Facebook

Az immunrendszer állapotán sok minden múlhat

 
 

Minden elkövet az immunrendszere erősítése érdekében? Vagy úgy érzi, most kellene tenni érte? Esetleg gyermekei, unokái egészsége miatt aggódik?

Nem csupán a hideg idő okozta meghűlések, megfázások vagy a vészesen közeledő influenzaszezon jelentenek veszélyt az immunrendszerünkre, a tartós stressz is megviseli szervezetünk „védvárát”.

Arról nem is beszélve, hogy a gyermekek még érzékenyebben reagálhatnak a bölcsődei vagy az óvodai csoportban, iskolai közösségben végigsöprő mini járványokra, amely a beteg apróságot ágyba, a szülőt pedig a betegágy mellé parancsolja.

A Sensolite Egészségcentrumokba látogató vendégek 46%-a megelőzés céljából jön el hozzánk – különösen az őszi-téli időszakban, amikor számos veszélyfaktorral kell megküzdenie a szervezetnek.

Tapasztalatok, pozitív visszajelzések ezrei engednek arra következtetni, hogy a Sensolite polarizáltfény-terápia jótékony hatást gyakorol az immunrendszerre, hiszen vendégeink jelentős része a kúrának tulajdonítja a betegségmentes őszi-téli hónapokat, de még ha el is kapnak valamit, tüneteik sokkal kevésbé viselik meg őket és néhány napon belül teljesen felépülnek.*

„Nem olyan időket élünk, amikor megéri kifeküdni a betegséget, miközben a munkával haladni kellene.” – kezdi V. K., aki saját bevallása szerint akármilyen csodaszereket szedett korábban, legalább egy szezonális betegséget elkapott. „2 éve találkoztam a Sensolite-tal az egészségpénztáramon keresztül, rengeteget olvastam a terápiáról és meggyőzött, sőt annyira bevált, hogy a közérzetemen, a teherbíró képességemen és a teljesítményemen is javulást érzek.”

Teljes családok is járnak a Sensolite Egészségcentrumokba: szülő-gyermek párosok foglalják el ilyenkor a kezelőhelyiségeket. „Az ikerink már elmúltak 5 évesek, tehát nekik elegendő 10 perc is a Sensolite-ban, de mindig velünk fekszenek be. A felnőtteknek járó 20 percet a férjem és én is kihasználjuk, félidőnél pedig a gyerekek kiszállnak.” – meséli Sz. R. O., akik az Egészségcentrum nyitva tartása miatt döntöttek a kúra mellett. „Mindketten dolgozunk, ráadásul mire összeszedjük a lányokat és odaérünk, közelítünk a 19 órához, mégis be tudunk feküdni. Számunkra ez is a tökéletes szolgáltatás része.” A család tagjai közül egyedül az édesapa volt beteg az elmúlt másfél évben, de amint lázmentessé vált az állapota, naponta fordult meg a Sensolite-ban, hisz tudta, így hamarabb rendbe fog jönni.

Már szép korúnak számító páciensünket a tavalyi influenzajárvány után hozta el a fia, mivel a betegség miatt szövődmények alakultak nála, melyek hosszú hetek után sem akartak múlni. „93 éves vagyok, koromból fakadóan már jócskán vannak egyéb problémáim is, amelyeken szintén segített a terápia. A köhögés, amivel eredetileg jöttünk, teljesen elmúlt már 4 kezelés után, a reumás lábaimból elillant a fájdalom és olyan jól érzem magam a bőrömben, hogy két dédunokámat is elvállalom egy-egy délutánra. Ez a fényágy roppant jó találmány!”

A Sensolite polarizáltfény-terápia a tapasztalatok szerint tehát adhat egy olyan pluszt a szervezet immunitásának növeléséhez, amellyel akár zökkenőmenetesen vészelhető át a tél, sőt a teljesítő- és koncentrálóképessége növekedhet, kedélyállapota javulhat és kiegyensúlyozottabbá válhat.

Gyarapítsa Ön is Sensolite-tudatos vendégeink táborát, vegyen egy kúrát az Önhöz legközelebbi Sensolite Egészségcentrumban!

* A cikkben megjelent hatások tapasztalati adatokon alapulnak, azok tájékoztató jellegűek, a gyógyhatások tekintetében bővebb információt a www.sensolite.hu oldalon talál. Kérjük a konkrét kezelés előtt vegye igénybe az orvosi konzultációt és tájékozódjon honapunkon. 


Ugrás a lap tetejére
Hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás
 
Kapcsolat

 
Központjaink
 
Központjaink
Keresse fel az Önhöz legközelebbi központot! tovább