyos szívritmuszavar, tromboembóliás állapotok, szívelégtelenség, trombózisra való hajlam, gyulladásos megbetegedések, daganatos betegségek, TBC, menstruáció, 18 év alatti életkor, terhesség, gyakori eszméletvesztéssel járó állapotok, epilepszia, szívizomgyulladás, rosszindulatú daganatos betegségek, nagyfokú vérszegénység, alkoholos állapot

Bővebb felvilágosítás az alábbi telefonszámokon : 34/309-500; 30/240-65-04

Szép-kártya elfogadóhely!

Sensolite Tatabánya Egészségcentrum

2800 Tatabánya, Köztársaság u.1/A (Jako-ház)


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább